48 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Gigabyte sAM4 B550 gamer alaplap

Processzorfoglalat: Socket AM4
Chipset: AMD B550
Q-Flash Plus BIOS-frissítés

Részletes leírás »
48 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Gigabyte sAM4 B550 gamer alaplap jellemzői:

AMD B550 Gaming Alaplap Digitális VRM Megoldással, GIGABYTE Gaming LAN vezérlő Sávszélesség-menedzsmenttel, PCIe 4.0/3.0 x4 M.2, RGB FUSION 2.0, Smart Fan 5 ,Q-Flash Plus , Kénmentes Ellenállások

 • Támogatja a 3. Generációs AMD Ryzen™ Processzorokat
 • Duplacsatornás ECC/ Non-ECC Unbuffered DDR4, 4 DIMM
 • 10+3-Fázisú Tisztán Digitális VRM Megoldás Low RDS(on) MOSFET-ekkel
 • Ultra Durable™ PCIe 4.0-képes x16 Foglalat
 • Ultra-gyors NVMe PCIe 4.0/3.0 M.2 Foglalatok
 • GIGABYTE Exkluzív 8118 Gaming LAN with sávszélesség-managementtel
 • HDMI, DVI-D Portok a többkijelzős működéshez
 • Csúcsminőségű audio kondenzátorokat alkalmaz
 • Az RGB FUSION 2.0 Támogatja a Címezhető LED & RGB LED-szalagokat
 • Smart Fan 5 több hőszenzor támogatással, Hybrid Fan érintkezők FAN STOP technológiával
 • Q-Flash Plus BIOS-frissítés CPU, Memória és Grafikus kártya beszerelése nélkül
 • Kénmentes ellenállás-dizájn
 

 

Gigabyte_sAM4_B550_gamer_alaplap

 

Gigabyte_sAM4_B550_gamer_alaplap

Gigabyte_sAM4_B550_gamer_alaplap


Teljesítmény
                                              

10+3-Fázisú Tisztán Digitális VRM Megoldás Low RDS(on) MOSFET-ekkel

Ez a Gigabyte sAM4 B550 gamer alaplap 10+3-fázisú tisztán digitális PWM + Low RDS(on) MOSFET dizájnt alkalmaz, hogy támogassa és hihetetlenül stabil és megbízható tápellátást biztosítson a 3. Generációs AMD Ryzen™ CPU-k számára, vagyis az alaplap legérzékenyebb és egyben legnagyobb fogyasztója számára.

Gigabyte_sAM4_B550_gamer_alaplap

A Low RDS(on) MOSFET-ek előnyei
 

 ♦ Optimalizált bázisfeszültség a kapcsolási veszteség minimalizálása érdekében.
♦ Alacsonyabb hőtermelés, kisebb méret, jobb hőkarakterisztika.

 

Gigabyte_sAM4_B550_gamer_alaplap

 

 

Gigabyte_sAM4_B550_gamer_alaplap


Csatlakozások
                                              

Dupla NVMe PCIe 4.0*/3.0 M.2 Foglalat

Az NVMe PCIe 4.0*/3.0 x4 és PCIe 3.0 x4 M.2 foglalatokkal a GIGABYTE Alaplapok szabad kezet adnak a felhasználóknak, hogy megtapasztalják a tökéletes kompatibilitást NVMe vagy SATA M.2 SSD-k esetén is. Az akár 64 Gb/s sávszélességgel a dupla M.2 foglalat ideális akár RAID tömb kiépítéshez is.

* A tényleges támogatás CPU-tól is függhet.

Gigabyte_sAM4_B550_gamer_alaplap

Exkluzív Realtek 8118 Gaming LAN
Nagysebességű gigabites LAN automatikus sávszélesség-elosztással

A Realtek 8118 LAN egy nagy teljesítményű és barátságos hálózati chip automatikus sávszélesség-elosztással kifejezetten játékosok igényeihez szabva, így biztosítja a játék vagy alkalmazás legmagasabb hálózati prioritását. A felhasználók a legátfogóbb szolgáltatásokat és a leggyorsabb, legegyszerűbb internetes élményt kapják.

