Facebook játék – tippek, trükkök, kulisszatitkok

CoverBlog

Hello Kedves Játékosunk!

Örülünk, hogy itt vagy, és köszönjük, hogy játszol velünk!

Fontos számunkra, hogy ne csak a vásárlás, a játék is jó élmény legyen Neked, ezért arra gondoltunk, hogy megosztunk pár fontos dolgot annak érdekében, lásd mire érdemes figyelni, illetve picit betekintést is engedünk a színfalak mögé.

 1. Olvasd el figyelmesen a játék leírását
  Szeretjük a változatosságot, ezért nálunk minden játék más és más. A leírásában különböző dolgokat kérhetünk: kommentelj, nyomj reakciógombot, vagy jelöld meg egy ismerősöd.. bármelyik előfordulhat. Minden esetben azt az interakciót tudjuk elfogadni, ami a leírásban is szerepel. Ha a részletes szabályozásra vagy kíváncsi, akkor a poszt szövegében mindig megtalálod a vonatkozó játékszabályt is.
 2. A Sorsolás
  A nyertes sorsolása online sorsoló programmal történik, ahol előre be tudunk állítani bizonyos kritériumokat, például, hogy kommentelők, vagy reakciógombot nyomók közül sorsoljon a rendszer, ezért is fontos, hogy alaposan olvasd el, milyen interakciót kér tőled a játék, különben az is előfordulhat, hogy bele sem kerülsz a virtuális kalapunkba
 3. A nyertes kihirdetése – hagyd magad megjelölni!
  A sorsolás után a nyertes kihirdetése minden esetben a játék poszt alatt, kommentben történik a szerencsés játékos megjelölésével. Az viszont, hogy meg tudunk –e jelölni Téged a Te beállításaidon múlik, ezért érdemes játék előtt ellenőrizni.
  Hol tudod ezt megtenni? Beállítások -> Értesítések -> Megjelölések. Itt, ha a „bárki” opciót választod, akkor gond nélkül értesülni fogsz arról, ha Te vagy a szerencsés nyertese a játéknak!
  Ez a beállítás azért is fontos, mert sajnos nem tudunk céges profilról privát üzenetes beszélgetést kezdeményezni Veled, csak akkor tudsz velünk chatelni, ha Te írsz nekünk először. Ez nem szabályozás, pusztán a Facebook tulajdonsága.
 4. Nyereményed
  Ha értesültél róla, hogy a szerencse Rád mosolygott és elküldted nekünk a személyes adataidat mi a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk neked eljuttatni a csomagot.