Alkategóriák

Watch (79)

Watch (79)

Összesen: 79
Rendezés

Találatok: 79

Legnépszerűbb termékeink

Válasszon Ön is az Apple Watch modelljei közül!

Az új évezred stílusos karórája, az Apple Watch a legnépszerűbb okosóra a világon. Több színben, méretben és kialakításban elérhető, így bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb változatot. Akár elegáns, akár sportos öltözéket viselünk, biztosak lehetünk benne, hogy a megfelelő szíj kiválasztásával minden körülmények között igényességet sugárzunk majd, ha egy ilyen kiegészítőt viselünk. Ahogyan egy karóra sem csak az idő mérésére szolgál, úgy az Apple Watch sem pusztán egy elektromos karóra. Számtalan funkcióval teszi könnyebbé az életünket, így vásárlás előtt érdemes jobban megismerni az eszközt. Fontos, hogy az Apple Watch kizárólag az iPhone különböző modelljeivel kompatibilis, más okos telefonokkal nem.

Árak
Az Apple Watch egy prémium termék, ezért a különböző kialakítású modellek árai is ennek megfelelően a prémium kategóriába esnek. A legolcsóbb modell ára 115.000 forint körül alakul, míg a legdrágább modellek ára elérheti a 276.000 forintot is. Az Apple Watch árait jelentősen befolyásolja a gyártás során felhasznált anyagok mennyiség, valamint minősége. Ahogyan az a hagyományos karóráknál is megfigyelhető, egy gumi szíjjal rendelkező modell ára alacsonyabb, mint egy hasonló, ám fém szíjjal rendelkező modellé.

Méret
Az Apple Watch kétféle kijelzőméretben kapható. Létezik kisebb, 38 milliméteres és nagyobb, 42 milliméteres változat. A kisebb modellt elsősorban hölgyeknek ajánlja az Apple, azonban, érdemes figyelembe venni, hogy a nagyobb kijelzőn megjelenő adatokat könnyebben leolvashatjuk, és ha vastagabbak az ujjaink, akkor a nagyobb felületet könnyebb lehet kezelni. A nagyobb méretű Apple okosórához is válaszhatóak hölgyeknek gyártott, nőies színvilágú óraszíjak.

Súly
Az okosórák súlya jelentősen befolyásolhatja a felhasználás élményét. A felhasznált anyagoktól függően vásárolhatunk Apple Watch karórát 25 grammos súllyal is, de lehetőségünk van akár 40 grammos modell vásárlására is. A megfelelő Watch karóra kiválasztásakor ellenőrizzük az óra súlyát, mert előfordulhat, hogy nehéznek találjuk, és ez kényelmetlenné teheti az eszköz mindennapi viselését!

Szíjak
A könnyebb anyagú órák szíja fluoroelasztomerből készül, míg a nehezebb óraszíjak speciális fémötvözetekből készülnek. A fluoroelasztomer egy finom, puha tapintású anyag, amely amellett, hogy tartós és erős, egyáltalán nem irritálja a bőrt. Számtalan színben választhatunk szíjat az Apple okosórájához. A sárgabarckszíntől kezdve a levendulán, a királykéken keresztül egészen a feketéig válogathatunk a hagyományos és a feltűnő színek közül. Mivel a szíjak könnyen cserélhetőek, akár változtathatjuk is az Apple Watch külsejét, ha több szíjat is vásárolunk. Fontos, hogy ellenőrizzük a csuklónk kerületét, mielőtt kiválasztjuk az ideális modellt. A kisebb, 38 milliméteres számlappal rendelkező modellek 130–200 mm-es csuklóra illenek. Míg a 42 mm-es változathoz tartozó szíjak 140–210 mm-es csuklóra illenek.

Üveg
Ahogy a karórákat, úgy az Apple Watch modelleket is többféle óraüveggel vásárolhatjuk meg. Az Ion-X üveglap egy tartós, kellemes tapintású anyag, míg a hagyományos órákból ismert zafírüveg egy igen kemény, és rendkívül karcálló anyag, amelyet csak gyémánttal lehet megkarcolni.

Óratok
Az egyes Apple Watch modellek kerete készülhet alumíniumból vagy rozsdamentes acélból. Bármelyik kialakítás mellett döntünk is, biztosak lehetünk benne, hogy a fémötvözetnek köszönhetően hosszú távon számíthatunk az okosórára. Választhatunk aranyozott, asztroszürke, ezüstszínű, vagy éppen rozéarany színű tokot is.

Üzemidő
Az Apple Watch órák üzemideje 18 óra lehet, azonban felhasználás módjától függően ez az érték lehet jóval kevesebb is. Minél intenzívebben használjuk az órát, annál gyakrabban kell majd töltenünk.

Töltés
Induktív töltéssel és mágneses technológiával az Apple Watch könnyedén feltölthető. Az óra hátlapján található mágnes könnyedén rápattan a töltő felületére, nem kell az illesztéssel bajlódnunk.

Kezelés
Érintéssel és az Apple Watch oldalán található gombok segítségével is végezhetjük az eszköz irányítását. A szöveges tartalmak ideális görgetését a Digital Crown nevet viselő órakorona teszik kényelmessé.

További lehetőségek
Az Apple Watchra több, mint 8000 alkalmazást tölthetünk le. A kijelzőn különböző stílusban jelenhetnek meg az óra felületek, és egy tetszőleges fényképet is beállíthatunk óraszámlapnak. A Macbookon, iPaden vagy iPhone-on található zenéket is könnyedén irányíthatjuk a Watch segítségével, de ha nem találjuk az iPhonet, az Apple Watch segítségével könnyedén megkereshetjük. Amikor az Apple Watchot éjszakára az oldalára fektetjük, reggel ébresztőként funkciónál, ha előre megadtunk egy ébresztési időpontot. A lépésszámláló, az iránytű, a hangvezérlés, a pulzusmérő, és a szívritmus mérése, valamint a hőmérséklet mérése olyan további funkciók, amelyek láttán természetesnek tűnik, hogy az egyik legnépszerűbb okosóra az Apple terméke.