Realme, a márka, amire érdemes figyelni

realme

Két évvel ezelőtt új okostelefon márka érkezett Magyarországra. A Realme technológiai és gazdasági hátterét az a BBK Electronics biztosítja, amelyhez az Oppo, a Vivo, a Oneplus és az Iqoo márkák tartoznak. Habár ezek idehaza kevésbé ismertek, Kínában erős piaci jelenléttel rendelkeznek.

A cég neve számos olyan innovatív fejlesztéshez köthető, amelyek meghatározták a telekommunikációs piacot; ilyen a kijelző mögé rejtett ujjlenyomat-olvasó, az optikai zoom vagy a gyorstöltés.

Az Oppo és a Realme közvetlen kapcsolata a további innováció garanciája. Az anyacégként említhető Oppo fejlesztéseinek haszonélvezője a Realme almárka; az erős technikai háttér újragondolt formatervvel, új igényeket megcélozva jelenik meg a piacon. A Realme mobiljai tökéletes alternatívát jelenthetnek mindazok számára, akik erős technikai támogatásra vágynak, mégis kedvező áron vásárolnának új készüléket.

A Realme aktuális kártyafüggetlen mobilkínálata elérhető az Extreme Digital-nál. A kínálat legolcsóbb darabja a Realme C3, ezt követi a 6S, majd a 6 és a 6 Pro. A portfólió képes kielégíteni a középső és felsőbb kategóriákkal szemben támasztott elvárásokat.

A Realme hazai disztribútora természetesen terméktámogatást és garanciát is biztosít, ráadásul a készülékeken Android operációs rendszer fut, ami kényelmet és magas felhasználói igényt szavatol. Már a legolcsóbbnak számító Realme C3 is MediaTek Helio G70-es chipsetet, három kamerát, ujjlenyomatolvasót és 5000 mAh kapacitással rendelkező akkumulátort kínál.

A Realme 6S már a MediaTek Helio G90-t kapja meg 48 MP-es ultranagy felbontású kamerával és 90 Hz-es képfrissítéssel rendelkező IPS kijelzővel, valamint 30W-os vezetékes gyorstöltéssel.

A Realme 6 ultranagy felbontású 64 megapixeles kamerával és bekapcsológombba épített ujjlenyomatolvasóval rendelkezik.

A Realme 6 Pro pedig a világon az első mobil, ami megkapta a Snapdragon 720G SoC-t, ami 8 nm-es gyártástechnológiával készül, ezáltal nem csak erős, de energiahatékony is. A 8 GB RAM mellett dupla előlapi kamerával és Full HD kijelzővel rendelkezik.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.