990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Murányi Zita - Duplapu

Korona Kiadó, 2007256 oldalISBN: 9789639589926

Részletes leírás »
990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Szüleink élete mindig csupa titok, és jó is, ha az marad. Murányi Zita regényében a kíméletlen, csupasz valóság, a kendőzetlen tények, a „totális” anya és a családi környezet alakítják a főhős életét. Hosszú az út, amíg önmagunk lehetünk. A bulémia, az anorexia hátterében mindig a gyermekkori traumák állnak. Ez a regény látlelet.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
93998
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!