8 090 Ft

Hasonló elérhető termékek

Vanish Pet Expert csomag

500 ml-es folteltávolító spray
600 ml-es folttisztító hab
650 g-os szőnyegtisztító por

Részletes leírás »
8 090 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Vanish Pet Expter csomag jellemzői:

 

Vanish Pet Expter csomag

 Vanish Gazdik Kedvence Csomag

A csomag tartalma:

  • 1 db Vanish Pet Expert folteltávolító spray 500 ml
  • 1 db Vanish Pet Expert Folttisztító hab 600 ml
  • 1 db  Vanish Gold Shake&Clean Szőnyegtisztító Por 650 g

 

Bármennyire is szeretjük macskáinkat és kutyáinkat, nem mindig örülünk azoknak a szennyeződéseknek és foltoknak, amelyeket az otthonunkban hagynak.

Vanish Pet Expter csomag

 

A Vanish Pet Expert folteltávolító spray ezért különleges összetételénél fogva gyorsan megszünteti a szőnyegen maradt makacs állati foltokat és szagokat. Már 30 másodperc alatt kifejti folteltávolító hatását*, így már elsőre kitisztítja a háziállat okozta szennyeződést.

* a használati utasítás szerint alkalmazva. 100%-os poliamid szőnyegen tesztelve.

 

 

A hatékony összetétel továbbá elriasztja az állatot attól, hogy ismét bepiszkítsa ugyanazt a területet, miközben a makacs foltokat és szagokat is eltávolítja, legyen szó ürülékről vagy vizeletről. A kis területek és foltok célzott, mélyreható tisztítására szánt Vanish Pet Expert folteltávolító spray emellett a makacs mindennapi foltok, például a kávé-, tea-, vörösbor-, vér- és egyéb foltok eltávolításában is segítséget nyújt.

Használata egyszerű:
1.    A bekapcsoláshoz fordítsa el a fúvókát.
2.    Távolítsa el a folyadékot vagy piszkot a foltról, majd 15 cm-ről fújja be a foltot.
3.    Várjon legfeljebb 5 percig, itassa fel és dörzsölje át a területet egy tiszta nedvszívó szivaccsal vagy kendővel a folyadék és a folt eltávolításához.

 

Vanish Pet Expter csomag

A Vanish Pet Expert Folttisztító hab segít felfrissíteni a szőnyegét, eltávolítja a koszt és a szőrt, és extra friss és lágy érzetet hagy maga után. Hatékony összetételének köszönhetően már első alkalommal kitisztítja a kedvencek okozta szennyeződéseket.

A mélytisztító hatásnak köszönhetően 3× hatékonyabb az állatszőr és a szagok eltávolításában, és 5× több sarat és koszt képes eltávolítani, mint a porszívózás önmagában. Különleges összetétele révén elriasztja az állatot a problémás területek ismételt megjelölésétől. A nagy forgalmú területekre szánt Vanish Pet Expert Folttisztító hab tökéletes a saras tappancsnyomok és a szőrcsomók eltávolítására az előszobai szőnyegekről és padlószőnyegekről.

Használata egyszerű:
1.    Használat előtt alaposan rázza fel.
2.    A hab bedolgozásához tiszta, színtartó kefét vagy törlőruhát/szivacsot használjon.
3.    Hagyja 2 órán át hatni, amíg megszárad, majd alaposan porszívózza ki.

Vanish Pet Expter csomag

A Vanish Gold Shake&Clean szőnyegtisztító por eltávolítja a makacs, betaposott szennyeződéseket, szagokat, állatszőrt és a szőnyeg szálai közé mélyen beragadt port.

A Vanish Gold szőnyegápoló por könnyen használható nagy felületeken otthonában, például a nappaliban vagy a hálószobában.

A por gyorsan szárad, ami azt jelenti, hogy szőnyegei csupán 20 perc leforgása alatt megszáradnak, így percek alatt élvezheti a tiszta, friss és puha szőnyegeit!

*Az egyszerű porszívózással szemben.

