149 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Bosch SMV46KX05E 13 terítékes beépíthető mosogatógép, A++

13 terítékes
A++ energiaosztály
2660 liter/év vízfogyasztás

Részletes leírás »
149 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Bosch SMV46KX05E 13 terítékes beépíthető mosogatógép, A++
adatai

A nyugalom szigetét hozza el Önnek. SuperSilence Bosch SMV46KX05E mosogatógép, Csendes programmal.

 • Extra szárítás: a nehezen szárítható edényekre kifejlesztett erős szárítási program
 • Csendes program és SuperSilence: figyelemre méltóan halk - 44 dB, a Csendes program használatával még kevesebb.
 • Üveg 40°C program: kifejezetten a kényes üvegek mosogatásához és szárításához kifejlesztett program.
 • VarioFelx kosarak és VarioDrawer fiók: továbbfejlesztett belső átalakítási lehetőségek és több hely, minden szinten.
 • InfoLight: piros színű pont világítás a padlón, hogy Ön mindig tudja, hogy készüléke éppen be van-e kapcsolva.

Teljesítmény

AquaStop

Az AquaStop rendszer egy duplafalú vízbekötő csőből, egy biztonsági szelepből valamint egy úszókapcsolós felfogó teknőből áll, 100%-os védelmet kínálva a vízkár ellen. Egész élettartamra szóló Bosch garancia.

             

 

Automatikus programok

A vízfelhasználás, a vízhőmérséklet és az öblítési idő úgy van beállítva, hogy pontosan megfeleljenek a szennyezési szintnek. Ez a legjobb eredményt biztosítja, miközben vizet és energiát takarít meg.

 

                                                     

Glass 40° program

Az új glass 40° program finoman tisztítja a poharakat, például a kiváló minőségű kristálypoharakat, miközben optimális szárítást biztosít és briliáns ragyogást ér el. Ezt az alacsonyabb hőmérsékletekkel, az öblítőszer hőmérséklet beszabályozásával és a szárítási folyamat megnyújtásával tettük lehetővé. A csillogó poharak és a maradékmentes szárítás a briliáns és kímélő tisztítási eredmény világos bizonyítékai.

                                  

AquaSensor

Az AquaSensor a szennyezettség típusától és fokától függően szabályozza a vízhasználatot, fénysugarakat használva az öblítés vezérléséhez. Az öblítővízben marad ételrészecskéktől, zsiradéktól illetve mosószertől függően, a funkció felbecsüli, hogy kiértékelje, folytatni kell-e az öblítési folyamatot.

                            

 

LoadSensor

A töltet terhelést egy fordulatszám szenzor detektálja, amely a víz szintjét ismeri fel. Nagyobb töltöttség esetén több víz kell az edények beáztatásához, és a vízszint csökken. Ebben az esetben több víz kerül a Bosch SMV46KX05E készülékbe. Kisebb töltöttség esetén kevesebb víz szükséges a mosogatáshoz. A töltöttség szenzor optimális vízhasználatot biztosít, még fél-töltés vagy rész-töltés esetén is, ezzel vizet és villanyáramot takarít meg.

                                  

Kényelem

InfoLight

Egy piros fényfolt a padlózaton tájékoztatja, hogy az Ön teljesen beépített mosogatógépe még mindig dolgozik, vagy már befejezte.

                                

Elektronikus késleltetés időzítő

Az időkésleltetési funkcióval Ön a programot a kívánt kezdési időponthoz előre kiválaszthatja. Ez lehetővé teszi, hogy készülékét kényelmesen kezelje, a nap folyamán bármikor, munkaidőben vagy éjszaka. A program indítása után a programkijelző megjeleníti a pontos hátralévő időt.

                                

 


VarioDrawer

A visszahúzható VarioDrawer fióknak köszönhetően a harmadik betöltési szintű ActiveWater mosogatógépek még kényelmesebbek. Ideális hely az evőeszközök és a kisebb konyhai eszközök, pl. a merőkanalak vagy habverők számára. Ez nagyobb rugalmasságot ad a mosogatógépe betöltésekor, és több helyet teremt a mosogatótéren belül. Az alsó kosárban lévő evőeszköz kosár kicserélhető a VarioDrawer fiókkal, hogy a befogadóképességet akár 14 terítékre növelje a 60 cm-es mosogatógépeknél, és 10 terítékre a 45 cm-es mosogatógépeknél.

Egészség

Üvegkímélő technika

Mivel a lágy víz az üveg korrózióját okozza, az üvegkímélő technikával rendelkező Bosch mosogatógépek állandóan szabályozzák a keménységi fokot. Ilyen módon biztosítjuk, hogy a drága üvegárut és az értékes porcelánokat a készülék mindig speciális elővigyázattal mosogassa.                                            

                                

 

SuperSilence 40-45 dB

Az elektronikusan működtetett motor és számos zajcsökkentő intézkedés biztosítja a különlegesen csendes működést a SuperSilence Plus mosogatógépeink számára. Előnyös az amerikai konyháknál illetve a nyitott helyszíneknél.

