Ajándékkártya

 

Ajándékkártya

Szeretnél ajándékot vásárolni, de kifogytál az ötletekből?

Add ajándékba a választás lehetőségét! Az Extreme Digital ajándékkártyával garantáltan örömet fogsz szerezni! Csak töltsd fel a kívánt összeggel 10 000 Ft-tól 200 000 Ft-ig, és szeretteid máris tetszőlegesen levásárolhatják online áruházunkban, vagy bármelyik szaküzletünkben egyaránt.  

 

MIÉRT ÉRDEMES AJÁNDÉKKÁRTYÁT VÁLASZTANI, HA NEM TUDSZ DÖNTENI?

 • Egyszerűen, otthonról is megvásárolható és felhasználható
 • Elegáns megjelenésével igazán kedves meglepetés
 • Kockázatmentes, mert a megajándékozott kedvére válogathat a folyamatosan bővülő termék-, és szolgáltatás kínálatunkból
 • Országszerte felhasználható online áruházunkban és 17 szaküzletünk bármelyikében - a feltöltéstől számított 1 éven belül - így akár hazánk bármely pontján élő szeretteidet is meglepheted vele.

 

MIT NYÚJT AZ AJÁNDÉKKÁRTYA?

Kényelmet Neked, szabadságot és örömet az ajándékozottnak.

Tovább az Extreme Digital Ajándékkártyákhoz

 

KÉRDEZD LE EGYENLEGED!

Szeretnéd megtudni mennyi a rendelkezésre álló egyenleged és azt meddig tudod felhasználni? Kérdezd le az ajándékkártyád egyenlegét gyorsan és egyszerűen! Nem kell mást tenned, mint megadni a kártyaszámot.

 

Az Extreme Digital ajándékkártyára vonatkozó általános szerződési feltételei:

 1. Az ajándékkártya kibocsátó Extreme Digital Zrt., valamint a kártyavásárló és/vagy kártya felhasználó között érvényes.
 2. A kártya csak a feltöltést követően használható fel termékek, illetve szolgáltatások megvásárlására. A kártyára helyezett - feltöltött - összeg a kártya névértéke. A kártya névértéke teljes egészében – levonás nélkül – levásárolható. A kártya csak a névérték erejéig használható fel.
 3. Az ajándékkártya nem tölthető újra.
 4. Az ajándék kártya csak az Extreme Digital online áruházában vagy szaküzleteiben használható fel.
 5. A kártya jóváírás és felhasználás valutaneme: HUF
 6. A kártyára helyezhető minimális összeg 10.000 Ft, maximális összeg 200.000 Ft.
 7. A kártya a feltöltés időpontjától számított 12 hónapig (365 napig) érvényes.
 8. Online rendelés esetén kézhezvételt követően lehet felhasználni, de a feltöltés időpontjától számított 12 hónapig (365 napig) érvényes.
 9. A kártya aktuális egyenlege és az érvényességi idő megtekinthető az ajándékkártya információ oldalon.
 10. A kártyán lévő aktuális összeg felhasználható a megvásárolni kívánt termék vételára egy részének, vagy egészének kiegyenlítésére. Online fizetés esetén az ajándékkártya egyenlegét meghaladó értékű vásárlás nem elérhető, azonban szaküzleteinkben történő fizetés esetén lehetőség van az egyenlegen felüli rész kiegyenlítésére, más fizetési eszközzel is.
 11. Kártya elfogadás az elfogadóhelyi POS terminálon történő lehúzással történhet.
 12. A kártya nem személyhez kötött, átruházható.
 13. A kártyán lévő összeg nem váltható át készpénzre és nem kamatozik.
 14. A kártyával végrehajtott vásárlásra annak az áruháznak, illetve elfogadóhelynek az általános üzleti feltételei vonatkoznak, amelyben a vásárlás történt. Az elfogadóhelynek joga van egyes termékeit, illetve szolgáltatásait kizárni az ajándék kártyával megvásárolható termékei, szolgáltatásai közül. A kártya értékénél kisebb összegű vásárlás esetén készpénz nem adható vissza.
 15. Az ajándék kártya elvesztése/ellopása esetén az Extreme Digital Zrt-nek nem áll módjában jóváírni, vagy visszatéríteni a kártya aktuális egyenlegén szereplő, még el nem költött összeget. Az elveszett, ellopott kártyákért az Extreme Digital nem vállal felelősséget. Kérjük, a feltöltött kártyákat kezeld úgy, mintha készpénz lenne.
 16. Az Extreme Digital Zrt. fenntartja a jogot, hogy a jelen Általános Szerződéses feltételeket megváltoztassa. Reklamációs ügyintézés: +36 1 452 009