 

Használata egyszerű:
1.    Rázza fel és nyissa ki!
2.    Oszlassa el és dörzsölje a szőnyegbe!
3.    Porszívózza fel és zárja vissza a zacskót!

A Vanish Gazdik Kedvence csomag előnyei

Vanish Pet Expter csomag

FELTAKARÍTJA A KEDVENCE PISZKÁT AKÁR MÁR AZ ELSŐ ALKALOMMAL

A Vanish Pet Expert folteltávolító spray hatékony összetételének köszönhetően egyetlen használattal képes eltávolítani a vizeletfoltokat.                  

 

ELTÁVOLÍTJA A KEDVENCE ÜRÜLÉK- ÉS VIZELET-SZAGÁT

Ebben segíthet a Vanish Pet Expert folteltávolító spray 30 másodperces folteltávolító és szagsemlegesítő hatása* gyorsan kifejti hatását a különböző foltokon, legyen szó állati vizeletről vagy mindennapi foltokról, például vörösborról, teáról, kávéról vagy sárról.


* a használati utasítás szerint alkalmazva. 100%-os poliamid szőnyegen tesztelve.

 

SEGÍT MEGELŐZNI A KEDVENCE ISMÉTELT JELÖLÉSÉT

Sokszor nagy kihívást jelent megakadályozni, hogy az új kiskutya, kismacska vagy más kisállat újra és újra megjelölje a területét.A Vanish Pet Expert folteltávolító ezért speciális összetételénél fogva elriasztja kedvencét attól, hogy ugyanazt a területet később ismét bejelölje.        

Vanish Pet Expter csomag

Eltávolítja az állatszőrt és a szagokat

Ha van házikedvence, akkor már biztosan tudja, hogy milyen nehéz kiszedni az állatszőrt a szőnyegből. Szerencsére a Vanish Pet Expert Folttisztító hab, illetve a Vanish Shake&Clean Szőnyegtisztító Por az egyszerű porszívózáshoz képest 3× több állatszőrt képes eltávolítani, és a szagokat is megszünteti.            

 

30 MÁSODPERCES LENYŰGÖZŐ FOLTELTÁVOLÍTÁS*

Vendégeket vár, de az állata foltot hagyott a szőnyegen? A folteltávolítás szakértője, a Vanish spray-je olyan hatásos, hogy már mindössze 30 másodperc alatt képes eltávolítani* bizonyos foltokat.
* a használati utasítás szerint alkalmazva. 100%-os poliamid szőnyegen tesztelve.

 

Eltávolítja a sárfoltokat és a port

A Vanish Pet Expert Folttisztító hab és a Vanish Shake&Clean Szőnyegtisztító Por mélyen behatol a padlószőnyegbe, szőnyegbe vagy kárpitba, így tökéletesen használható a saras tappancsnyomok eltávolítására. 5× több port távolít el, mint az egyszerű porszívózás, és még a szagokat is megszünteti. Emellett frissíti is a szőnyeget, amely így üdébb illatú és lágyabb tapintású lesz.*
* Az egyszerű porszívózással összehasonlítva.

Vanish Pet Expter csomag

Vanish Pet Expter csomag

 

A Vanish-ről:
A folteltávolítás szakértői
Nap mint nap otthonok ezreiben kerülnek foltok a ruhákra és a szőnyegekre.
A folteltávolítás szakértőjeként a Vanish olyan folteltávolító termékeket gyárt, amelyek szinte minden elképzelhető foltot eltüntetnek.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
603319
Gyártó
VANISH
Garancia
nincs
Típus
folteltávolító
Kiszerelés
500 ml, 600 ml

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /2 Értékelés
5 csillag
2
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2019. júl. 21.)

Vanish Pet Expert csomag
Vanish Pet Expert csomag

1 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Nagyon jó ár a három termékért.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2019. aug. 6.)

Vanish Pet Expert csomag
Vanish Pet Expert csomag

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Megszokott Vanish minőség, csomagban nagyon kedvező áron.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!