1 350 Ft

Hasonló elérhető termékek

Dr. Bolyki János - Az újszövetségi írásmagyarázat elvei, módszerei és példái

Kálvin Kiadó, 1998173 oldalISBN: 9633007267

Részletes leírás »
1 350 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

A kötet három fő egysége a következő: az úsz-i írásmagyarázat elveinek rendszerbe foglalása, hermeneutikai irányzatok bemutatása - történetkritikai, általános nyelvészeti, irodalomtudományi és meditatív módszerek bemutatása - műfajok szerinti exegézisek.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
91034
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!