Gigabyte_sAM4_B550_gamer_alaplap

Az előtérben futó program kapja a legnagyobb prioritást

 

Gigabyte_sAM4_B550_gamer_alaplap

Valósidejű hálózatfigyelés

HDMI 2.1 port 4K / 60P / 21:9 / HDCP 2.3 Támogatással

A HDMI 2.1 visszafelé kompatibilis a HDMI 2.0/ 1.4-gyel és 48 Gb/s sávszélességet kínál - ez duplája az előző generációénak. Ez a szabvány lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több video-jelfolyamot továbbítsanak egyszerre, vagy akár natív 21:9-es képarányt használjanak (így készül a legtöbb film) teljes HDR és HDCP 2.3 támogatás mellett, hogy a lehető legjobb vizuális élményben lehessen részük.

Megjegyzés: Kizárólag az Új Generációs AMD Ryzen™ with Radeon™ Graphics processzorok támogatják a kijelzőfunkciót.

Gigabyte_sAM4_B550_gamer_alaplap


Hűtés
                                              

Fejlett hűtési rendszer

Gigabyte_sAM4_B550_gamer_alaplap

Smart Fan 5

A Smart Fan 5 segítségével a felhasználók biztosíthatják a stabilitást és a csúcsteljesítményt alacsony hőmérsékletek mellett. A Smart Fan 5 minden egyes ventilátort külön-külön képes kezelni, a kiegészítő hőérzékelőket pedig egyedi helyekre rögzíthetjük, hogy ezáltal precíz és személyre, pontosabban gépre szabott hűtést állíthassunk be. A Smart Fan 5 emellett hibrid csatlakozókat kínál és kezeli a PWM, valamint a hagyományos ventilátorokat is, sőt, a vízpumpákhoz is ideális.

A különböző modellek különböző számú ventilátorcsatlakozót és hőmérséklet-érzékelőt tartalmaznak. A Smart Fan 5 funkciói modellenként változhatnak.

Gigabyte_sAM4_B550_gamer_alaplap

FAN STOP

Érd el a néma, zajtalan PC-t. A Fan Stop technológiával a PC-det hűtő ventilátorok teljesen leállnak, amint a hőmérséklet eléri az előre beállított, minimális szintet. Hogy melyik ventilátor áll le, azt a megfelelő hőmérséklet érzékelőből kiolvasott érték határozza meg, ráadásul mindezt teljes mértékben egyedileg te állíthatod be, hogy tökéletesen személyre szabott géped lehessen.

Gigabyte_sAM4_B550_gamer_alaplap

Hibrid ventilátor-csatlakozók

A tiéd a folyadékhűtés beállításának teljes körű ellenőrzése. A Smart Fan 5 a hibrid ventilátor-csatlakozóktól mindig valós idejű adatokat kap a folyadék hőmérsékletéről és az áramlási sebességről, így tökéletesen felügyeli a számítógép hűtését. Minden hibrid ventilátorcsatlakozó automatikusan érzékeli a rákapcsolt berendezés típusát, függetlenül attól, hogy ventilátor vagy pumpa-e, PWM vagy feszültség vezérlési üzemmóddal.

Gigabyte_sAM4_B550_gamer_alaplap

Új Smart Fan 5 Szoftver

Válassz különböző üzemmódok közül, mint például a csendes vagy teljes sebesség, hogy a géphasználatodhoz megfelelő hűtést aktiválhasd. Minden egyes ventilátorhoz vagy pumpához használhatod az intuitív ventilátor-görbét, hogy pontosan meghatározhasd a vezérlési pontokat és az ezekhez tartozó teljesítményt.

Gigabyte_sAM4_B550_gamer_alaplap


Világítás
                                              

RGB FUSION 2.0

A B550 alaplapokon minden eddiginél jobb a Címezhető LED-ekkel kompatibilis RGB Fusion 2.0 világítási rendszer. Az RGB Fusion 2.0 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vezéreljék az alaplapi és a külső RGB/Címezhető LED-szalagokat* kényelmesen, PC-jükről. Már alapértelmezetten számos színhatással és világítási effekttel szereltük fel az RGB Fusion 2.0-t, amely mostantól Címezhető LED-támogatást is kapott. A külső Címezhető LED-szalagoknál minden egyes LED digitálisan, egyesével címezhető, így a felhasználók eddig soha nem látott effektekkel és világítási hatásokkal dobhatják fel gépeiket.

