szolgáltatás

Átvételi és fizetési módok

Hogy juthatsz hozzá a megvásárolt termékhez, és hogy egyenlítheted ki annak ellenértékét?

 

Átvételi módok 

Szállítási díjaink:15 001 Ft alatt15 001 Ft-tól
 

Átvétel szaküzletben

Átvétel kiszállítással

Átvétel szaküzletben

Átvétel kiszállítással

Normál csomag

INGYENES!

790 Ft

INGYENES!

INGYENES!

Nagyméretű csomag°

INGYENES!

2 990 Ft

INGYENES!

2 990 Ft

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL SZAKÜZLETEINKBEN – INGYENES!

Megrendelésed díjmentesen, értékhatártól függetlenül átveheted 16 budapesti és vidéki szaküzletünk bármelyikében.

Fizetési módok: fizetés készpénzben, banki átutalás, bankkártyás fizetés, Barion használat, áruhitel, Extreme Digital ajándékkártya, utalványok  

Fizetés a helyszínen: fizetés készpénzben, bankkártyás fizetés, áruhitel, Extreme Digital ajándékkártya, utalványok (az utánvét kezelési költséget, ennél az átvételi módnál, elengedjük.)

Tudj meg többet

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

A bruttó 15 000 Ft feletti normál méretű megrendelést ingyenesen szállítunk házhoz az ország területén szerződött futárszolgálataink segítségével. A bruttó 15 000 Ft vagy ez alatti rendelések kiszállításának díja (amennyiben nem nagyméretű csomag) bruttó 790 Ft.

A nagyméretű csomagok° kiszállítási díja értékhatártól függetlenül egységesen bruttó 2 990 Ft.

Nagyméretű csomagnak° minősül minden háztartási nagygép (hűtőszekrény, mosógép, mosogatógép, tűzhely, beépíthető eszközök, szárítógépek), bútor, kerti bútor, fitnesz gép, kerékpár, klíma berendezés, valamint minden olyan termék, melynek súlya vagy mérete a 31 kg-ot vagy 160 cm-t bármely irányban meghaladja.

Fizetési módok: fizetés készpénzben, banki átutalás, Barion használat, online hitel, Extreme Digital ajándékkártya

Fizetés a helyszínen: a futárnál csak készpénzes fizetésre van lehetőség, az utánvét kezelési költség bruttó 290 Ft (Bővebben)

Tudj meg többet

FOXPOST TERMINÁL- INGYEN VISSZÜK 15 000 FT FELETT!

A bruttó 15 000 Ft feletti megrendelésed díjmentesen átveheted az ország különböző pontjain megtalálható Foxpost terminálon! A bruttó 15 000 Ft vagy ez alatti rendelések kiszállításának díja egységesen bruttó 790 Ft.

Fizetési módok: banki átutalás, bankkártyás fizetés, Barion használat, Extreme Digital ajándékkártya

Fizetés a helyszínen: a terminálnál csak bankkártyás fizetésre van lehetőség (az utánvét kezelési költséget, ennél az átvételi módnál, elengedjük.) 

Tudj meg többet

PICK PACK PONT- INGYEN VISSZÜK 15 000 FT FELETT!

A bruttó 15 000 Ft feletti megrendelésed díjmentesen átveheted az ország 240 városában található 700 Pick Pack Pont bármelyikén! A bruttó 15 000 Ft vagy ez alatti rendelések kiszállításának díja egységesen bruttó 790 Ft.

Fizetési módok: fizetés készpénzben, banki átutalás, bankkártyás fizetés, Barion használat, Extreme Digital ajándékkártya

Fizetés a helyszínen: az átvevőpontokon csak készpénzes és bankkártyás fizetésre van lehetőség (az utánvét kezelési költséget, ennél az átvételi módnál, elengedjük.) 

Tudj meg többet

Postapont - INGYEN VISSZÜK 15 000 FT FELETT!

A bruttó 15 000 Ft feletti megrendelésed díjmentesen átveheted országszerte több mint 2550 postán, 125 MOL kúton, 115 Coop PostaPonton és 50 Csomagautomatából! A bruttó 15 000 Ft vagy ez alatti rendelések kiszállításának díja egységesen bruttó 790 Ft.

Fizetési módok: banki átutalás, bankkártyás fizetés, Barion használat, Extreme Digital ajándékkártya, egyes PostaPontokon történő fizetés esetén készpénz

Fizetés a helyszínen: Csomagautomatánál csak bankkártyás fizetésre van lehetőség, MOL- COOP Postapontokon és postákon készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz (az utánvét kezelési költséget, ennél az átvételi módnál, elengedjük.) 

Tudj meg többet »

EXPRESSZ KISZÁLLÍTÁS AKÁR 4 ÓRÁN BELÜL!

Ha nagyon sürgős, hogy megérkezzen Hozzád a kiválasztott termék, válaszd az Expressz szállítás szolgáltatásunkat! Rendeld meg a terméket munkanapokon 9:00 és 17:00 óra között és már 240 percen belül kézhez is kaphatod.

Fizetési módok: fizetés készpénzben, online bankkártya, Barion használat, Extreme Digital ajándékkártya

Fizetés a helyszínen: a futárnál csak készpénzes fizetésre van lehetőség, az utánvét kezelési költség bruttó 290 Ft (Bővebben)

Tudj meg többet

 

Fizetési módok

FIZETÉS KÉSZPÉNZBEN

Megrendelésed az áru átvételekor készpénzzel egyenlítheted ki.

