Lakásfelújítás könnyedén

Young happy couple having fun while decorating their walls with new colors. They are singing and dancing.

Rendszeresen újítjuk fel lakásunkat vagy épp átrendezzük, dekoráljuk az évszaknak megfelelően. Rengeteg ötletelési felület van, és a lehetőségek tárháza végtelen, csak a saját képzelőerőnk szabhat határt.

Az otthonunkat a saját képünkre próbáljuk kialakítani és a saját stílusunkat belecsempészni. Mindig az első lépés, hogy felmérjük a terepet, hogy hol milyen stílusok vannak és mi az, ami tetszik nekünk, majd melyik boltban érdemes ezeket beszerezni. Meglepődnénk, hogy milyen apró részletekig tudunk menni, hogy otthonunk a legtökéletesebb legyen.

Akár a csaptelepek egyedisége vagy a zuhanyfejek, de egészen az elosztók és a konnektorok sem mindegy milyen színű vagy fazonúak. Az talán még inkább meglepő, hogy ezeket egy elektronikai webshopnak indult oldalról is megrendelheted, akár online: az Extreme Digital oldaláról.

lakasfelujitas_3

Már nem kötelező csak szimpla villanykörtét használni, mert különböző hatású fényforrások és LED fényforrások is segítenek megvilágítani otthonunkat. Nem csak a belső világítást tudjuk egyedivé tenni, de a kültéri fényeket is külön választhatjuk. Ezek a termékek is szintén elérhetőek az Extreme Digital-on.

lakasfelujitas_2

Bele sem gondol még az ember, mennyire el lehet veszni az apró részletekben, de természetesen a bútorok teszik az otthont otthonossá, de a benne lakó emberek otthonná.

Minden szobának megvan a tulajdonosa és az ő stílusával van dekorálva a szoba. Akár gyerekszoba vagy dolgozó esetleg hálószoba.

lakasfelujitas_4

A legjobb ötleteket a Pinterest oldalán találod, de applikációt is tölthetsz le és megtervezheted a saját szobáidat.

Miért válaszd az Edigitalt?

Online rendelni manapság már sok helyről tudsz, megbízhatóan, kényelmesen, házhoz szállítással azonban kevés oldalon. Az Extreme Digital kínálata és megbízhatósága is a segítségedre lesz. Rendeld akár szaküzletbe akár házhoz szállítással új eszközeidet.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.