43 990 Ft

Szaküzlet információk!

Üzleteink 2021. április 7-től újra a megszokott nyitva tartással és szolgáltatásokkal várnak! Részletekért kattints ide!

Online rendeléssel kényelmesebb! A termék foglalása ✓ SMS értesítés, ha átvehető ✓
Ezred utcai üzletünkben (központi raktár) az azonnal átvehető termékek előkészítési ideje ~2 óra.

Toshiba S300 Surveillance 3,5" 4 TB HDWT140UZSVA belső merevlemez

Raktáron

Raktáron

Garancia: 2 év - garancia
4 TB kapacitás
3,5"-os méret
SATA III csatolófelület

Részletes leírás »
43 990 Ft

Akár azonnal átvehető!
Budapest, Ezred utca szaküzletRészletek

 • Szaküzletünkben ingyenesen Azonnal Részletek
 • Átvételi pontokon 990 Ft 1 - 2 munkanap Részletek
 • eMAG easybox csomagautomata ponton 690 Ft 1 munkanap Részletek
 • Házhozszállítással 990 Ft 1 - 2 munkanap Részletek
 • Expressz kiszállítással Akár 4 órán belül Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Toshiba S300 Surveillance 3,5" 4 TB HDWT140UZSVA belső merevlemez

 

A megfigyelő rendszerekhez készült Toshiba S300 Surveillance 3,5" 4 TB HDWT140UZSVA belső merevlemez tesztekkel igazoltan megbízható nonstop működést nyújt, és nagy sebességre, kapacitásra és tartalommegőrzéshez lett tervezve. Az S300 meghajtóval akár 32 videokamera képét rögzítheti és elemezheti nagy felbontásban képkockáról képkockára. A kapacitás fontos szempont a képi bizonyítékok hosszabb időn keresztüli folyamatos rögzítéséhez. Meghajtónk 4 TB-os kapacitása révén valós időben rögzítheti és játszhatja le a történéseket nagy felbontásban, mely lehetővé teszi a tárgyak és arcok azonosítását.

Felhasználás:

 • Digitális megfigyelő rendszerek (sDVR)
 • Hálózati megfigyelő rendszerek (sNVR)
 • Hibrid sDVR rendszerek (analóg és IP)
 • Megfigyelési célú RAID-tárolórendszerek

Hatékonyságra tervezve

4 TB-os tárolókapacitása és akár 32 videokamera támogatása révén az S300 hatékony segítséget nyújt a kulcsfontosságú megfigyelő rendszerek folyamatos működtetésében. A valós idejű teljesítménynek köszönhetően nagyobb felbontású videókat rögzíthet és streamelhet, a tartalmakat pedig hosszabb ideig megőrizheti.

Minden képkocka rögzítése részletes elemzéshez

A biztonsági felvételek elemzésekor minden kimaradt képkocka nagy problémát jelenthet. Ezért lényeges olyan tárolómegoldást választania, amely elegendő teljesítményt nyújt a gyors történések rögzítéséhez, a legkisebb részletet is képes megőrizni, és támogatja az arcfelismerést. Az S300 kifejezetten e speciális igények kielégítésére lett tervezve, így nonstop megbízhatóságot és nagy teljesítményt nyújt, hogy hibátlan felvételeket készíthessen.

Széles körű és tesztekkel igazolt kompatibilitás

Az S300 meghajtót skálázhatóságra terveztük, és tesztek igazolják, hogy akár 32 nagy felbontású kamerát is képes támogatni, ezért kiválóan alkalmas idővel bővülő biztonsági kamerarendszerekhez. Kompatibilis DVR és NVR rendszerekkel, videokiszolgálókkal, valamint videokezelő rendszerekkel is, hogy folyamatos, nonstop működése révén Ön nyugodtan aludhasson.

Piacvezető teljesítmény

A 128 MB-os puffer és a magas átvételi sebesség megfelel a nagyobb felbontású kamerák által küldött adatfolyamok követelményeinek is. A Toshiba Dynamic Cache Technology javított valós idejű teljesítményt nyújt azáltal, hogy egy beépített gyorsítótár- és pufferkezelési algoritmus segítségével optimalizálja a gyorsítótár-foglalásokat az olvasási és írási ciklusok során.

Integrált forgásrezgés-érzékelők

A hagyományos, forgásrezgés-érzékelő nélküli merevlemezek nemkívánt rezgésekkel befolyásolhatják a több beépítőhelyes rendszerek működését. Az S300 meghajtók nagy fokú megbízhatóságát az teremti meg, hogy korszerű szabályozási és érzékelési technológiájukkal minimálisra csökkentik a vibrációs hatásokat. Több érzékelőjük a legkisebb behatást is észleli, a beépített forgásrezgés-érzékelők pedig ellensúlyozzák a forgásrezgés hatásait, így kiküszöbölve az „ütődésből” származó vibrációt a több beépítőhelyes megfigyelő rendszerekben.

Magas megbízhatóság és tartósság

Az S300 tartós, nagy teljesítményű alkatrészei szélsőséges környezeti hatásoknak is képesek ellenállni, így kiváló megbízhatóságot szavatolnak. Magas hőmérsékletű környezetben a meghajtó sebességoptimalizált pozicionálási módba vált, mely alacsonyabb energiafogyasztást biztosít, és automatikusan csökkenti a zaj- és rezgéskibocsátást. Az akár egymillió órás MTTF (átlagos élettartam) és a 110 TB / év teherbírás révén aggodalom nélkül üzemeltetheti a biztonsági kamerarendszerét.

Nagy teljesítmény és hosszú élettartam

A Toshiba 50 éve a technológiai újítások világszerte ismert úttörője – ez a tudás biztosítja a merevlemez-meghajtóink termékcsaládjának kiváló minőségét. Nagy kapacitásra és teljesítményre tervezett meghajtóinkat azzal a biztos tudattal használhatja tárolórendszerében, hogy a Toshiba gazdag tapasztalata áll mögöttük. Az S300-hoz három év kibővített jótállás is tartozik, hogy még nagyobb nyugalommal bízhassa rá adatait.

Adatok;

 • 3,5 hüvelykes SATA merevlemez-meghajtó
 • 5400 fordulat/perc
 • 128 MB-os puffer
 • Nonstop működés
 • Akár 32 videokamera támogatása
 • Nagy fokú megbízhatóság és fokozott valós idejű teljesítmény
 • Toshiba Dynamic Cache Technology
 • Toshiba Stable Platter Technology
 • Strapabíró kivitel
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
557574
Gyártó
TOSHIBA
Garancia
2 éves
Kapacitás
4 TB
Fordulatszám
5 400 RPM
Belsõ cache
128 MB
Csatoló felület
SATA 3
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!