                                

Fenntarthatóság

ActiveWater technológia

Ez az innovatív mosogatási technológia növeli a hatékonyságot, és biztosítja a környezetbarát mosogatást a tökéletes tisztítási eredmény érdekében. A készülék vizet és energiát takarít meg a víz célzott eloszlása, az optimalizált szűrőtechnológia, a gyorsabb felfűtés és a nagyobb szivattyúteljesítmény révén, a megnövekedett vízáramlás érdekében.

EcoSilence DriveTM

Tisztítási hatékonyságunk biztosítása érdekében kifejlesztettük a takarékos EcoSilence DriveTM technológiát. Különlegesen csendes, hatékony és garantálja az alacsony energiafogyasztást. A szénkefék nélkül működő EcoSilence DriveTM technológiájú motorok ultra csendesek és csúcseredményük automatikusan garantált.

Hőcserélő

A hőcserélővel ellátott mosogatógépek az értékes üvegárut és porcelánt különös gondossággal, kockázatok nélkül kezelik. Az öblítőtartályban a víz előmelegített, hogy elkerüljünk mindenféle, hőmérsékletváltozás okozta sokkot.

                                

 

 

 

VarioSpeed Plus opció

Használja a VarioSpeed Plus opciót egy teljes töltet edény tökéletesen tiszta, legrövidebb időn belüli mosogatásához. A mosogatási idő egyetlen gombnyomásra akár 66%-kal is csökken, a megszokott, magas tisztítási hatékonyság mellett. Egyszerűen aktiválja a VarioSpeed Plus opciót, amikor gyorsan szüksége van az edényekre, pl. családi ünnepeknél vagy születésnapi partiknál.

                                  

 

Részletes tulajdonságok

Energiatakarékosság és teljesítmény

 • 13 teríték mosogatására alkalmas
 • Energiaosztály: A++
 • Energiafelhasználás eco program 50 °C-on: 262 kWh/év, szabvány szerinti évi 280 tisztítási ciklus alapján, hidegvíz bekötés esetén. A tényleges energiafogyasztás függ a készülék használati módjától.
 • Energiafogyasztás eco program 50 °C-on: 0.92 kWh
 • Vízfogyasztás eco program 50 °C-on: 2660 Liter/év, 280 szabvány tisztítási ciklus alapján. A tényleges fogyasztás függ a készülék használati módjától.
 • Vízfelhasználás eco program 50 °C-on: 9.5 l
 • Programidő eco program 50 °C-on: 210 perc
 • Zajszint: 44 dB (re 1 pW)
 • Zajszint (csendes programon): 42(A) re 1 pW

Programok és felszereltség

 • 6 program: Intenzív 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, SLE 50 °C, GLAS 40 °C, 1h 65 °C
 • 3 speciális opció: VarioSpeed Plus, Extra szárítás, Higiénia Plus
 • Piros színű display kijelzés
 • Hőcserélő
 • Extra szárítás
 • Csendes program
 • Super Silence
 • VarioFelx kosarak és VarioDrawer fiók
 • InfoLight

Műszaki adatok

 • Teljesítményfelvétel kikapcsolt/ üzemkész állapotban: 0.1 W / 0.1 W
 • Szárítási hatékonyság: A (A-tól G-ig terjedő skálán)
 • Az információk az eco program 50 °C-ra vonatkoznak. Ez a program szabvány szerint megfelel a szokványosan szennyezett edény tisztításának és a leghatékonyabb energia- és vízfogyasztás kombinációnak.
 • A "bekapcsolva hagyva" üzemmód időtartama: 0 perc
 • Teljesen integrálható készülék
 • Belső tér anyaga: nemesacél/polinox
 • Készülékméret (Ma x Sz x Mé): 81.5 x 59.8 x 55 cm

A beépíthető készülékek az illusztráción bútorlappal együtt lehetnek feltüntetve. Ez az előlap nem tartozéka a terméknek.

Teljes leírás

Specifikációk

Általános adatok
Cikkszám
498847
Gyártó
BOSCH
Garancia
2 éves
Kivitel
beépíthető
Terítékek száma
13 teríték
Programok száma
6
Mosogatási hőmérsékletek
40 °C, 50 °C, 65 °C, 70 °C, 45 - 65 °C
Energiaosztály
A++
Energiafogyasztás (kWh)
262
Vízfogyasztás
2660 l/év
Egyéb jellemzők
Digitális kijelző, Hátralévő idő kijelzése, Késleltetett indítás, Öblítőszer hiány kijelzés, Só hiány kijelzés, Átfolyós vízmelegítő, Program vége jelzés, Vízvédelmi rendszer, VarioSpeed, VarioDrawer fiók, Páraterelő lemez tartozék, Infolight, RackMatic, Eco program, Intenzív program
Technikai adatok
Szélesség (cm)
59,8
Magasság (cm)
81,5
Mélység (cm)
55
Súly (kg)
36
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.8 /14 Értékelés
5 csillag
11
4 csillag
3
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2018. máj. 7.)

