Fedezze fel a bőrfiatalítás új, innovatív irányzatát

Revitalift

A nők bőrének a negyvenes éveik kezdetétől egészen a hatvanas éveik végéig a bőröregedés látható jelei elleni fokozott ápolásra van szüksége. Próbálja ki a Revitalift Laser X3-at SPF 20-szal a L’Oréal Paristól, amelynek használatával megőrizheted bőröd fiatalos, életteli megjelenését.

A Revitalift Laser X3 bőröregedésgátló hatóanyagot tartalmaz, amely az előrehaladott korban nélkülözhetetlen az arcápolási rutin során.

A termék hatóanyagai között szerepel a hialuronsav, amely ismert tulajdonsága, hogy saját súlyánál akár 1000-szer nagyobb mennyiségű vizet képes megkötni, és azt az epidermiszben megtartani, így javítva a hidratálást. Egy másik fontos összetevő a Pro-Xylane, amely egy hónapos rendszeres használattal segít visszaállítani a bőr feszességét és rugalmasságát. A különleges hatóanyagok kombinációjával pedig olyan nagyszerű lehet az eredmény, amely egyébként műtéti, lézeres kezeléssel érhető el, ugyanis ez az első arcápoló, amely képes akár 10 réteg mélységig megújítani a bőrt.

A L’Oréal Paris Revitalift Laser X3 termékcsalád tagjai között egy nappali és egy éjszakai arckrém is szerepel. Az éjszakai krém az arcbőrön egyfajta maszkként működik, különleges réteget hoz létre a bőrön, amely egész éjszaka folyamatosan juttatja a tápláló hatóanyagokat a bőrbe. A látványosabb hatás elérése érdekében javasolt a nappali és éjszakai krém együttes használata.

A klasszikus nappali Revitalift Laser X3 ránctalanító krémmel szemben az új termék SPF 20-szal gazdagított, így védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen is.

Az új Revitalift Laser X3 nappali arckrém hosszútávú hatásait független klinikai kísérlet során vizsgálták, amelyben közel 100, különböző bőrtípussal rendelkező nő vett részt. A teszt során kiderült, hogy azon nők esetében, akik hosszabb távon használták a krémet, a látható ráncok jelentősen csökkentek és bőrük látványosan regenerálódott.

A Revitalift Laser X3 neked is tökéletes megoldás lehet az öregedés jelei elleni küzdelemben!

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.