A B550 alaplapok támogatják az 5V és 12V Címezhető LED-szalagokat és akár 300 LED-ből álló mátrixokat. Az RGB Fusion 2.0 világítás Címezhető LED-támogatással új effekteket és többféle sebességbeállítást támogat. Később újabb effektek is várhatók még.

* A külső RGB LED-szalagok és címezhető RGB LED-szalagok nem járnak vásárláskor az alaplaphoz.

Gigabyte_sAM4_B550_gamer_alaplap


Audio
                                              

Csúcskategóriás Audio kondenzátorok

A GIGABYTE alaplapok csúcsminőségű audio kondenzátorokat használnak. Ezek a kiváló minőségű kondenzátorok nagy felbontású és magas hangminőséget biztosítanak a játékosok számára a realisztikus hanghatásokhoz.

 

Audio Noise Guard védelem

A GIGABYTE alaplapok Noise Guard zajvédelmet használnak, amely alapvetően elválasztja a NYÁK érzékeny analóg audiokomponenseit a többi komponenstől az esetleges zajártalom miatt.

 

Gigabyte_sAM4_B550_gamer_alaplap


Ultra Durable™
                                              

Q-Flash Plus
Frissítsd a BIOS-t egyszerűen CPU, memória és grafikus kártya beépítése nélkül.

A GIGABYTE Q-Flash Plusszal többé nem szükséges CPU-t, memóriát vagy grafikus kártyát építened az alaplapba, sőt, még a BIOS menüjébe sem kell belépned, hogy frissítsd a BIOS-t. Csak töltsd le a hivatalos weboldalról az új BIOS-fájlt (nevezd át gigabyte.bin-re) egy USB kulcson, majd nyomd meg a dedikált Q-Flash Plus gombot, hogy automatikusan frissüljön a BIOS-od!

GIGABYTE-licencelt Duplán rögzített foglalatok

Gigabyte_sAM4_B550_gamer_alaplap

Masszív tüskékkel szerelt tápcsatlakozók

A B550 alaplapok megerősített ATX tápcsatlakozókat használnak az ATX 12V 8-tűs tápcsatlakozók esetében, ezáltal garantált a stabil tápellátás még tartós terhelés alatt is.

Gigabyte_sAM4_B550_gamer_alaplap


A tömör tüskés tápcsatlakozó előnyei

Nagyobb érintkezési felület

Több fém a nagyobb áramterhelhetőség és a kisebb melegedés érdekében

Strapabíró kialakítás, hosszabb élettartam

Gigabyte_sAM4_B550_gamer_alaplap

A legújabb anti-kén védelem

A levegőben lévő kénvegyületek behatolhatnak az apró felületszerelt ellenállásokba, ezzel pedig kémiai változást eredményezhetnek, hogy az ellenállás szakadásként, vagy rövidzárként viselkedjen. Ha ezek közül bármelyik előfordul, akkor az alaplap nem fog elindulni. Az ellenállások felszerelése egy kénmentes eljárással történik, így a GIGABYTE teljesen új jelentést ad az Ultra Durable (Ultra-strapabíró) kifejezésnek.

Gigabyte_sAM4_B550_gamer_alaplap


Gigabyte Excellence
                                              

GIGABYTE BIOS & Applikációk


Frissített BIOS

A BIOS elengedhetetlenül fontos a felhasználók számára, hogy már az első indulás után az optimális beállításokkal üzemeljen a számítógép. Az új grafikus kezelőfelületen egyszerűbben és gyorsabban megtalálhatunk minden beállítást. A GIGABYTE sikeresen frissítette a BIOS kinézetét és kezelését, hogy a felhasználók még könnyebben és hatékonyabban állíthassák be új rendszerüket.

* A képek csupán illusztrációk. A termékek szolgáltatásai modellenként eltérők lehetnek.

Gigabyte_sAM4_B550_gamer_alaplap


APP Center

A GIGABYTE APP CENTER egy hasznos központi gyűjtőhelye a GIGABYTE applikációknak és drivereknek. Itt választhatod ki egészen egyszerűen, hogy milyen funkciókra van szükséged, majd ezeket egyetlen kattintással telepítheted is, rögtön az APP CENTER felületéről. A program az appok frissítését is elvégzi.

