3 360 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Für Lajos - Fölrepülni rajban-Utak az MDF-be

Püski Kiadó, 2007417 oldalISBN: 9789639592377

Részletes leírás »
3 360 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

"Bevallom, hosszas és nehéz vívódások után született meg, - nem utolsó sorban mások ösztönzésére - a döntés: lesz, ami lesz, útjára bocsátom "Az én történelmem", közéleti emlékeim második kötetét... Tájékoztatnom kell az olvasót, hogy a mostani emlék-kötet két fejezete, - "Forradalom", "Forradalom után" -, tekintettel az 50. évfordulóra, önálló könyvként is megjelentette a Kiadó (Bevérzett mámor, 1956). A könyvecske szövegét azóta itt-ott javítottam, de legfőképpen bővítettem, ahol jónak láttam... A könyv végén, ha odáig eljut az olvasó, láthatja: nehéz, fájdalmas kérdések rakódnak egymásra. A választ, ha lehet, a következő kötetben szeretném megkeresni. Ha egyáltalán van, ha található válasz." (Für Lajos)
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
93938
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!