1 490 Ft

Hasonló elérhető termékek

Ansmann Akkubox 8db ceruzaakkuhoz

Ansmann Akkubox

Nem kapható

1 490 Ft

Részletes leírás

Ansmann Akkubox 8db ceruzaakkuhoz

Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
2
Gyártó
ANSMANN
Garancia
1 éves
Méret
nincs adat

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.3 /3 Értékelés
5 csillag
2
4 csillag
0
3 csillag
1
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2011 jún. 17)

Ansmann Akkubox 8db ceruzaakkuhoz
Ansmann Akkubox 8db ceruzaakkuhoz

3 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Nagyon jó anyagválasztás. Lágy nylon szerű anyagból készül, nem amolyan szilánkosra törős vonalzó műanyagból. Emiatt nagyon tartós. Én már több éve használok ebből négyet, és még mindig egyben van. A másik ami jó, hogy 8 db akksi fér el benne. Ez így sokkal praktikusabb. Az akksik tényleg lötyögnek benne, emiatt ha oldaltáskával gyalogolok, a lötyögés még abból is kihallatszik. :) De annyira eddig nem zavart, hogy tegyek is ellene valamit. Használtam más típusú ceruza-akksi tartókat is, azok mára már mind darabokban vannak. Pedig nem is dobáltam őket! :D Lötyögés ellen szerintem beragasztok a fedelébe egy szivacs csíkot. Asszem van is itthon olyan, amit ajtó-ablak szigetelésére használnak. :)

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2011 aug. 30)

Válasz Ben hozzászólására:

Azért csak eszébe jutott valakinek, hogy egy egyszerű szivacscsíkkal kiküszöbölhető a \"lötyögés\"! :-))

Jelentem

(2017 okt. 28)

Ansmann Akkubox 8db ceruzaakkuhoz
Ansmann Akkubox 8db ceruzaakkuhoz

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Egymásba csúsztatható, ha több van belőle.
Ami nem tetszik:
Az akasztó kicsúszik.

-Nagyon jó, hogy fel van tüntetve rajta, hogy fejjel lefele a töltetlen a felfele a töltött akksik vannak a dobozban, így nekem már csak használni kell és nem kell szabályrendszert kitalálni hozzá. :-) -Ha több ilyen cuccod van, egymásba csúsztatható az oldalánál fogva. -Nagyon jó minőségű annyaga van. Remélem később sem törik le róla a "zsanér". :-D -Amúgy nem drága, ennyit igazán megérdemelnek az elemeink. :-) -Sajnos az akasztó csúszkál a helyén, úgyhogy az akkumulátorral teli dobozt nem célszerű annál fogva cipelni. - Engem nem édrekel, hogy lötyög az elem benne. Azért csinálták így, mert lehetőséget hagytak, hogy kártyákat meg minden mást is beletehessünk. De otthon nyugodtan be lehet fejezni a gyártási folyamatot egy kis szivacsdarabkával, amit kolléga is említett már. :-D

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!