Gigabyte_sAM4_B550_gamer_alaplap


EasyTune™

A GIGABYTE EasyTune™ egy egyszerűen kezelhető, de roppant nagy tudású szoftver, amelynek segítségével finomhangolhatod rendszeredet. Beállíthatod a hajszálpontos órajeleket, memória-időzítéseket, feszültségszinteket - ráadásul mindezt a Windows alatt, kényelmesen. A Smart Quick Boost segítségével mindössze egyetlen kattintás, és PC-d automatikusan tuning módba lép, így teljesen ingyen nagyobb teljesítményt kapsz.

Gigabyte_sAM4_B550_gamer_alaplap


@BIOS

A GIGABYTE @BIOS alkalmazás lehetővé teszi a rendszer BIOS-jának frissítését egyenesen a Windows rendszerből egy egyszerű és könnyen kezelhető grafikus felhasználói felület segítségével. Az @BIOS automatikusan letölti a legfrissebb verziót a GIGABYTE szerveréről, vagy frissítheted a BIOS-t a számítógépeden található fájlból is. Az @BIOS lehetővé teszi, hogy mentsed az aktuális BIOS-t egy fájlba vagy éppen helyreállítsd az előző BIOS-t egy régebbi mentésből.

Gigabyte_sAM4_B550_gamer_alaplap


System Information Viewer

A GIGABYTE System Information Viewer központi helye a rendszerinformációknak. A program figyeli teljes számítógépünket, minden órajelet, feszültségszintet, a processzort, a ventilátorokat, sőt, utóbbiaknak a pontos szabályozását is beállíthatod itt. Hasznos a riasztási szintek beállítása is, így riaszt az applikáció, amikor túl magasra szökik a hőmérséklet vagy hibásan működik egy-egy komponens.

Gigabyte_sAM4_B550_gamer_alaplap

Megjegyzés

* A termék specifikációi és megjelenése országonként, régiónként eltérhet. Javasoljuk, hogy a hazájában elérhető pontos modell dizájnja és részletes szolgáltatásai iránt érdeklődjön helyi kereskedőjénél. A termék itt megjelenített színei nem feltétlen tükrözik a tényleges színeket, fényképezési okok és monitorbeállítások miatt, a tényleges termék így eltérhet a weboldalon látottól. Noha törekszünk a leírás készítésének pillanatában a termékek, szolgáltatások legpontosabb megjelenítésére és bemutatására, fenntartjuk a jogot, hogy bármikor, értesítés nélkül változtatásokat eszközöljünk.

Műszaki adatok

Processzor

 • AMD Socket AM4, támogatja a 3. Generációs AMD Ryzen™ processzorokat/ 3. Generációs AMD Ryzen™ with Radeon™ Graphics processzorokat

Lapkakészlet

 • AMD B550

Memória

 • 4 x DDR4 DIMM foglalat támogatja az akár 128 GB (32 GB szimpla DIMM kapacitás) rendszermemóriát
 • 3. Generációs AMD Ryzen™ Processzorok:
 • Támogatja a DDR4 4000(O.C.) / 3600(O.C.) / 3333(O.C.) /3200/2933/2667/2400/2133 MHz memóriamodulokat
 • Új Generációs AMD Ryzen™ with Radeon™ Graphics processzorok:
 • Támogatja a DDR4 4733(O.C.) / 4600(O.C.) / 4400(O.C.) / 4000(O.C.) / 3600(O.C.) / 3333(O.C.) /3200/2933/2667/2400/2133 MHz memóriamodulokat
 • Kétcsatornás memóriavezérlő
 • Támogatja a DDR4-3200/2933/2667/2400/2133 MHz memóriamodulokat
 • Támogatja az ECC Un-buffered DIMM 1Rx8/2Rx8 memóriamodulokat
 • Kezeli a non-ECC Unbuffered DIMM 1Rx8/2Rx8/1Rx16 memóriamodulokat
 • XMP (Extreme Memory Profile) memóriamodulok támogatása

Alaplapi grafikus vezérlő

 • Integrálva a 3. Generációs AMD Ryzen™ with Radeon™ Graphics processzorokba:
 • 1 x DVI-D port, maximálisan támogatott felbontás: [email protected] Hz (* A DVI-D port nem támogatja adapterrel a D-Sub csatlakozást.)
 • 1 x HDMI port, maximálisan támogatott felbontás: [email protected] Hz (* Támogatja a HDMI 2.1 verziót, a HDCP 2.3-at és a HDR-t.)
 • Maximálisan megosztható memória: 16 GB

Audio

 • Realtek® ALC887 kodek
 • HD audió
 • 2/4/5.1/7.1 csatorna

* A 7.1-csatornás audio beállításához meg kell nyitnod az Audio szoftvert, majd itt a Device advanced settings > Playback Device pontban az alapértelmezett beállítást megváltoztatni. Az Audio szoftver beállításához segítséget a GIGABYTE weboldalán találsz.

