27 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Joby Action Jib Kit & Pole Pack

Mellékelt adapter
Tömeg: 665 g
Monopod hossz: 89 – 125 cm

Nem kapható

27 900 Ft

Részletes leírás

Joby Action Jib Kit & Pole Pack

Fejleszd tovább a felvételeidet. Terjeszd ki a kreativitásodat új nézőpontokkal és rögzíts olyan képeket, amikhez régebben egy nagy és drága jib kellett. Rögzíts klasszikus mozi felvételeket, mint a daru alsó, vagy felső pozícióban, pásztázás és követés. Legyen egy új nézőpontod és rögzíts onnan, amit eddig elérni sem tudtál. Vidd magaddal bárhová, annyira könnyű és kicsire összecsukható, hogy szinte észre sem veszed. Az univerzális 1” rögzítésnek köszönhetően bármilyen kamera rögzíthető rá, a mellékelt adapter segítségével a GoPro-d is egyszerűen rögzíthető. A külön beszerezhető Grip Tight Mount segítségével a mobiltelefonod is elképesztő felvételeket rögzíthet.

 

 

Tulajdonságok:

  • Tömeg: 665 g

Méretek:

  • hordtáskában: 19 x 9 x 20 cm
  • Mellékelt rudakkal: 19 x 8 x 153 cm
  • Használható monopod hossz: 89 – 125 cm
  • Használható monopod átmérő: 1,3 – 3,8 cm
  • Adapter: 1”
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
525324
Gyártó
JOBY
Garancia
1 éves
Állíthatóság
kihúzható
Súly
665 g

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!