14 390 Ft

Hasonló elérhető termékek

Asus F1A55-M LX sktFM1 alaplap

Socket FM1 foglalat
UEFI BIOS
Max. 32GB DDR3 memória

Részletes leírás »
14 390 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Egérrel vezérelt UEFI BIOS AMD A55 lapkakészlettel és CrossFireX-támogatással
  • UEFI BIOS - EZ Mode - Rugalmas, egyszerűen kezelhető BIOS felület
  • EPU - Hatékony energiafelhasználás mindenütt
  • Anti-Surge - Real-time Safeguard Your Devices!
  • AI Suite II - Az innovatív ASUS-funkciók egyetlen pontból elérése
  • Több GPU-s CrossFireX-támogatás!

AMD® A és E2 sorozatú gyorsított processzor (APU) AMD Radeon™ HD 6000 sorozatú grafikus vezérlővel
Ez az alaplap az AMD Radeon™ HD 6000 sorozatú grafikus vezérlővel felszerelt AMD® A és E2 sorozatú gyorsított processzorokat (APU-kat) támogatja. Ez a forradalmi APU (Accelerated Processing Unit, gyorsított feldolgozó egység) a feldolgozási teljesítményt és a továbbfejlesztett DirectX 11 grafikát egyesíti egyetlen, energiatakarékos kivitelben, és kínál egyszerre felgyorsított teljesítményt és iparágvezető vizuális élményt. Kezeli a kétcsatornás DDR3 memóriákat és akár 5 GT/s sebességre is képes felgyorsítani az adatátvitelt.

AMD® A55 FCH (Hudson D2)
Az AMD® A55 FCH (Hudson D2) úgy készült, hogy akár 5 GT/s csatolósebességet is elérjen, és kezelje a PCI Express 2.0 x16 grafikus csatolókat (x4 sebességen).

CrossFireX-támogatás
Rugalmas, több GPU-s megoldások - válasszon szabadon fegyvert!
Az F1A55-M LX alaplappal a CrossFireX™ technológia használható több grafikus kártya együttes kezelésére. Olyan játékélmény vár, amihez foghatót még nem láttál!

Rugalmas, egyszerűen kezelhető BIOS felület
Kizárólag az ASUS alaplapok UEFI (Unified Extensible Firmware Interface) BIOS-a kínál a világon először egérrel kezelhető, grafikus BIOS-felületet, kétféle választható móddal. A hagyományos, csak billentyűzetről kezelhető BIOS-hoz képest sokkal barátságosabb és rugalmasabb, egérrel is kezelhető felületet biztosít. Az új UEFI BIOS-ban épp olyan egyszerű a navigálás, mint az operációs rendszerben. A gyors és egyszerű túlhajtást, illetve a beállítások megosztását segíti az F12 gyorsbillentyűre helyezett BIOS-pillanatkép funkció. Az exkluzív EZ Mode (egyszerű mód) megjeleníti a gyakran használt beállítási adatokat, az Advanced Mode (speciális mód) pedig a tapasztalt felhasználók által elvárt, finomabb rendszerbeállításokat jeleníti meg, például részletes információkat a DRAM-okról.

2,2 TB-nál nagyobb merevlemezek kezelése
Az ASUS UEFI BIOS natív módon kezeli a 2,2 TB-nál nagyobb merevlemezeket 64 bites módban, a teljes tárterület kihasználásával, így sokkal izgalmasabb lehetőségeket kínál, mint a hagyományos BIOS-verziók.

Exkluzív ASUS-felület
  • EZ Mode - egyszerű választás az optimalizált rendszer-üzemmódok közül, a rendszerinformációk világos kijelzése, valamint a rendszerindítási sorrend megadása egérműveletekkel
  • Advanced Mode - a tapasztalt teljesítményhangolók által elvárt, finomabb rendszerbeállításokat jeleníti meg

Hatékony energiafelhasználás mindenütt
Kóstoljon bele a világ első, valós idejű energiatakarékossági rendszerébe az ASUS egyszerű, alaplapi kapcsolójával vagy az AI Suite II segédprogrammal. Takarékoskodjon a rendszer által használt összenergiával: az alrendszer felismeri a PC aktuális terhelését és intelligens módon, valós időben szabályozza a rendszer áramfogyasztását. Ez mellesleg csökkenti a ventilátorok keltette zajt és megnöveli az alkatrészek élettartamát!

Az innovatív ASUS-funkciók egyetlen pontból elérése
Felhasználóbarát felületével az ASUS AI Suite II az összes exkluzív ASUS-funkciót egyetlen, egyszerűen kezelhető csomagba fogja össze. Áttekinthetők innen a túlhajtási és az energiatakarékossági beállítások, a ventilátorok sebessége, a feszültségek és az érzékelők által mért értékek. Ez a multifunkciós szoftver sokszínű, egyszerűen használható eszközöket kínál, így nem kell váltogatni a különféle segédprogramok között.

Teljes leírás

Specifikációk

Processzor
Cikkszám
183672
Gyártó
ASUS
Garancia
3 éves
Chipset
AMD
Memória
Memória foglalat
DDR 3
Memóriahelyek száma
2 (Dual Channel DDR3)
Csatlakozás
Integrált video
nincs
Integrált hang
8 csatornás
Egyéb integrált eszközök
RAID, nincs
Belsõ bõvítõ csatlakozók
1 db PCI-E, 2 db PCI-E x16, 1 db PCI
Belsõ csatlakozók
6 db S-ATA II
Külsõ csatlakozók
hálózati csatlakozó (RJ45), VGA, 1 db parallel port, 1 db soros port, PS/2-es egér/billentyűzet csatlakozó, 6 db USB 2.0
Egyéb
Hálózati vezérlõ
Gigabit LAN
Méret
uATX
Tápellátás
24+4pin ATX
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!