Hálózati vezérlő

 • Realtek® GbE LAN chip (1000 Mbit/100 Mbit)

Bővítőhelyek

 • 1 x PCI Express x16 foglalat (PCIEX16), a CPU-ba integrált vezérlőre kapcsolva:

- A 3. Generációs AMD Ryzen™ processzorok támogatják a PCIe 4.0 x16 módot
- A 3. Generációs AMD Ryzen™ with Radeon™ Graphics processzorok támogatják a PCIe 3.0 x16 módot
* Az optimális teljesítmény érdekében amennyiben csak egy PCI Express grafikus kártya van a gépben, azt mindenképpen a PCIEX16 foglalatba helyezd.

 • 1 x PCI Express x16 foglalat (PCIEX2), a chipkészletbe integrált vezérlőre kapcsolva:

- Támogatja a PCIe 3.0 x2 módot

 • 3 x PCI Express x1 Foglalat (PCIEX1_1, PCIEX1_2, PCIEX1_3), a chipkészletbe integrált vezérlőre kapcsolva:

- Támogatja a PCIe 3.0 x1 módot

Tárolótechnológia

 • 1 x M.2 foglalat (M2A_CPU), a CPU-ba integrált vezérlőre kapcsolva, támogatja a Socket 3, M key, type 2242/2260/2280/22110 SSD-ket:

- A 3. Generációs AMD Ryzen™ processzorok támogatják a SATA és PCIe 4.0 x4/x2 SSD-ket
- A 3. Generációs AMD Ryzen™ with Radeon™ Graphics processzorok támogatják a SATA és PCIe 3.0 x4/x2 SSD-ket

 • 1 x M.2 foglalat (M2B_SB), a chipkészletbe integrált vezérlőre kapcsolva, támogatja a Socket 3, M key, type 2242/2260/2280/22110 SSD-ket:

- Támogatja a SATA és PCIe 3.0 x4/x2 SSD-ket

 • 4 x SATA 6Gb/s csatlakozás, a chipkészletbe integrált vezérlőre kapcsolva:

- Kezeli a RAID 0, RAID 1, és RAID 10 tömböket

USB

 • 1 x USB 3.2 Gen2 Type-A port (piros) a hátlapi kivezetések között
 • 3 x USB 3.2 Gen1 port a hátlapi kivezetések között
 • 2 x USB 3.2 Gen1 port elérhető alaplapi érintkezősoron
 • 6 x USB 2.0/1.1 port (2 port a hátlapi panelen, 4 port belső USB tüskéken keresztül)

Belső csatlakozók

 • 1 x 24-pin ATX fő tápcsatlakozó
 • 1 x 8 tűs ATX 12V tápcsatoló
 • 1 x CPU ventilátorcsatlakozó
 • 1 x vízhűtéses CPU ventilátorcsatlakozó
 • 3 x rendszerventilátor csatoló
 • 2 x Címezhető LED-szalag csatlakozó
 • 2 x RGB LED-szalag csatlakozó
 • 1 x CPU hűtő LED-szalag/RGB LED-szalag csatlakozó
 • 2 x M.2 Socket 3 csatlakozó
 • 4 x SATA 6Gb/s csatlakozó
 • 1 x előlapi érintkezősor
 • 1 x előlapi audio csatlakozósor
 • 1 x USB 3.2 Gen1 érintkezősor
 • 2 x USB 2.0/1.1 csatlakozó
 • 1 x Trusted Platform Module (TPM) csatlakozósor (2x6 tű, kizárólag a GC-TPM2.0_S modulhoz). A TPM funkció opcionális a különböző regionális rendelkezések miatt
 • 1 x CMOS-törlő jumper

