A promóció 2020. május 25. és június 28. között az oldalon megjelölt ASUS VivoBook S szériás notebookok vásárlása esetén érvényes. A promócióban történő részvételhez a megvásárolt notebookot a számla keltétől számított 14 napon belül az ASUS oldalán szükséges regisztrálni.

A termék regisztrálásának utolsó napja 2020. július 12. 23 óra 59 perc. A ráadás termék pontos megnevezése: Rog Delta Core Headset. A promócióban részt vevő termékek kiszállítása a termékregisztráció utolsó dátumát követő napon veszi kezdetét.

Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy a termék regisztrálást követően a ráadás fejhallgatót a készlet erejéig (összesen 500 db fejhallgató áll az ASUS Magyarország rendelkezésére) szerezheted meg.

Részletes tájékoztatásért kérjük látogass el az ASUS weboldalára. Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy a promócióban az Extreme Digital Zrt. mint közvetítő vesz részt.

A szervező a promóciós szabályzatnak megfelelően az ASUS Magyarország Szolgáltató Kft. Az Extreme Digital adatkezelési felelőssége az alábbi weboldalon feltüntetett adatvédelmi szabályzatig terjed melyet itt tudsz megtekinteni. A promócióban történő részvétel Önkéntes, melyet az Asus Magyarország Szolgáltató Kft. bonyolít le.

A promócióban a notebook mellé ráadásként biztosított termék csak akkor jogosult a vásárló, ha a promócióban megvásárolt notebookot az ASUS oldalán regisztrálja, és az ott található ÁSZF-nek megfelelően elfogadja a részvételi feltételeket.

ASUS VivoBook S notebookok