14 400 Ft

Hasonló elérhető termékek

Asus Vision F1A55-M LE sFM1 alaplap

Socket FM1 processzorfoglalat
Max. 32GB DDR3 memória
Integrált VGA

Részletes leírás »
14 400 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Asus Vision F1A55-M LE sFM1 alaplap

Grafikus BIOS AMD A55 platformon
  • Protect 3.0 - EPU, Anti-Surge (túlfeszültség elleni védelem), Alacsony EMI (elektromágneses interferencia) és kizárólag szilárd kondenzátorok
  • UEFI BIOS - EZ Mode - Rugalmas, egyszerűen kezelhető BIOS felület
  • MemOK! – Minden memória OK!
  • AI Suite II - Az innovatív ASUS-funkciók egyetlen pontból elérése

ASUS Protect 3.0 technológia-új szabvány a PC-iparban

A PROTECT 3.0-val a létező legbiztonságosabb a számítástechnika: a sugárzások elleni árnyékolás védi az egészséget és hozzásegít a folyamatos, stabil működéshez. A komoly energiát megtakarító funkciók segítenek a PROTECT 3.0 alaplapok szén-dioxid lábnyomának csökkentésében is - hogy még jobban védjük a környezetet. Ha teljeskörű védelmet szeretne, számíthat a PROTECT 3.0-ra a káros sugárzások kiszűrésében – és még áramot is megtakarít.

EPU-hatékony energiafelhasználás mindenütt

Kóstoljon bele a világ első, valós idejű energiatakarékossági rendszerébe az ASUS egyszerű, alaplapi kapcsolójával vagy az AI Suite II segédprogrammal. Takarékoskodjon a rendszer által használt összenergiával: az alrendszer felismeri a PC aktuális terhelését és intelligens módon, valós időben szabályozza a rendszer áramfogyasztását. Ez mellesleg csökkenti a ventilátorok keltette zajt és megnöveli az alkatrészek élettartamát!

ALACSONY EMI (ELEKTROMÁGNESES INTERFERENCIA) Védjük Önt!

Az alacsony kisugárzású kialakítás 50 százalékkal csökkenti a kisugárzást és véd a káros elektromágneses besugárzás ellen.1. A sugárzáscsökkentő kialakítás (Radiation Deduction Design) minimálisra csökkenti a káros elektromágneses kisugárzást - úgy vannak elhelyezve az alkatrészek az alaplapon, hogy ahol csak lehet, kioltsák az elektromos mezők egymást.2. A sugárzáselkerítő kialakítás (Radiation Moat Design) pedig azt gátolja, hogy a sugárzás átterjedjen más alkatrészekre. 

ASUS Anti-Surge Protection

A túlfeszültség ellen védett kialakítás révén az alaplap észleli a feszültségugrásokat és valós időben megakadályozza, hogy azok tovaterjedjenek. A túlfeszültséget biztosító tápegységet le is választja a rendszer védelme érdekében.1. A túlfeszültség észlelése valós időben.2. Aktív védelem az alaplap és a rendszer károsodásának megelőzése érdekében.

Kizárólag kiváló minőségű polimerkondenzátorok

Ezen az alaplapon kizárólag kiváló minőségű polimerkondenzátorok találhatók, amelyek tartósabbak, hosszabb élettartamúak és jobb hőkapacitási jellemzőkkel bírnak.pikt_dvi.jpgpikt_ps2.jpg
Teljes leírás

Specifikációk

Processzor
Cikkszám
160216
Gyártó
ASUS
Garancia
3 éves
Chipset
AMD
Support FSB
1866 MHz
Memória
Memória foglalat
DDR 3
Memóriahelyek száma
2 (Dual Channel DDR3)
Csatlakozás
Integrált video
Processzorba integrált
Integrált hang
5.1-es
Egyéb integrált eszközök
RAID
Belsõ bõvítõ csatlakozók
1 db PCI-E, 2 db PCI-E x16, 1 db PCI
Belsõ csatlakozók
6 db S-ATA II
Külsõ csatlakozók
hálózati csatlakozó (RJ45), audio, D-SUB, PS/2-es egér/billentyűzet csatlakozó, 6 db USB 2.0
Egyéb
Hálózati vezérlõ
Gigabit LAN
Méret
Micro ATX
Tápellátás
24+4pin+8pin ATX
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!