2 490 Ft

Benedek István - Aranyketrec

Raktáron

Raktáron

Könyvmolyképző Kiadó, 2007476 oldalISBN: 9639708587

Részletes leírás »
2 490 Ft

Mikor és hol vehetem át?

  • Szaküzletünkben INGYENESEN 2 munkanap Részletek
  • eMAG easybox csomagautomata ponton INGYENESEN 3 munkanap Részletek
  • Házhozszállítással 990 Ft 3 - 4 munkanap Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Egy elmeosztály élete Rövid tartalomjegyzék Benedek István, e furcsa, felkavaró könyv szerzője olyan orvos volt, aki egy nem mindennapi, vitatott és a maga korában nem támogatott pszichiátriai gyakorlat tapasztalatairól számolt be egy vérbeli író tehetségével. Szépítés nélküli, valósághű képet festett arról a nehéz, küzdelmes munkáról, amelynek az volt a célja, hogy az emberséges életmód és a szabadság megteremtésével gyógyítsa a lélek sérültjeit, és visszaadja a betegek méltóságát. Az őszinte beszámolóból megismerjük a skizofréneket, a hisztériásokat és az alkoholistákat, az elmegyógyászat módszereit. S ahogy bepillantunk a lelki betegségek torz tükrébe, óhatatlanul meglátjuk benne a "normális emberek" fonák vonásait is.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
91570
Gyártó
Könyvmolyképző Kiadó
Garancia
nincs

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!