Mágneses elektromos fogkefe – forradalmi technológia, amely új fejezetet nyit a szájápolásban

iO 9 module 1

Szenzációs tisztaság és ellenállhatatlan fogmosási élmény – ezek az erősségei az Oral-B iO-nak, az Oral-B legújabb, forradalmi mágneses technológiájú fogkeféjének. „A fogorvosok teljes magabiztossággal ajánlhatják pácienseiknek a mágneses fogkefét, mint nélkülözhetetlen elektromos fogkefét” – mondja Beata Golan, a P&G Poland professzionális és tudományos kapcsolatokért felelős igazgatója.

Mágneses technológiájú fogkefe

Az Oral-B iO-ban jól ismert és letesztelt kerek fogkefefejet valamint a forradalmian új, mágneses technológiával létrehozott mikrorezgéseket kombinálták az Oral-B fogkefék történetében először.
A fogkefe teljesen egyedi lineáris mágneses meghajtót használ, amely közvetlenül az egyes sörték hegyére továbbítja az energiát, mikrorezgéseket generálva. Ezáltal az Oral-B iO egyedülállóan alapos, mégis gyengéd és csendes tisztítást biztosít, és ellenállhatatlan fogmosási élményt kínál a felhasználóknak. Tudományosan bizonyított, hogy a mágneses technológia rendkívül hatékony: az Oral-B iO 2,5-ször több lepedéket távolít el a szájüregből és 6-szor többet a fogíny mentén, mint a kézi fogkefe.
Az Oral-B iO fogkefe a már közismerten megbízható kerek fogkefefejjel is rendelkezik. Miért olyan fontos ez? Ez a forma lehetővé teszi, hogy minden fogat külön kezeljen, elérje a fogak közötti területeket is, ezáltal a szájüregben kivételesen tiszta érzetet keltsen. Hagyományos, hosszúkás fejű fogkefékkel – szónikus vagy manuális fogkefék estében egyaránt – talán kevésbé lehet a nehezebben elérhető területeket lefedni.

iO 9 module 6

iO intelligens elektromos fogkefe

Ami a szájápolást illeti, nyilvánvaló, hogy a technika és a fogmosási idő egyaránt kulcsfontosságú. Ezt szem előtt tartva az Oral-B iO intelligens nyomásérzékelővel van felszerelve, ami biztosítja, hogy a fogmosás ne csak a lehető leghatékonyabb, hanem biztonságos is legyen. Az érzékelő figyeli és azonnali visszajelzéseket ad arra vonatkozóan, hogy mekkora erővel mos fogat: a piros fény túl erőteljes nyomást jelez, míg a zöld fény a megfelelő erőkifejtést igazolja vissza. Ha túl erős nyomást gyakorol a fogakra, a fogkefe automatikusan „érzékeny” üzemmódba vált, csökkentve az oszcillációs szöget, hogy megvédje a fogínyt és a fogzománcot a sérülésektől.

A tisztítás nem igényel semmilyen technikát: egyszerűen illessze az Oral-B iO fogkefefejet 2 másodpercre egy-egy fogra, ahol a mikrorezgések finoman szétterjednek, és ezáltal az oszcilláló-forgó mozgás letörli a lepedéket. Mindössze annyit kell tennie, hogy megválasztja a tisztítandó felületet úgy, hogy egyik fogról a másikra halad. A mikrorezgések hatására a fogkefe könnyedén mozog a fogak felületén elvégezve ezáltal az összes munkát Ön helyett.

A fogkefe interaktív kijelzővel is rendelkezik, amely a fogkefe nyelén található és lehetővé teszi, hogy Ön minden funkciót irányítson, ezáltal személyre szabott és könnyű használatot biztosít. A kijelzőn megjelenő üdvözlő képernyő a fogmosás módjával és idejével kapcsolatos információkkal látja el Önt, valamint emlékezteti arra, hogy mikor válik időszerűvé kefefej cseréje. Az Oral-B iO az utazók számára is nagyszerű választás, ugyanis mindössze 3 óra alatt feltölthető, és utántöltés nélkül akár 2 hétig is használható, a kijelző pedig az akkumulátor aktuális állapotát is mutatja.

iO 9 module 9

Oral-B app-mobil fogorvos

A még kiválóbb szájápolás biztosítása érdekében az Oral-B iO AI-technológiájú helyzetérzékelőkkel rendelkezik, amelyek felismerik a szájüreg minden területét. Ezenkívül a 3D-s fogkövető rendszer a csúcsminőségű Oral-B iO modellben akár 16 zónában is képes felismerni és felügyelni a tisztítás minőségét. A fogkefe csatlakozik az Oral-B mobilalkalmazáshoz, és 3D-s képet jelenít meg a telefon képernyőjén bemutatva, hogy ezeket a felületeket mennyire sikerült megtisztítania. Olyan ez, mint egy saját mobil fogorvos, aki ellenőrzi az Ön fogmosási technikáját, és megmutatja, mit kell módosítania minden egyes fogmosás almalmával.

Tanulmányok kimutatták, hogy az ehhez hasonló technológiák nagymértékben javítják a technikát és meghosszabbítják a fogmosási időt a fogorvosok által javasolt 2 percnyi időtartamra. Az Oral-B alkalmazást igénybe vevő felhasználók átlagos fogmosási ideje alkalmanként 2 perc 27 másodperc, míg a kézi fogkefét használóknál ez kevesebb, mint 1 perc.

Mágneses technológiai hatások

Az Oral-B iO szenzációs tisztítási teljesítményt és kellemes fogmosási élményt kínál, amelyhez képest a többi – kézi és szónikus – fogkefe egyaránt alulmarad.

„Az iO mágneses technológia klinikailag bizonyítottan hatékonyabb volt, mint a piacon kapható többi fogkefe” – mondja Beata Golan. Majd hozzáteszi: „Az Oral-B iO a Procter & Gamble legjobb fogorvosai, mérnökei és fejlesztői több mint hat éves munkájának és közel 250 szabadalmi bejelentésének eredménye. Olyan, kipróbált megoldások, mint például a kerek fogkefefej és a legmodernebb technológiák, például a mesterséges intelligencia, az oszcilláló-forgó mozgás és a mágneses mikrorezgések kombinációjával az iO mágneses fogkefe nagyon magas színvonalú szájápolást biztosít, miközben a fogtisztítást valóban kellemes élménnyé teszi”.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.