Bosch SMV46KX05E 13 terítékes beépíthető mosogatógép, A++
Bosch SMV46KX05E 13 terítékes beépíthető mosogatógép, A++

3 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Nagyon csenedes és nagyon jól szárít
Ami nem tetszik:
egyelőre nincs ilyen

- Előző mosogatógépünk is Bosch volt, soha nem volt semmi baja, csak szénné rágta egy egér az elektronikáját.... - Ez a gép több szempontból nagyon kellemes meglepetés volt. Egyrészt a crazy week-en baromi jó áron vettük, másrészt az hogy csendes, az nem kifejezés, pedig egyelőre még nem is szereltem fel az előlapot. Valóban szükség van a működésjelző fényre... - Nagyon jó a szárítás funciója, tényleg csak a nagyon mély bögrék aljában marad meg pár csepp víz. - A vásárlásnál nálam feltétel volt a felső evőeszköz fiók megléte. Abszolút beváltotta a várakozásainkat mert tényleg sokkal jobban kihasználható az alsó fiók, sokkal több minden fér el benne mint az előző gépünkben. Ajánlom mindenkinek. - A mosogatás funkciójáról nem tudok nyilatkozni, ugyanúgy elmos mindent hibátlanul mint a régi...

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2019. dec. 3.)

Bosch SMV46KX05E 13 terítékes beépíthető mosogatógép, A++
Bosch SMV46KX05E 13 terítékes beépíthető mosogatógép, A++

2 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ár(110.e), 3 fiókos, jól pakolható, könnyű beszerelhetőség
Ami nem tetszik:
A műanyagok szárítási hatékonysága hagy kívánnivalót maga után

Kis millió gép és szöveges üzenet elolvasása után egy MM-ulti cégnél akartam megvásárolni a gépet, de BLACK Friday napok alatt nem voltak jó áron. Akkor a 3 fiókos BOSCH mosogatókra esett a választás és Extreme digital adta és az értékelés ideje alatt is ugyanannyiért adja a gépet, amire az ajtót nagyon könnyen és egyértelműen lehet feltenni, elölről állítható lábakkal a beszerelése könnyű. (a gép csomagolásához adott léceket használtam fel, mint távtartót a munkapult és a mosogatógép között). Valóban sok beállítási lehetőség van, amit az legelején érdemes végigzongorázni, lsd víz keménységi foka, tabletta minősége, sípolás, világítás.... utána levan a gond. VISZONT: a mai napig nem tudom, hova a viharba kell tenni azt a párazáró gumiszőnyeges valamit :( A sima, mezei Sunlight tablettával koránt sem mosogat olyan szépen, mint a 3 in 1 tablettákkal. Ezért,amint elfogy a sima tabletta, átállítás és csak 3 vagy all in 1 tablettákat fogunk használni. Végeredményként a készülékkel és a bolttal is meg vagyok elégedve, a házhoz szállítás gyorsan és pontosan történt. Egy utolsó megjegyzés, ha valaki eddig elolvasott: Egy 4 éves Ariston Hotpoint , 9 terítékes mosogatógépet kellett lecserélnünk,mert a szervizelése 26.000ft lett volna, így nem érte meg megcsináltatnunk. Tehát bízunk abban, hogy a minden tekintetben profibb gép ( csövek, a körben lévő hang és hőszigetelések, az ajtó csukódása stb) nem fog 4 év után úgy elromlani, hogy helyette másikat kell vegyünk. Egy Bosch szárítógép után döntöttünk úgy, hogy a Serie 2 vagy inkább 4 Bosch márka lesz, amire lecseréljük a háztartási gépeinket.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2018. jún. 19.)

Bosch SMV46KX05E 13 terítékes beépíthető mosogatógép, A++
Bosch SMV46KX05E 13 terítékes beépíthető mosogatógép, A++

2 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
szuper csendes, szuper tisztára mos, óirási hely, ár-érték arányban verhetetlen, felső evőeszköz kosár über -király
Ami nem tetszik:
vékony agyaból készül, útmutatója átgondolatlan

- felső mosogató kosár über király - nagyon tisztár a mos - nagyon csendes - nagyon nagy, minden belefér (felső kosár is segít, illetve az állítható középső kosár is. - erre vágytunk már 4 éve (előtte 8 személyes, teljesen használhatatlan candy gépünk volt, olyan hanggal mint egy boeing, és nem mosogatott el rendesen). - beépítési útmutató nagyon elnagyolt, nincs benne semmi leírva rendesen (amikor megláttam, sokkot kaptam kb).

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!