Lenovo YogaBook

lenovo-yoga-book

Vázilag magas minőséget képvisel. Vékony, jól kezelhető, masszív vázzal rendelkezik. A zsanérja nagyon erős, minden pozícióban erősen tartva a gépet. A kijelzője Full Hd felbontású, nagyon szép és erős fényerővel rendelkezik. Nagyon jól látszik erős napsütésben is. A fényérzékelője nagyon érzékeny, gyorsan változtatja a fényerejét a fényviszonyoktól függően.

A billentyűzete nagyon precíz, pontos, változtatható háttérvilágítással, ami magas fényerőn nagyon jól látszik akár napsütésben is. Nagyon pontosan érzékeli, hogy milyen pozícióban áll a gép, egy bizonyos átfordítás után kikapcsolja a billentyűzetet és az egész érintő felületet. A gép legjobb funkciója ezeken felül egyértelműen a toll és az érintő panel magas minősége. Nagyon precízen és gyorsan képes lekövetni minden mozgást, érzékeli az erősebb és gyengébb nyomást.

Nagyon sok jó funkciót tartalmaz a saját jegyzet alkalmazása, ahova akár gépelt szöveget, képet, vagy akár az akkor készített fényképet is be tudjuk szúrni és írni, rajzolni hozzá. Megfelelő választás lehet akár tervezéshez, akár jegyzeteléshez, minden esetben pontosan tudja követni a toll mozgását. A hozzá mellékelt jegyzettömb és tintás tollhegyek egy új lehetőséget kínál.

Egyszerre rajzolhatunk/írhatunk papírra és a gépre. A mágnese elég erősen tartja a jegyzettömböt, így nem csúszkál a felületén, ezzel megtartva a pozíciót a digitális résznél. Ugyanúgy érzékeli az erősebb és a könnyebb vonalakat, a precizitásából nem veszít a papíroktól sem.

A rendszere (Android 6.0.1) gyors, megbízható. A Intel Atom x5-Z8550 processzor és a 4 GB rendszermemória minden alkalmazást zökkenőmentesen képes kiszolgálni, legyen szó szövegszerkesztésről, játékról, vagy akár egy HD felbontású film lejátszásáról.

Az akkumulátor üzemideje nagyon jó, persze függ a felhasználástól, de több óra böngészés és Toll-al való rajzolgatás után is nagyon meggyőző eredményt mutatott. A kamerája tablethez viszonyítva elég jó képet készít, mint az előlapi, mind a hátlap (ami mellesleg a billentyűzet részén helyezkedik el, tehát akkor lehet jól fényképezni vele, ha teljesen ki van hajtva a billentyűzet része).

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.