Nyári kedvencek – avagy mi történik, ha az e-commerce és a kánikula találkozik?

linked_in_post

Javában tombol a nyár, elkezdődött a szabadság szezon, szünet van az iskolában és roskadozik a közösségi média a koktélozós nyaralós posztoktól… mi pedig arra gondoltunk megnézzük, hogy mi történik akkor, ha az e-commerce találkozik a nyári hónapokkal, a hirtelen jövő záporokkal és a tikkasztó hőséggel.

Mi lett az eredmény? Megmutatjuk!

Nem meglepő módon a nyár első tikkasztó hónapjának elsöprő szupersztárja a medence volt, nem is csoda, a tartós 30 fok feletti hőmérsékletet sokkal jobb vízparton átvészelni, ha pedig a vízpartot az otthonunkba csempészhetjük, na, az az igazi! :)

A medence mellett hódított még a napozóágy és az álló ventilátor is, látszik, a vásárlóink elsőszámú céljai között is az volt, hogy ezt a rettentő hőséget valahogy átvészeljék, és nagyon örülünk, hogy ebben mi is segíthettünk!

Ha már a tökéletes környezet adott, mit csinál 2019 nyarán a ma vásárlója a medence partján, napozó ágyban fekve, vagy akár a klíma alatt hűsölve a lakásban? Sokféle válasz jöhet erre, de az biztos, hogy a telefon nyomkodása ott lesz a TOP időtöltések között.

Ehhez a vásárlóink leginkább Samsung A70 Dual SIM telefont választották, az akkumulátor töltöttségének szinten tartásáról legtöbb esetben a Xiaomi Mi Power Bank 2C gondoskodott, a tökéletes instafotók védelmében és megőrzésében pedig a Kingston Canvas Select microSDHC memóriakártya volt a leggyakoribb segítség.

Összességében tehát ha röviden kellene megválaszolni azt a kérdést, hogy mi történik akkor, ha a nyári kánikula és az e-kereskedelem találkoznak, akkor biztosan azt mondanánk, hogy egy szuper medencés bulit csapnak a szabadban, amihez nagymértékben hozzájárul az Extreme Digital is. Természetesen mi ennek nagyon örülünk, és bízunk benne, hogy vásárlóink a nyár hátralévő részében és egész évben is minket választanak!

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.