iPhone (39)

Találatok: 39

Legnépszerűbb termékeink

Milyen okostelefont érdemes választani?

Ha érdekelnek a technológiai innovációk, így folyamatosan figyeled az újdonságokat, és időről időre be is szerzel magadnak egy-egy számos hasznos funkcióval rendelkező kütyüt, biztosan pontosan tudod, milyen funkciókra van szükséged, amikor okostelefont vagy iPhone-t vásárolsz. Ha viszont csak ez lesz az első vagy második hasonló készüléked, vásárlás előtt nem árt tisztázni, pontosan mit is szeretnél, milyen tulajdonságokkal rendelkező okostelefonok és iPhone-ok között érdemes keresgélned.

Külső tulajdonságuk
Praktikus funkciói mellett az okostelefon külseje is fontos szempont. A mérete legyen akkora, hogy kényelmesen kézbe tudjuk fogni, ne érezzük túl nehéznek, egyszerűen tudjuk kezelni a gombokat vagy az érintőképernyőt, illetve természetesen a dizájn is tetsszen, és passzoljon a saját stílusunkhoz. Az okostelefon felületet lehet gumírozott, matt vagy fényes is: lehetőleg olyan válasszunk, amelynek kellemes a fogása, azonban nem lesz olyan könnyen piszkos vagy ujjlenyomatos.

Kijelző
Bármire is használjuk az okostelefont – SMS-ezünk vagy épp az interneten böngészünk rajta –, valószínűleg a kijelzőjét fogjuk nézni közben, így fontos, hogy annak felbontása és mérete megfelelő legyen. A kijelző fényereje, illetve a visszatükröződés mértéke sem mindegy: a fényerő elsősorban akkor fontos, ha főként kültéren vagy jól megvilágított helyiségekben fogjuk használni a telefont. Az okostelefonok kijelzőjének mérete általában 2,2 és 5 hüvelyk között mozog: az ennél kisebb kijelzőn nehézkes az olvasás, a nagyobbat viszont nehéz kézben tartani. Az Extreme Digital kínálatában kisebb és nagyobb kijelzőjű érintőképernyős telefonokat, kártyafüggetlen és 8 megapixeles okostelefonokat is találhatsz.

Az akkumulátor kapacitása
Az akkumulátor kapacitása is lényeges szempont iPhone készülék, érintőképernyős telefon, kártyafüggetlen telefon vagy dual core telefon vásárlása során. Az akkumulátorkapacitás többek közt függ a telefon hardveres kiépítésétől, illetve attól, hogy milyen gyakorisággal és mire használjuk a telefont. Ha folyamatosan konnektorközelben vagyunk, és csak alkalmanként netezünk vagy telefonálunk, kevésbé fontos, hogy a telefon napokig bírja egy töltéssel. Ha viszont szabad téren dolgozunk, vagy egész nap az ügyfelekkel beszélünk telefonon, elengedhetetlen, hogy az iPhone vagy más okostelefon akkumulátora hosszú üzemidővel rendelkezzen. A beszélgetési és készenléti idő, amit a gyártó feltüntet, gyakran nem tükrözi a valóságot, hiszen a gyári mérések és a felhasználók gyakorlata erősen különbözhet. Ezért érdemes okostelefonteszteket olvasgatni az interneten, ahol pontosabb adatokat találunk.

A fentiek alapján válassz most egy iPhone-t, okostelefont, kártyafüggetlen telefont, érintőképernyős vagy 8 megapixeles telefont fehér, fekete vagy egyéb színekben az Extreme Digital kínálatából!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!