37 490 Ft

Hasonló elérhető termékek

Canon EF-EOS M bajonett adapter

Canon cserélhető objektíves fényképezőgépekhez
EOS rendszerbe tartozó objektívekhez
Eltávolítható állványcsatlakozó

Részletes leírás »
37 490 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Kompakt csatlakozási lehetőség az EOS rendszerbe tartozó objektívekhez
Csatlakoztassa bármely objektívet a Canon óriási EF és EF-S kínálatából EOS M fényképezőgépéhez - legyen az akár speciális, például makró objektív vagy halszemoptika - a kisméretű és könnyű EF-M adapter segítségével.

Előnyök
  • Kisméretű, könnyű EF-M adapter EOS M fényképezőgépekhez
  • A termékcsalád minden tagjával kompatibilis
  • Eltávolítható állványcsatlakozó

Kisméretű, könnyű EF-M adapter

Az EOS M fényképezőgéphez illeszkedő, kisméretű és könnyű EF-EOS M adaptert mindig magával viheti, bármerre is jár. Az adapterternek köszönhetően EOS M gépével is használhatja a Canon kiterjedt EOS rendszerébe tartozó bármely objektívet - így kreatív lehetőségek egész tárháza tárul fel Ön előtt.

A Canon teljes EF és EF-S objektív-termékcsaládjával kompatibilis

Bővítse ki EOS M rendszerét és fedezze fel saját kreativitását. Az EF-EOS M adapterternek köszönhetően kiaknázhatja a Canon teljes EF és EF-S objektívkínálatát – így tovább használhatja régi objektíveit, de újakat is bátran kipróbálhat elképzelései megvalósítása érdekében. A kiterjedt termékkínálatban fix fókuszú és zoomobjektívek is megtalálhatók a 8 mm-estől a 800 mm-es fókusztartományig - így Ön bármit megörökíthet, legyen az lenyűgöző és határtalan tájkép vagy akár teleobjektíves felvétel a távoli élővilágról. Akár speciális objektívekkel is kísérletezhet: örökítse meg szokatlan közelségből a mindennapok rejtett részleteit a makró objektívvel, vagy keltsen egyedi fényképészeti hatást a halszemoptikával.

Eltávolítható állványcsatlakozó

A fényképezőgép tökéletes egyensúlya érdekében az EF-EOS M adapter eltávolítható állványcsatlakozóval rendelkezik, így a nehéz objektíveket rátámaszthatja az állványra, hogy képei mindig gyönyörűek és elmosódástól mentesek legyenek.

FIZIKAI PARAMÉTEREK
  • Max. átmérő × hossz (mm): 66,6×28
  • Tömeg (g): 110

KÜLÖN MEGVÁSÁROLHATÓ TARTOZÉKOK
  • Objektívsapka: Elülső zárósapka
  • Objektívtok/-táska: LP811
Teljes leírás

Specifikációk

Fő jellemzők
Cikkszám
246319
Gyártó
CANON
Garancia
1 éves
Filter méret
objektívtől függ
Általános
Kompatibilitás
Canon teljes EF és EF-S objektív-termékcsalád
Méretek
Hossz
28 mm
Átmérõ
66,6 mm
Súly
110 g
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!