2 200 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Rainer Albertz - Illés - Isten tüzes harcosa

Kálvin Kiadó, 2007214 oldalISBN: 9789635580835

Részletes leírás »
2 200 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Az Ószövetségnek csak hat fejezete tudósít Illés prófétáról, a korai zsidóságban és a korai keresztyénségben mégis ő lépett elő a legfontosabb prófétává. A törvényhozó Mózes mellett immár ő képviseli Izráel egész profetizmusát. Ez a könyv igyekszik kifürkészni ennek a példátlan hatástörténetnek az okait, és részletesen megrajzolja annak állomásait. Az okok egyike bizonyára abban rejlik, hogy Isten egészen szorosan kötődött ehhez a korai prófétához, és akkora hatalommal ruházta fel beszédeit és tetteit, amely már Illés életében feltűnést keltett. Egy további ok az lehet, hogy Illés megalkuvás nélkül harcolt Istenének elismertetéséért, és kicsikarta népéből, hogy mellette döntsön. Annak reménye, hogy a próféta, akit Isten hirtelen magához ragadott, az idők végén még egyszer visszatér művének beteljesítésére, meghatározó befolyással volt Keresztelő Jánosra és a názáreti Jézusra is, ezért aztán az Újszövetségben sűrűbben esik szó Illésről, mint bármely más prófétáról.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
92305
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!