13 790 Ft

Hasonló elérhető termékek

Asus sFM1 F1A55-M LX R2.0 alaplap

AMD Socket FM1 foglalat
AMD A55 FCH (Hudson D2) chipset
DIGI+ VRM digitális tápellátás

Részletes leírás »
13 790 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

-Hybrid DIGI+ VRM - a rendszer potenciáljának maximalizálása
-Network iControl - Valós idejű hálózati sávszélesség-szabályozás
-EPU - Hatékony energiafelhasználás mindenütt
-UEFI BIOS - EZ Mode - Rugalmas, egyszerűen kezelhető BIOS felület

AMD® A és E2 sorozatú gyorsított processzor (APU) AMD Radeon™ HD 6000 sorozatú grafikus vezérlővel

Ez az alaplap az AMD Radeon™ HD 6000 sorozatú grafikus vezérlővel felszerelt AMD® A és E2 sorozatú gyorsított processzorokat (APU-kat) támogatja. Ez a forradalmi APU (Accelerated Processing Unit, gyorsított feldolgozó egység) a feldolgozási teljesítményt és a továbbfejlesztett DirectX 11 grafikát egyesíti egyetlen, energiatakarékos kivitelben, és kínál egyszerre felgyorsított teljesítményt és iparágvezető vizuális élményt. Kezeli a kétcsatornás DDR3 memóriákat és akár 5 GT/s sebességre is képes felgyorsítani az adatátvitelt.

AMD® A55 FCH (Hudson D2)

Az AMD® A55 FCH (Hudson D2) úgy készült, hogy akár 5 GT/s csatolósebességet is elérjen, és kezelje a PCI Express 2.0 x16 grafikus csatolókat (x4 sebességen).

Hybrid DIGI+ VRM

A rendszer potenciáljának maximalizálása
Az ASUS az exkluzív Hybrid DIGI+ VRM technológiával növeli alaplapjainak értékét, hogy még szélesebb körű felhasználói igényeket ki tudjanak szolgálni. Az eredetileg a nagyteljesítményű ASUS-termékekhez kidolgozott technológia, a Hybrid DIGI+ VRM az AMD A55 lapkakészletes ASUS-alaplapokon lehetővé teszi az APU feszültségének és a VRM-frekvenciának a finomhangolását intelligens előre beállított módokkal és a felhasználó által definiált profilokkal. Az egyedi kialakítás révén a tápellátás számos paramétere szabályozható, így nagyobb tartalék biztosítható a rendszer rugalmas hangolásához. A világhíres ASUS-minőséget hordozó, általános célú platform alkalmazások széles köréhez használható, legyen az játék, multimédia, vagy éppen irodai alkalmazások – és mindezt még jobb többfeladatos működéssel.
*A Hybrid DIGI+ VRM funkciók az FM1 tokozású CPU-khoz is elérhetők

UEFI BIOS (EZ Mode)

Rugalmas, egyszerűen kezelhető BIOS felület
Kizárólag az ASUS alaplapok UEFI (Unified Extensible Firmware Interface) BIOS-a kínál a világon először egérrel kezelhető, grafikus BIOS-felületet, kétféle választható móddal. A hagyományos, csak billentyűzetről kezelhető BIOS-hoz képest sokkal barátságosabb és rugalmasabb, egérrel is kezelhető felületet biztosít. Az új UEFI BIOS-ban épp olyan egyszerű a navigálás, mint az operációs rendszerben. A gyors és egyszerű túlhajtást, illetve a beállítások megosztását segíti az F12 gyorsbillentyűre helyezett BIOS-pillanatkép funkció. Az exkluzív EZ Mode (egyszerű mód) megjeleníti a gyakran használt beállítási adatokat, az Advanced Mode (speciális mód) pedig a tapasztalt felhasználók által elvárt, finomabb rendszerbeállításokat jeleníti meg, például részletes információkat a DRAM-okról.

EPU

Hatékony energiafelhasználás mindenütt
Kóstoljon bele a világ első, valós idejű energiatakarékossági rendszerébe az ASUS egyszerű, alaplapi kapcsolójával vagy az AI Suite II segédprogrammal. Takarékoskodjon a rendszer által használt összenergiával: az alrendszer felismeri a PC aktuális terhelését és intelligens módon, valós időben szabályozza a rendszer áramfogyasztását. Ez mellesleg csökkenti a ventilátorok keltette zajt és megnöveli az alkatrészek élettartamát!

FAN Xpert

Az ASUS Fan Xpert intelligens módon teszi lehetővé a CPU- és a házventilátorok szabályozását a - különböző földrajzi területek és a PC eltérő terhelései által okozott - különféle környezeti feltételekhez igazodva. A ventilátorok sebessége egy sor praktikus, beépített felhasználói profillal szabályozható a csendes, hűvös környezet elérése érdekében.

CrashFree BIOS 3

A sérült BIOS-adatok egyszerű visszaállítása USB kulcsról
Az ASUS CrashFree BIOS 3 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a sérült BIOS-adatokat visszaállítsák egy olyan USB kulcsról, amely tartalmazza a BIOS-fájlt. Ez a segédprogram megkíméli a felhasználót a szervizeléssel járó költségektől és kellemetlenségektől.

Teljes leírás

Specifikációk

Processzor
Cikkszám
218963
Gyártó
ASUS
Garancia
3 éves
Chipset
AMD
Support FSB
4800 MT/s
Memória
Memória foglalat
DDR 3
Memóriahelyek száma
2 (Dual Channel DDR3)
Csatlakozás
Integrált video
nincs
Integrált hang
8 csatornás
Egyéb integrált eszközök
nincs
Belsõ bõvítõ csatlakozók
1 db PCI-E x16, 1 db PCI-E x4, 1 db PCI, 1 db PCI-E 1x
Belsõ csatlakozók
6 db S-ATA II
Külsõ csatlakozók
hálózati csatlakozó (RJ45), VGA, audio, 1 db parallel port, PS/2-es egér/billentyűzet csatlakozó, 6 db USB 2.0
Egyéb
Hálózati vezérlõ
Gigabit LAN
Méret
Micro ATX
Tápellátás
24+4pin ATX
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!