6 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Powerplus Space Explorer 7 az 1-ben hibrid hajtású játék szett

elemes meghajtású
összeszerelhető játék szett
5 éves kortól

Részletes leírás »
6 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Powerplus Space Explorer 7 az 1-ben hibrid hajtású játék szett adatai

Garancia: 12 hónap

A POWERplus Junior Space Explorer egy hibrid (napelemes és elemes hajtású) 7 az 1 -ben összeszerelhető  játék szett. A gyermekek játék közben tanulhatják meg az új megújuló energiák használatát. A csomag része egy kis mikro elem is, ami gyorsan feltölthető a használathoz.. A készségfejlesztő játék célja, hogy a gyerekeket szüleik segítségével ráébressze környezettudatos életmódra, így pl: értse meg és használja a fény energiáját, a napelemet, a környezetszennyező alkáli elemek helyett. A tartozék útmutató segítségével könnyen összerakhatja a 7 különböző játékot (űrállomás, űrkatona, űrsikló, űrjármű, úrkutya, űrfelfedező autó, űrhajós). Méret: különböző (játéktól függően), 5 éves kor alatti gyermekeknek nem adható! Innovatív és készségfejlesztő gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt!

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
423977
Gyártó
POWERPLUS
Garancia
1 éves
Kategória
autó, jármű
Ajánlott korosztály
5 éves kortól
Kinek ajánljuk?
fiúknak
Játékosok száma
1 - 1 játékos
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!