Január, a sportos én

Father with children exercising at home

Az év minden szakában érdekel a sportolás. Télen különösen, annak valami fura extra energiája van. Meg amúgy is azt mondják, télen készül a nyári alak. Mostanság nehezebb hozzájutni a sporthoz, a szokásos csoportos izzadások és “na még egyet”, “ne hagyd abba” csatakiáltások elmaradnak, sportolni igenis lehet, szabad, és kell is. Ha később visszagondolok erre az időszakra, örömmel fog eltölteni, hogy a punnyadás helyett a cselekvést választottam.

Sportoláshoz eszközök

Tornázhatunk otthon, amihez nem kell más, mint internet elérés. Nem kellenek extra eszközök, amik a kondi termekben maradtak, csak saját magunk. Népszerűek a saját testsúlyos edzések (insanity), amihez a Youtube-on is találunk ingyenesen elérhető tartalmakat.

A haladóknak javasolt a kézi súlyzó, vagy lábsúly, hogy nehezítsék a gyakorlatokat, de olcsón beszerezhetünk pár crossfit eszközt is, a fekvőtámasz kerettel, vagy hasizom görgővel garantált az izomláz.

sport2

Aki nem ennyire online, annak ott vannak a jól bevált otthoni eszközök, melyek az Edigital.hu oldalán elérhetőek, házhoz szállítással, pár nap alatt: erősítő pad, futópad, szobakerékpár, evezőgép.

Az én kedvencem mégis a futás, kint a szabadban. Korán megyek, amikor még nincsenek sokan a Margit-szigeten, így a természetből a legtöbbet kapom. Felveszem a kedvenc sportórám, csak a pulzusomra figyelek -,hogy az a megfelelő tartományban mozogjon, és a természetre.

sport4

Otthon majd kielemzem azt a rengeteg adatot, amit gyűjt. Kezdőknek bőven elég egy aktivitásmérő, a legtöbb mér már pulzust, és lépésszámot.

Vitaminbevitel

Bár otthon hajlamosak vagyunk elfelejteni, szedjünk rendszeresen vitaminokat, fogyás/szálkásítás során pedig a megfelelő makrotápanyag bevitel kiemelten fontos. Tudtad? ezeket is eléred az Extreme Digital oldalán, így akár mindent egy helyről, online megrendelhetsz.

Miért válaszd az Extreme Digitalt?

Online rendelni manapság már sok helyről tudsz, megbízhatóan, kényelmesen, házhoz szállítással azonban kevés oldalon. Az Extreme Digital kínálata és megbízhatósága is a segítségedre lesz. Rendeld akár szaküzletbe akár házhoz szállítással új eszközeidet.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.