1 690 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Macsovszky Péter - Hamis csapdák könyve

Pesti Kalligram, 2002ISBN: 8071494577

Részletes leírás »
1 690 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Olvasás? inkább nézelődés. vizuális lődörgés? tudatos nézés. tárlat? inkább útmutatás. haladás? megtorpanás. vagy a habozás megmintázása? nem. akkor talán a szöveg lefagyasztása? szöveg-fogyatkozás? lehet. a cselekvés megéneklése? aligha. hát akkor mi? egy-két sor. ami megmarad? nem biztos. egy magányos jel. akár egy bizonytalan ladik a tengeren.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
92205
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!