1 690 Ft

Fontos információ!

Az Extreme Digital számára fontos  a Vásárlóink és a Dolgozóink testi épsége, ezért tájékozódj weboldalunkon aktuális intézkedéseinkről! Naponta frissítjük!

Lorenz Bichler; Melanie Trede - Hirosige

Raktáron

Raktáron
Még 1 db van raktáron

Vince Kiadó, 2010272 oldalISBN: 9783836522243

Részletes leírás »
1 690 Ft

Mikor és hol vehetem át?

  • Szaküzleteinkben ingyenesen Azonnal Részletek
  • Átvételi pontokon 890 Ft 3 - 4 munkanapon belül Részletek
  • Házhozszállítással 890 Ft 3 - 6 munkanapon belül Részletek
  • Expressz kiszállítással Következő munkanap 13 óráig Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

A kiadó és a Bookline április 10-ig minden eladott példány árának felével - 6500 Ft-tal - támogatja a japán katasztrófa áldozatait. Edo száz nevezetes látképe Edo, ahogy Hirosige látta: mesteri ukiyo-e fametszetek a XIX. század közepének Tokiójáról "E különleges, ősi kötészeti megoldással készült kiadvány nem csak egy egyszerű album, a szépséget az információgazdagsággal párosítja." (ART news Magazine) Az ukiyo-e, melynek szó szerinti jelentése "a tovalibbenő világ képei", a 17. században keletkezett híres japán fametszetműfajra utal és gyakorlatilag azzal a jellegzetes képi kifejezésmóddal egyenértékű, amelyet a nyugati világ Japánhoz társít. Hirosige (1797-1858) az ukiyo-e hagyomány egyik utolsó nagy művelője volt. A savmentes papírra nyomott, pompás selyemkötésű album híres fametszet-sorozatát mutatja be. "Egy könyv, mint egy kincs. Az anyaggal borított dobozban rejtőzik Edo, a régi Tokió - ahogy a művész, Hirosige látta. Több mint száz fametszet briliáns utánnyomásban, a képek meditatív városlátogatásra csábítanak." (Elle Decoration)
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
110251
Gyártó
TASCHEN
Garancia
nincs

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!