Utánvét kezelési költség

A bruttó 15 000 Ft feletti, utánvétes (futárnál, átvételkor készpénzben fizetendő) fizetési móddal kért házhoz szállítás esetén bruttó 290 Ft-ot számítunk fel utánvét kezelési költségként.

A rendeléskor azonnal ki nem fizetett vételár esetén, mi mindaddig meghitelezzük Számodra a termékek és szolgáltatások díját, míg a csomagot át nem veszed és ki nem fizeted, akár ott a helyszínen történő tartalom ellenőrzés mellett, ami egy plusz ellenőrzési pont, biztosíték számodra. Éppen ezért az utánvét kezelési költség csak utánvétes fizetési mód esetén jelenik meg, a biztonságos online előre fizetések vagy az előre utalás esetén ezt a díjat elengedjük (pl. online bankkártya, Barion, áruhitel, ED ajándékkártya, előre utalás). Szaküzletes átvétel esetén a költség szintén elengedésre kerül, függetlenül attól, hogy a helyszínen milyen fizetési móddal egyenlíted ki a vételárat. Ráadásul szaküzletes átvétel esetén az értesítést követő 3 napon belül bármikor bejöhetsz átvenni a rendelést, így nem kell a futárhoz igazodnod. 

FIZETÉS BANKI ÁTUTALÁSSAL

Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatunk. Felhívjuk figyelmedet, hogy a termék átvételéhez a díjbekérőn található megrendelés szám bemondására is szükség lehet, ezért kérjük, hogy jegyezd fel azt!

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szaküzleteinkben és átvételi pontunkon, valamint online áruházunkban az alábbi bankkártyákat fogadjuk el: MasterCard és Visa Classic (dombornyomott bankkártyák), Maestro és Visa Electron (nem dombornyomott bankkártyák), American Express kártyák. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges. Online bankkártyás fizetési szolgáltatónk az OTP Bank, tudj meg többet az OTP bankkártyás fizetésről. Szaküzleteinkben történő bankkártyás fizetés esetén kollégáink a kártya jogos használatának ellenőrzése érdekében személyazonosító okmány (pl. személyigazolvány) bemutatásához köthetik a vásárlást.

Vásárolj érintésmentesen szaküzleteinkben, átvételi pontunkon vagy a meghatározott Pick Pack Pontok és Foxpost terminálok egyikén MasterCard® PayPass™ vagy Maestro® PayPass™ bankkártyával!

BARION

A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás. Segítségével fizethetsz online áruházunkban bankkártyával, akár regisztráció nélkül vagy prepaid egyenlegről.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Tudj meg többet

FIZETÉS HITELLEL 

A Magyar Cetelem Zrt. különböző futamidőre szóló hitelajánlatai is segítségedre lehetnek. Átvétel sikeres, elfogadott hiteligénylés esetén lehetséges.

Tudj meg többet

fizetés cetelem hitelkártyával

Vásárolj szaküzleteinkben Cetelem hitelkártyával és most értékhatártól függetlenül 7% azonnali kedvezményt biztosítunk a vásárlás végösszegéből. THM: 38,01% 

Tudj meg többet >>

EXTREME DIGITAL AJÁNDÉKKÁRTYA

Online áruházunkban és szaküzleteinkben fizetéskor felhasználhatod Extreme Digital ajándékkártyádat is. Az ajándékkártya 10 000 és 200 000 Ft közötti összeggel tetszőlegesen, egyszeri alkalommal feltölthető és a feltöltés időpontjától számított 12 hónapig (365 napig) érvényes.

Tudj meg többet

FIZETÉS UTALVÁNYOKKAL

Szaküzleteinkben lehetőség van Ajándék/ Iskolai/ Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvánnyal kiegyenlíteni a vásárlást, ahol az alábbi utalványokat fogadjuk el:​

  • Ticket Compliments Top Premium Ajándék utalvány és kártya  (Edenred Magyarország által kibocsátott).

  • Ticket Service Beiskolázási utalvány és kártya  (Edenred Magyarország által kibocsátott).
  • Erzsébet Ajándék utalvány (Erzsébet Plusz kártyát jelenleg nem tudunk elfogadni).
  • Erzsébet Iskolai utalvány (Erzsébet Plusz kártyát jelenleg nem tudunk elfogadni).
  • Erzsébet Gyermekvédelmi utalvány (Erzsébet Plusz kártyát jelenleg nem tudunk elfogadni).
  • Mammut vásárlási utalvány - Csak a Mammut üzletházban fogadjuk el.
  • Pólus Center vásárlási utalvány - Csak a Pólusban Centerben fogadjuk el.
 

°Nagyméretű csomag: Nagyméretű csomagnak minősül minden háztartási nagygép (hűtőszekrény, mosógép, mosogatógép, tűzhely, beépíthető eszközök, szárítógépek), bútor, kerti bútor, fitnesz gép, kerékpár, klíma berendezés, valamint minden olyan termék, melynek súlya vagy mérete a 31 kg-ot vagy 160 cm-t bármely irányban meghaladja.

A nagyméretű csomagok megjelölt szaküzletekben történő átvétele továbbra is ingyenes marad.

Rendelésed NEM számít nagyméretű csomagnak, ha a rendelésedben szereplő tételek összsúlya eléri a 31 kg-ot, vagy az összméret bármelyik dimenziója nagyobb lesz, mint 160 cm.

Amennyiben rendelésed nagyméretű csomagot és normál csomagot is tartalmaz, akkor a bruttó kiszállítási díj 2 990 Ft.

A rendelési folyamatban a szállítási költséget az átvételi mód kiválasztásánál is ellenőrizheted.