szolgáltatás

Árgarancia

Hogy mindig a kedvezőbb áron juss hozzá!

 

Zavar, hogy folyamatosan változik egy termék ára és nem tudod melyik a legkedvezőbb időpont a vásárlásra? Megkönnyítjük a dolgod, mert nálunk mindig a kedvezőbb áron juthatsz hozzá kiszemelt termékhez. 

MIT BIZTOSÍT AZ ÁRGARANCIA?

A jó árak mellé garantáljuk, hogy ha a termék megrendelése és számla kiállítása között fogyasztói áremelkedés történik, az Extreme Digital az ebből származó többletköltséget nem hárítja Rád! Amennyiben a termék fogyasztói ára ezen idő alatt csökkenne, úgy az ebből származó előnyt teljes egészében Te élvezheted, hiszen az alacsonyabb összegért juthatsz hozzá a kiszemelt termékhez! Áruhitellel történő vásárlás alkalmával, vagy online fizetési eszközzel történő fizetés kezdeményezésekor, az elektronikus fizetési értesítő kiküldése és a termék számlázása közti időszakban bekövetkezett árcsökkenés esetén nem áll módunkban pénzt visszatéríteni.

KI VEHETI IGÉNYBE ÁRGARANCIA SZOLGÁLTATÁSUNKAT?

Szolgáltatásunkat minden vásárlónk igénybe veheti.

MIT KELL TENNI AZ ÁRGARANCIA ÉRVÉNYESÍTÉSÉHEZ?

Nincsen további teendőd, mert a megrendeléskor automatikusan biztosítjuk számodra a szolgáltatást.

Black Friday termékek esetén is érvényes az árgarancia?

A Black Friday akcióban részt vevő termékek árai csak és kizárólag az akció napján leadott rendelések esetén érvényesek, melyre garantáljuk a rendeléskori árat. A korábban leadott (Black Friday előtt) rendelésekre a Black Friday napján érvényes árra az árkompenzáció lehetősége kizárt.