Mac (27)

Összesen: 27
Rendezés

Találatok: 27

Legnépszerűbb termékeink

Mac gépek

A Mac-ek igen elterjedtek lettek azok körében, akik megbízható számítógépet akarnak használni. A készülékek csodálatos képességei a macOs operációs rendszerből erednek. Ezek az eszközök olyan képességekkel rendelkeznek, amelyeket más számítógépeknél nem tudunk megtalálni. A macOS appok hatalmas sorát kínálja számunkra. Az iCloud-nak köszönhetően pedig bárhol is legyünk a világban, el tudjuk érni fotóinkat vagy dokumentumainkat. Ami különlegessé teszi a Mac-eket az az, hogy más Apple eszközünkkel együtt tud működni, így minden adatunkat akár az iPhonunkon is el tudjuk érni. Ez hatalmas kényelmet és nem utolsó sorban, biztonságot ad számunkra. A Mac-ek megalkotásakor az elsődleges szempontok az adatvédelmi és biztonsági funkciók voltak.

Mit adnak számunkra a Macek?
Aki Mac-et vesz a kezébe, az azonnal feltűnik, hogy egy különleges gépet tart a kezében. Letisztult, elegáns és egyedi formavilággal rendelkezik. Kialakításának és súlyának  köszönhetően, könnyen bárhová könnyen magunkkal tudjuk vinni. Használata egyszerű és gördülékeny. A készüléken minden egyértelmű, használata nem igényel külön szakértelmet, ami eredményes munkát eredményez.

A Mac-ünk összhangban működik a többi Apple készülékünkkel, az iPad-ünkkel vagy az iPhone-unkkal. A kapott sms-eket a Mac-en is el tudjuk olvasni, vagy az iPhone-unkkal készített képeket is nagyobb képernyőn, a számítógépen is megtekinthetjük. Amennyiben Apple Warch-unk is van, az még inkább bővíti a lehetőségek skáláját. Bármilyen Apple eszközt használunk, mindig velünk lehet az összes fotónk, videónk, dokumentumunk, e-mailünk, jegyzetünk és minden fontos és személyes adatunk.

A Mac gyártói különösen figyeltek arra, hogy a készülék az adatainkat a legnagyobb biztonságban tartsa. Mindent, amit a Mac-ünkön végzünk, szigorú adatvédelmi és biztonsági funkciók védelme alatt áll. Minden Mac lehetőséget ad számos app letöltéséhez. Ezek olyan applikációk, amelyek az iPhone-ra és az iPad-re is letölthetők. Ez leegyszerűsíti munkánkat, hiszen a megszokott applikációkat minden készülékünkön használhatjuk. Ez nagyon jól jöhet akkor, amikor jegyzeteinkről vagy kontaktjainkról van szó. Az iCloud Drive-on tárolt fájlokat könnyen megoszthatjuk családtagjainkkal és barátainkkal. Mindezt egy link elküldésével tehetjük meg.

A Mac számtalan olyan lehetőséget nyújt, amelyek más számítógépekből hiányoznak. Az ilyen eszközök biztonságos és élvezetes munkát garantálnak.