Az új Kingston FURY memóriákkal szintet lépnek a számítógépes rendszerek

bigfoot-mobil

A memóriatermékek és technológiai megoldások szegmensében globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. leányvállalata, a Kingston Technology Europe Co LLP Kingston FURY divíziója ma bejelentette, hogy megkezdi új, nagy teljesítményű memóriái: a Kingston FURY™ Renegade, a Kingston FURY Beast és a Kingston FURY Impact szállítását. A hobbifelhasználók és a gamerek így új RGB DDR4, illetve hagyományos DDR4 és DDR3 modulok segítségével hajthatják végre rendszereiken a szükséges frissítést.

A kimagasló teljesítményt igénylő játékrajongók számára ideális Kingston FURY Renegade DDR4 RGB1 felpörgeti a képfrissítési sebességet, fenntartja a streaming zökkenőmentességét, és megkönnyíti a tökéletes felvételek szerkesztését. Maximális sebessége 4600 MHz,2 rövid CL15-CL19 késleltetés mellett. A dinamikus RGB megvilágítás a Kingston FURY szabadalmaztatott Infrared Sync Technology™ megoldásával biztosít gördülékeny, összehangolt megvilágítási effektusokat. A saját agresszív, stílusos fekete hűtőbordát és hozzá illő fekete NYÁK-ot is magában foglaló Kingston FURY Renegade DDR4 5333 MHz-ig2 terjedő hipergyors sebességet kínál gyors CL13-CL20 időzítés mellett. Mindkét megoldás Intel® XMP-tanúsítással és az Intel legújabb lapkakészleteire optimalizált profilokkal rendelkezik. A felhasználónak csupán ki kell választania a megfelelő kézzel hangolt profilt a BIOS-ban, és máris készen áll arra, hogy legyőzze játékbeli ellenfeleit. A memória 8 GB és 32 GB közötti egymodulos kapacitással és max. 256 GB kapacitású 2-es, 4-es, illetve 8-as csomagokban kapható.

A Kingston FURY Beast DDR4 RGB és a Kingston FURY Beast DDR4 modellek 3733 MHz-es maximális sebességgel és CL15-19 késleltetéssel jelentősen növelik a teljesítményt a gaming, videószerkesztési és rendering feladatoknál. A költséghatékony memóriafrissítést tervezők élvezhetik a Kingston FURY Beast DDR4 RGB lenyűgöző megvilágítási effektusait. A megoldás 8 GB és 32 GB közötti egymodulos, illetve 16 GB és 128 GB közötti csomagkapacitással rendelhető. A stílusos, alacsony profilú hűtőbordával rendelkező Kingston FURY Beast DDR4 egymodulos kapacitása 4-32 GB, csomagkapacitása pedig 8-128 GB. Mindkét memória Intel XMP és AMD Ryzen™ kész, és támogatja a Plug n Play automatikus túlhúzást 2666 MHz3 sebességen. A termékek DDR3 csomagok formájában is elérhetők.

A noteszgépekhez és kisméretű gépekhez szánt Kingston FURY Impact SODIMM minimumra szorítja a rendszer késleltetését, és megnyitja felhasználói előtt a részletgazdag megjelenítés világát. Az Intel XMP és AMD Ryzen kész, 64 GB max. kapacitású, Plug n Play Kingston FURY Impact DDR4 3200 MHz-es3 maximális sebességen támogatja az automatikus túlhúzást az Intel és az AMD legújabb processzortechnológiáinál. Az elegáns fekete NYÁK telepítésével a memória zökkenőmentesen növelhető. Nem kell bajlódni a BIOS-szal, és a Kingston FURY Impact DDR4 alacsony, 1,2 voltos feszültségszintjének köszönhetően a rendszer így is halkan, hatékonyan és túlmelegedés nélkül működik. DDR3 változatban is elérhető 1866 MHz sebességig.

„Kingston FURY megoldásainkkal továbbra is örömmel biztosítjuk a gamerek és a PC-hobbifelhasználók által tőlünk elvárt kimagasló memóriateljesítményt és ügyfélkiszolgálást. Legyen szó egy egyszerű, pénztárcabarát frissítésről vagy akár a számítógépes rendszerek teljes kihasználásáról a tökéletes játékélmény eléréséhez, a Kingston FURY gondoskodik a felhasználók termékigényeiről” – mondta Iwona Zalewska, a Kingston EMEA-régióbeli DRAM üzletágának vezetője.

A Kingston FURY DRAM-termékcsaládja minden szempontból a maximumot nyújtja: a nagy sebességen végzett 100%-os gyári tesztelés által garantált csúcsteljesítményt és stresszmentes működést, teljes élettartamra kiterjedő garanciát és több mint 30 év szakértelmet.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.