29 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

3Doodler Create 3D nyomtatótoll

3Doodler nyomtatótoll
2 csomag PLA mix
Magyar nyelvű használati útmutatóval

Részletes leírás »
29 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

3Doodler Create 3D nyomtatótoll adatai

Vágytál valaha arra, hogy a levegőbe rajzolhass?

Ez nem álom többé. A 3Doodler Create a világ legkisebb és legjobban kezelhető nyomtatótolla, ő a világ első 3D nyomtatótollának továbbfejlesztett változata!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A TERMÉKRŐL:
Amellett, hogy a világ legkisebb 3D nyomtatótolláról van szó, a 3Doodler a világ első és legkeresettebb 3D nyomtatótolla olyan közösséggel, amely napi szinten oszt meg rengeteg inspiráló ötletet. A művészetektől, a DIY projekteken át, az oktatásban, de a ház körüli karbantartásokra is remekül alkalmazható. Egy izgalmas, sokoldalú eszközről van szó, amihez gyönyörű színű és különböző tulajdonságú alapanyagoakt válogathatunk. Kiegészítőivel együtt (fúvóka szett, asztali tartó, DoodlePad) egy nagyon hatásos alkotóeszköz kerül a bitrokunkba.

3Doodler Create 3D_4

Mit készíthetek a 3Doodler 3D nyomtatótollal?
A 3D nyomtatók elvén működő, de szoftveres és 3D modellező tudás nélkül használható tollal a tárgyalkotás egyszerűbbé válik, mint valaha. A high-tech rajzeszköz felmelegített műanyagot ereszt ki a hegyén, ami azonnal lehűl és megszilárdul, ezzel stabil szerkezetet alkotva, ahogy elhagyja a tollat. A felhasználási lehetőségek száma végtelen és csakis a doodlerezők fantáziájára van bízva. Művészként önálló tárgyakat, szobrokat, ékszereket, játékokat alkothatunk, műszaki területen 3D skiccek, varratok, kisebb javítások elkészítésére használhatjuk, míg a mindennapokban használati- vagy dísztárgyak továbbfejlesztésére, díszítésére, feliratozására (pl. cipők, gombok, iPhone-tok, laptop stb.) is remekül alkalmazható.

3Doodler Create 3D_3

Sokféleképp lehet a 3Doodlert használni:
síkban is rajzolhatunk vele (majd egyszerűen lehúzzuk a papírról) vagy akár 3D-ben szabadkézi formát alkotva vagy az egyes elemeket külön elkészítve, majd 3Doodlerrel összeépítve. A kreatív lehetőséget tárháza végtelen. A 3Doodlerzők többsége egyből át tudja rajzolni a papíron lévő sablont és már pár óra gyakorlás után bonyolultabb tárgyak készítésére is képes.

Milyen készségeket fejleszt?
Az alkotás önbizalma mellett fejlődik a kreativitás, a térlátás, illetve a koordinációs, a finommotoros és a mentális rotációs készség is. Több mint ezer gyerek és felnőtt tesztelte már itthon a 3Doodlert, akik a szórakozás mellett kiemelték, hogy ezáltal könnyebben megértették a térbeli tervezés és a 3D nyomtatás világát is.

3Doodler Create 3D_2


A csomag tartalma:

  • 3Doodler Create 3D nyomtatótoll
  • 2 csomag PLA mix
  • Hálózati csatlakozó
  • Tisztító eszköz
  • Fej leszedő eszköz
  • Mini csavarhúzó
  • Gyors beüzemelési úrmutató (Quick start guide)
  • Magyarnyelvű használati útmutató (+további 11 nyelv)

Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
424933
Gyártó
3DOODLER
Garancia
1 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

3 /2 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
1

Legújabb értékelés

(2017. dec. 26.)

3Doodler Create 3D nyomtatótoll
3Doodler Create 3D nyomtatótoll

4 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Egyszerű kezelés
Ami nem tetszik:
egyenlőre nincs

9 éves kislányomnak vettem. 10 perc alatt átlátta a kezelését, tisztítását. Sok gyakorlás kell hozzá és oda kell figyelni a hőfokra is. Egy kicsit rá kellett adagolnom a hőfokra, mert a gyári beállítás gyenge volt.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2021. dec. 5.)

3Doodler Create 3D nyomtatótoll
3Doodler Create 3D nyomtatótoll

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Használhatatlan, elektronikai hulladék, átverés.
Ami nem tetszik:
Használhatatlan, elektronikai hulladék, átverés.

Használhatatlan, elektronikai hulladék, átverés. Zúg, de nem továbbítja a mellékelt, túl kemény anyagból készült műanyag pálcákat.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!