Kábelek és dokkolók (5)

Összesen: 5
Rendezés

Találatok: 5

Legnépszerűbb termékeink

iPhone kábelek és dokkolók

Az Extreme Digital webáruház iPhone kábelek és dokkolók sokaságát kínálja annak érdekében, hogy az Apple termékek használata még kényelmesebb lehessen. A kategóriában szinte minden megtalálható, amire a használat során szükségünk lehet.

A kínálat fontos szereplői az iPhone Lightning dokkolók. Ezekkel a hasznos kis eszközökkel rendkívül egyszerű a Lightning csatlakozóval rendelkező iPhone készülékek feltöltése és szinkronizálása. Ezeket a dokkolókat rendszerint úgy alakították ki, hogy használat közben maga az iPhone készülék álló helyzetben töltődjön, illetve szinkronizálódjon, így kényelmesen elhelyezhető bármelyik munkafelületen, illetve minden pillanatban kényelmesen elérhető a készülékünk. A Lightning dokkolók aktív hangszórók csatlakoztatására alkalmas hangkimeneti csatlakozóval is rendelkeznek, így még magasabb felhasználói élményt és még kényelmesebb használatot szavatolnak. Érdemes tudni, hogy a dokkolót USB kábelen keresztül a számítógéphez is csatlakoztathatjuk, így a módszer kiválóan alkalmas az akkumulátorok feltöltésére. A dokkolók arra is alkalmasak, hogy a csatlakoztatott iPhone segítségével, illetve a speciális hangcsatlakozónak köszönhetően kiváló minőségű kihangosított hívásokat fogadjunk.

Nagyszerű szolgálatot tesznek az Apple Lightning 3,5 milliméteres jack csatlakozói is. Ezek az apró kiegészítők lehetővé teszik, hogy 3,5 milliméteres audiócsatlakozókat illesszünk a különböző Lightning kompatibilitással rendelkező eszközeinkhez. Lehetőségünk nyílik minden olyan eszköz esetén használni, amely rendelkezik Lightning csatlakozóval, illetve amely támogatja az iOS 10 operációs rendszer használatát vagy annak újabb kiadásait.

Gyakran használt eszközök az Apple Lightning–USB átalakító kábelek. Ezzel a kábellel kényelmesen csatlakoztathatjuk az iPod, iPad vagy iPhone készülékünket a számítógépünkhöz. Amennyiben az Apple USB hálózati adapter kiegészítőjeként szeretnénk használni a kábelt, akár hálózati aljzatról is egyszerűen tölthetjük vele az Apple készülékeinket.

Az iPhone kábelek és dokkolók nagyban megkönnyítik és kényelmesebbé teszik az iPod, iPad vagy iPhone készülékek használatát. Szerencsére ezek bármikor megrendelhetők, így nem kell őket nélkülöznünk a készülékeink használata során.