Tokok és karpántok (1117)

Összesen: 1117
Rendezés

Találatok: 1117

Legnépszerűbb termékeink

Szép és praktikus iPhone tokok

Telefonunk és tabletünk védelme érdekében érdemes valamilyen tokban tartani a készüléket. Hogy pontosan milyenbe, az felhasználó függő. Az Extreme Digital iPhone 5c tok és Apple 4s tok között rengeteg tokot kínál, melyek között biztosan megtalálod a legmegfelelőbbet.

A megfelelő méret kiválasztása
iPad tok választás esetén elsődlegesen a készülék méretéhez kell igazodnunk. Fontos ugyanis hogy a telefonunk, táblagépünk pontosan illeszkedjen a védőtokba, mert ellenkező esetben az nem nyújt megfelelő védelmet, sőt akár kárt is okozhat. A legjobb, ha a készülékkel azonos típusú tokot választunk, mert az biztosan tökéletesen passzol majd.

Típus, anyaghasználat
Típust illetően több kategóriából választhatunk. Szilikon tok, flip tok, bőr tok. Vannak műanyag, sőt még alumíniumból készült Apple tokok is. Szinte minden igényre találni alternatívát. A szilikontoktól a bőrtokig nő a masszivitás, s ezzel arányosan az ár is. Olyat válasszunk, amely kellően megvédi a készüléket, ugyanakkor még kényelmes használat biztosít!

Tok dizájn
Nem elhanyagolható szempont a dizájn sem. Sokak által azért nem kedveltek az iPad tokok, vagy más Apple tartozékok, mert nem szeretnék megtörni a készülék stílusát. Egy jól megválasztott telefon kiegészítő azonban fel is dobhatja annak stílusát. Azt pedig, hogy egy egyszerű fekete flip tokot, vagy valamilyen színes-mintás tokot válasszunk, csak személyiségünk határozhatja meg.

Kiváltó alternatívák
Abban az esetben ha mégsem szeretnénk tokba rejteni készülékünket, s kimarad életünkből egy praktikus Apple tok, válasszunk legalább egy kijelző védő fóliát, mely megvédi a képernyőt a karcolásoktól. Ezek olcsóbbak, bár hamarabb fel is mondják a szolgálatot. Rendszeresen cserélve azonban hosszú ideig képesek megőrizni képernyőnk makulátlanságát.
Ha pedig úgy gondolod, hogy bár nem szeretnéd állandóan tokban tartani készülékedet, de vannak esetek mikor szükséged van rá, például sport közben, akkor egy telefon karpánt kiváló választás lehet számodra.