Black Friday

 

Magyarországon az Extreme Digital honosította meg az Egyesült Államokból származó Black Friday-t 2013-ban. Azóta közkívánatra minden novemberben megrendezzük az óriási, akár 30-50% árkedvezményeket kínáló akciós napot.

 

Míg 2015-ben félmilliárd, 2016-ban összesen mintegy másfélmilliárd forint értékű kedvezményt vehettek igénybe nálunk a vásárlók a Black Friday-en. 2015-ben fekete pénteken mintegy hatezer darab okostelefon, kétezerötszáz darab porszívó, kétezer darab televízió, ezer játékkonzol, és ugyanennyi laptop talált gazdára. 2016-ban az eladási toplistájának első helyére egy Xbox One konzol került, a dobogósok pedig a Lenovo P70-es okostelefonja, és a Beko hőszivattyús szárítógépe lettek.

 

 

Őrült árak év közben is! 

 

Jó ha tudod, hogy nem csak Black Friday alkalmával várunk kiváló ajánlatokkal. Év közben is több alkalommal tartunk Őrült napokat, és egyéb kedvezményeket amelyek segítségével elképesztő árakon juthatsz hozzá egyes termékekhez. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy folyamatosan értesülhess akcióinkról, vagy tekintsd meg aktuális akciós termékeinket!

 

 

Nézz körül kedvezményes termékeink között.

Megnézem