37 990 Ft

3Doodler Create 3D nyomtatótoll
3Doodler Create 3D nyomtatótoll

3Doodler Create 3D nyomtatótoll

Garancia: 1 év - Gyári garancia
3Doodler nyomtatótoll
2 csomag PLA mix
Magyar nyelvű használati útmutatóval

Raktáron

Raktáron
37 990 Ft

Részletes leírás

3Doodler Create 3D nyomtatótoll adatai

Vágytál valaha arra, hogy a levegőbe rajzolhass?

Ez nem álom többé. A 3Doodler Create a világ legkisebb és legjobban kezelhető nyomtatótolla, ő a világ első 3D nyomtatótollának továbbfejlesztett változata!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A TERMÉKRŐL:
Amellett, hogy a világ legkisebb 3D nyomtatótolláról van szó, a 3Doodler a világ első és legkeresettebb 3D nyomtatótolla olyan közösséggel, amely napi szinten oszt meg rengeteg inspiráló ötletet. A művészetektől, a DIY projekteken át, az oktatásban, de a ház körüli karbantartásokra is remekül alkalmazható. Egy izgalmas, sokoldalú eszközről van szó, amihez gyönyörű színű és különböző tulajdonságú alapanyagoakt válogathatunk. Kiegészítőivel együtt (fúvóka szett, asztali tartó, DoodlePad) egy nagyon hatásos alkotóeszköz kerül a bitrokunkba.

Mit készíthetek a 3Doodler 3D nyomtatótollal?
A 3D nyomtatók elvén működő, de szoftveres és 3D modellező tudás nélkül használható tollal a tárgyalkotás egyszerűbbé válik, mint valaha. A high-tech rajzeszköz felmelegített műanyagot ereszt ki a hegyén, ami azonnal lehűl és megszilárdul, ezzel stabil szerkezetet alkotva, ahogy elhagyja a tollat. A felhasználási lehetőségek száma végtelen és csakis a doodlerezők fantáziájára van bízva. Művészként önálló tárgyakat, szobrokat, ékszereket, játékokat alkothatunk, műszaki területen 3D skiccek, varratok, kisebb javítások elkészítésére használhatjuk, míg a mindennapokban használati- vagy dísztárgyak továbbfejlesztésére, díszítésére, feliratozására (pl. cipők, gombok, iPhone-tok, laptop stb.) is remekül alkalmazható.

Sokféleképp lehet a 3Doodlert használni:
síkban is rajzolhatunk vele (majd egyszerűen lehúzzuk a papírról) vagy akár 3D-ben szabadkézi formát alkotva vagy az egyes elemeket külön elkészítve, majd 3Doodlerrel összeépítve. A kreatív lehetőséget tárháza végtelen. A 3Doodlerzők többsége egyből át tudja rajzolni a papíron lévő sablont és már pár óra gyakorlás után bonyolultabb tárgyak készítésére is képes.

Milyen készségeket fejleszt?
Az alkotás önbizalma mellett fejlődik a kreativitás, a térlátás, illetve a koordinációs, a finommotoros és a mentális rotációs készség is. Több mint ezer gyerek és felnőtt tesztelte már itthon a 3Doodlert, akik a szórakozás mellett kiemelték, hogy ezáltal könnyebben megértették a térbeli tervezés és a 3D nyomtatás világát is.

A csomag tartalma:

  • 3Doodler Create 3D nyomtatótoll
  • 2 csomag PLA mix
  • Hálózati csatlakozó
  • Tisztító eszköz
  • Fej leszedő eszköz
  • Mini csavarhúzó
  • Gyors beüzemelési úrmutató (Quick start guide)
  • Magyarnyelvű használati útmutató (+további 11 nyelv)
Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
424933
Gyártó
3DOODLER
Garancia
1 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!