Hátlapi csatlakozók

 • 2 x USB 2.0/1.1 port
 • 1 x PS/2 billentyűzet/egér port
 • 1 x DVI-D port
 • 1 x HDMI csatoló
 • 3 x USB 3.2 Gen1 port
 • 1 x USB 3.2 Gen2 Type-A port (piros)
 • 1 x Q-Flash Plus gomb
 • 1 x RJ-45 port
 • 3 x audio jack csatlakozó

I/O vezérlő lapka

 • iTE® I/O vezérlő chip

Hardver monitorozás

 • Feszültségérzékelés
 • Hőmérséklet érzékelés
 • Ventilátor-fordulatszám érzékelés
 • Vízhűtés áramlásának érzékelése
 • túlmelegedési figyelmeztetés
 • Rossz ventilátor riasztás
 • Ventilátor-fordulatszámszabályzás (* A fordulatszám-szabályzó működése függ a telepített ventilátor típusától is.)

BIOS

 • 1 x 256 Mbit flash
 • Licencelt AMI UEFI BIOS
 • PnP 1.0a, DMI 2.7, WfM 2.0, SM BIOS 2.7, ACPI 5.0

Egyéb tulajdonságok

 • APP Center kezelés

- @BIOS™
- EasyTune
- Fast Boot
- Game Boost
- ON/OFF Charge támogatás
- RGB Fusion
- Smart Backup
- System Information Viewer

 • A Q-Flash Plus támogatása
 • Q-Flash támogatás
 • Xpress Install támogatás

* Az APP központban elérhető alkalmazások az alaplap modelljétől függően eltérőek lehetnek. Az egyes alkalmazások támogatott funkciói az alaplap specifikációitól függően is eltérőek lehetnek.

Hozzáadott szoftverek

 • Norton® Internet Security (OEM verzió)
 • Realtek® 8118 Gaming LAN Bandwidth Control Alkalmazás

Operációs rendszer

 • Windows 10 64-bit támogatás

Méretszabvány

 • ATX méretszabvány; 30.5cm x 24.4cm

Megjegyzések

 • Az eltérő Linux verziók támogatottsága miatt kérjük, hogy a lapkakészlet meghajtóprogramját közvetlenül a lapkakészlet gyártójának honlapjáról töltse le.
 • A legtöbb hardver- és szoftvergyártó már nem kínálhat illesztőprogramokat a Win9X / ME / 2000 / XP támogatásához. Ha az illesztőprogramok elérhetők a gyártóktól, frissítjük azokat a GIGABYTE weboldalán.

 

* Az itt megadott összes információ csak referenciaként szolgál. A GIGABYTE fenntartja magának a jogot, hogy bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa a tartalmat.
* A hirdetett teljesítmény az adott chip-gyártó vagy szabvány maximális elméleti interfészértékein alapul. A tényleges teljesítmény a rendszer konfigurációjától függően változhat.
* Minden védjegy és logó a tulajdonosának tulajdona.
* A szabványos PC-architektúra miatt bizonyos mennyiségű memória van fenntartva a rendszerhasználathoz, ezért a tényleges memória mérete kisebb, mint a megadott érték.

Teljes leírás

Specifikációk

Processzor
Cikkszám
783181
Gyártó
GIGABYTE
Garancia
3 éves
Processzor foglalat
Socket AM4
Chipset
AMD
Memória
Memória foglalat
DDR 4
Memóriahelyek száma
4
Csatlakozás
Integrált video
van
Integrált hang
7.1-es
Egyéb integrált eszközök
RAID, Gigabit LAN
Belsõ bõvítõ csatlakozók
3 db PCI-E 3.0 x1, 1xPCI-E 4.0 x16
Belsõ csatlakozók
4 db SATA 6 GB/s, 0, 1, 10 RAID támogatás, 2 db M.2, TPM, 2 db USB 2.0, 1 db USB 3.2 Gen 1
Külsõ csatlakozók
HDMI, DVI-D, PS/2-es egér/billentyűzet csatlakozó, 2 db USB 2.0, 1 db USB 3.2 Gen 2, hálózati csatlakozó (RJ45), 3 db audio, 3 db USB 3.2 Gen 1
Csatoló felület
PCI-E 3.0, USB, M.2, HDMI, Jack, RJ-45, PCI-E 4.0
Egyéb
Hálózati vezérlõ
Gigabit LAN
Méret
ATX
Tápellátás
24+8pin ATX
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!