3 690 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Radnóti Miklós - Radnóti Miklós összegyűjtött prózai írásai

Osiris Kiadó, 2007450 oldalISBN: 9789633899274

Részletes leírás »
3 690 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Az Osiris Klasszikusok sorozatban Radnóti Miklós életmûvének ki a dása az Összegyûjtött versei és fordításai, valamint az Ikrek hava ­ Napló kötetei után a prózai mûvekkel válik teljessé. A kötet tartal- mazza Radnóti korai novelláit és cikkeit, Kaffka Margitról írt doktori értekezésének eredeti, jegyzetekkel ellátott szövegét, to- vábbá a Nyugatban és egyéb folyóiratokban megjelent kritikáit, tanulmányait, rádió-elõadásait; függelékben közli francia szak- dolgozatának magyar nyelvû változatát. A gyûjtemény néhány új, korábban kötetben meg nem jelent írást is tartalmaz. Radnóti prózai munkái egy tragikusan félbeszakadt életmû jelentõs do- kumentumai. Korai szépprózája az Ikrek hava remeklését készítet- te elõ. Tanulmányai, bírálatai önmagukban is jelentõsek, egy ígéretesen induló kritikusi pálya dokumentumai. De jelentõséget ad nekik az is, hogy szinte mûhelytanulmányokként is olvashatók: minden ­ alkalmi vagy megrendelésre készült ­ kritikája, pub- licisztikája, tanulmánya olyan kérdésekkel foglalkozik, amelyek költõi alkotómunkájának kibontakozásában segítették. A kötet anya gát Radnóti elhivatott monográfusa, Ferencz Gyõzõ gondoz- ta és látta el szövegmagyarázó jegyzetekkel.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
91784
Gyártó
Osiris Kiadó
Garancia
nincs

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!