690 Ft

PC Tools Spyware Doctor with AntiVirus 2011, 3 felhasználó

Garancia: 1 év - Gyári garancia
Magyar nyelvű szoftver
3 gépre telepíthető!
Eltávolítja a kémprogramokat és a vírusokat

Raktáron

Raktáron
Még 4 db van raktáron
  • Szaküzleteinkben ingyenesen Azonnal Részletek
  • Átvételi pontokon 690 Ft 1 - 2 munkanap Részletek
  • Házhozszállítással 690 Ft 1 - 2 munkanap Részletek
  • Expressz kiszállítással Akár 4 órán belül Részletek
690 Ft

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

PC Tools Spyware Doctor with AntiVirus 2011, 3 felhasználó

Egy doboz akár 3 gépre telepíthető! MAGYAR nyelven!

Világszerte milliók által használt fejlett vírusírtó szoftver kémprogram védelemmel.

Spyware Doctor with AntiVirus program megbízhatóságát és hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, hogy már több mint 160 millióan töltötték fel gépükre és ez a szám hétről hétre további milliókkal növekszik.

Az embereknek az egész világon az az elvárásuk a Spyware Doctor with AntiVirus programal szemben, hogy megvédjék a PC-jüket olyan online fenyegetésekkel szemben, mint a spywarek, adwarek, trójaiak, keyloggerek, adathalász támadások és más rosszindulatú fenyegetések. A Spyware Doctor with AntiVirus több technikával védi a PC-t ezektől a rosszindulatú támadásoktól, beleértve az európai proaktív, automatizált és reaktív védelmet, hogy megállítsák a fenyegetéseket, minden belépési pontnál.

Spyware Doctor with AntiVirus világszerte következetesen elnyerte Editors 'Choice díjat a vezető PC-magazinoknál és a vizsgáló laboratóriumoknál, beleértve az Egyesült Államokat, Egyesült Királyságot, Svédországot, Németországot és Ausztráliát is.

Spyware Doctor with AntiVirus megkapta a legmagasabb kitüntetéseket a világ legtöbb vezető PC-kiadványánál, mint például a PCMag.com, PC World, PC Pro, PC Plus, PC Hatóság, PC Utilities, PC Advisor, PC Choice, Microdatorn, Computer Bild és a PC Answers Magazine.

Érzékeli, eltávolítja és blokkolja a kémprogramokat és a vírusokat

Spyware Doctor with AntiVirus kémprogram-elhárító tesz róla, hogy biztonságosan tudjon csatlakozni a világhálóra. A ThreatFire™ Behavioral Intelligence gyorsabban blokkol, mint a hagyományos aláírás ellenőrző módszerek.

Az IntelliGuard ™ védelem figyeli a rosszindulatú tevékenységeket, a vírusokat, kémprogramokat, nyomkövető cookie-kat, gyanús ® ActiveX objektumokat, böngésző eltérítőket, keyloggereket, trójaiakat és egyéb fenyegetéseket.

Könnyen használható víruskereső és kémprogram-eltávolító szoftver

Spyware Doctor with AntiVirus egyfejlett vírus-és spyware eltávolító technológia, amely alapvető feladatai ellátása közben nem lassítja le a gépet. Az Intuitive State AwarenessModssegítségével megnézheti, hogyan használja a PC erőforrásait, ezzel is igazodva a program minimális teljesítmény igényét. Az egyszerű felhasználókra és nem csak a szakértőkre tervezett, Spyware Doctor with AntiVirustelepítése és használata a kezdőknek is egyszerű. A legjobb víruskereső és kémprogram-eltávolító szoftverek közé tartozó Spyware Doctor with AntiVirus automatikusan beállítja az optimális védelmet számítógépén, így nyugodtan használhatja gépét minden körülmény között.

Spyware Doctor with AntiVirus fejlett IntelliGuard technológiával rendelkezik, mely csak akkor figyelmezteti a felhasználót, ha valódi fenyegetést, kémprogramot vagy vírust talált. Ez azt jelenti, hogy nem zavarja meg mindig a felhasználót rejtélyes kérdésekkel, ha egy szoftvert telepít, ha új weboldalt vesz fel a kedvencek közé, vagy ha megváltoztatja a gép beállításait. Ezek az idegesítő üzenetek olyan nemkívánt eredményeket okozhatnak, mint a különböző programhibák, a kedvencek elvesztése, vagy spyware ás vírusprogramok települése a rendszerre. A Spyware Doctor with AntiVirus a háttérben már megtette a kellő lépéseket, így Önnek nem kell bajlódnia az értelmezhetetlen kérdések megválaszolásával!

 

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
63618
Gyártó
SYMANTEC
Garancia
1 éves
Típus
biztonsági szoftver

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

1 /1 Értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
1

Legújabb értékelés

(2015. ápr. 10.)

PC Tools Spyware Doctor with AntiVirus 2011, 3 felhasználó
PC Tools Spyware Doctor with AntiVirus 2011, 3 felhasználó

2 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
tenné a dolgát, biztos, gépet lassítja
Ami nem tetszik:
minden

3 éve vettem egy ilyet akkori XP 1 magos gépem kifeküdt tőle. Alig cammogott. Azóta a drágább Norton Int. Sec.-t használom. Ez 7000ft körül volt 2013-as de rögtön 2015-re frissitete magát, kis segitséggel.A PC toolst senkinek nem ajánlom, hacsak \"bika\" gépe nincs, ott lehet, hogy elboldogúl

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2017. szept. 12.)

Válasz Soós Endre hozzászólására:

Nem ártana figyelni a dátumokat... 2015-ben írta, hogy 3 éve, vagyis, 2012-ben vette, ez pedig 2017-ben kerül 990 Ft-ba, úgy, hogy 2011-es szoftver.

Jelentem

(2017. máj. 13.)

Válasz Soós Endre hozzászólására:

Szerintem egy 990 Ft-os "Vírusirtótól" én nem várnék semmit. A Kaspersky, Panda (gondolom a NORTON) és a nevesebb szoftvergyártók olyan 20.000 - 35.000 Ft-ért kínálják termékeiket. Ez egy áron aluli vétel volt, szerintem semmit ne várj tőle.

Jelentem

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!