iPad (53)

Összesen: 53
Rendezés

Találatok: 53

Legnépszerűbb termékeink

Milyen táblagép az ideális számodra?

Ha bizonyos helyzetekben az interneten való böngészéshez egy okostelefon túl kicsinek, egy laptop viszont túl nagynak és nehéznek bizonyul, egy iPad vagy más táblagép ideális megoldás lehet. Az Extreme Digital kínálatában számos akciós tablet (köztük az iPad mini), retina tablet és tabletkiegészítő közül válogathatsz. Az alábbiakban leírtak alapján kiválaszthatod ideális tablet PC-t számodra.

Okostelefon, tablet vagy laptop?
Először is gondoljuk át, valóban szükségünk van-e okostelefonunk és laptopunk mellé egy táblagépre is. Ha otthon laptopon, utazás közben pedig okostelefonon internetezünk és hallgatunk zenét, és e két eszköz együttesen tökéletesen kielégíti az igényeinket, nem biztos, hogy érdemes beruháznunk egy tabletre. Ha viszont a munkánk vagy akár magánéletünk során sokszor utazunk, így az egyik legfontosabb szempont a mobilitás, érdemes beruházni egy táblagépbe vagy iPadbe, hiszen nagyobb képernyője jóvoltából ezen jóval kényelmesebb az internetezés, mint egy mobiltelefonon. A tablet előnye a laptoppal szemben, hogy az érintőképernyőnek köszönhetően az eszköz könnyebben kontrollálható, a játékok interaktívabbak, az illusztrációk készítése egyszerűbb, kényelmesebb rajta e-bookot olvasni, illetve kisebb és könnyebb is. A netbookhoz képest a táblagép a fentiekhez hasonló előnyökkel rendelkezik, például könnyebb és kompaktabb, ugyanakkor sérülékenyebb és drágább is.

Hardver
Az iPad mini vagy más tablet kiválasztásánál az egyik legfontosabb a hardver: a memória mérete, a processzorok száma és sebessége, illetve a kamera megléte. Gondoljuk át, hogy a multimédiás eszközök közül melyeket használjuk a leggyakrabban, ugyanis a tabletek általában nem ugyanazt az élményt nyújtják a multimédia egyes területein.

Az akkumulátor üzemideje
Mivel a táblagépek esetében az egyik legfontosabb előny a hordozhatóság, elengedhetetlen, hogy a tablet egy töltéssel sokáig bírja.

Képernyő
Fontos, hogy könnyen tudjunk lapozni, illetve váltani az egyes alkalmazások között. Az applikációkat illetően az is előny lehet, ha minél több, az adott eszközre optimalizált alkalmazást lehet a tabletre letölteni.

Ár
A táblagépek árai nagyon különböznek: akár már 20 ezer forintért is vásárolhatunk tabletet, de az 500 ezer forintos modell sem ritka. Ha sikerült kiválasztanunk az igényeinknek és lehetőségeinknek megfelelő árkategóriát, érdemes megkeresnünk azt a webáruházat, ahol az adott típus a legkedvezőbb áron kapható.

Kezdd a keresgélést az Extreme Digital kínálatában! Az iPad mini mellett számtalan androidos táblagép közül válogathatsz. Táblagépeket, retina tableteket vagy tablet-kiegészítőket nálunk kedvező áron beszerezheted.