Új alulfagyasztós hűtőszekrény SpaceMax™ technológiával

hutoszekreny_novel

Tágas tárolókapacitás sztenderd mélység mellett, a minimalista kialakítás tökéletesen illeszkedik a konyhád bútoraihoz, miközben egyenletesen hűti az egész belső teret, saroktól sarokig.

SpaceMax™ Technológia – Belül nagyobb – kívülről ugyanakkora

Tárolj több ételt a hatalmas 385 literes* hűtőben, ami a sztenderd 600mm-es mélységnek megfelel, így tökéletesen fog illeszkedni a bútoraid közé. A SpaceMax™ technológia magas hatékonyságú szigetelésének köszönhetően a falai sokkal vékonyabbak. Így nagyobb térfogat mellett sem lóg ki a munkalap síkjából.

Az új SpaceMax™ alulfagyasztós hűtőszekrényekért kattints ide!

Optimal Fresh+ – Kétszer hosszabb ideig tartja meg az ételek frissességét

Élvezd a legnagyobb tárolási rugalmasságot! Az Optimal Fresh+ doboz egy nagy fiókként is használható, de akár ketté lehet választani, két különböző hőmérséklettel. A bal oldal hűvösebb, ezért a hús és a halak kétszer tovább maradnak frissek². A jobb oldal pedig tökéletes a gyümölcsök és zöldségek frissességének megőrzésére.

Humidity Fresh+ – Optimális páratartalom a hosszantartó frissességért

Tartsd meg hosszabb ideig az eredeti textúráját, zamatát és ízét a romlandó ételeknek. A Humidity Fresh + fiókban egyszerűen beállíthatod a páratartalmat egy gomb elforgatásával. Tökéletes környezetet biztosít a különböző gyümölcsök és zöldségek tárolására, hogy ropogósak, frissek és lédúsak maradjanak.

No Frost – Jegesedés mentes, leolvasztás nélkül

Ne pazarolj több időt és energiát a hűtő leolvasztásával! A No Frost technológia javítja a levegő keringését, és állandó hőmérsékletet tart, ami megakadályozza a jég lerakódását. Emellett hamarabb is eléri a kívánt hőmérsékletet, és kevésbé terheli a hűtőrendszert, így növeli a gép élettartamát.

Körkörös Hűtés – Tovább megtartja az ételek frissességét

Fontos, hogy az ételek megfelelően hűtve legyenek – bárhova is teszed őket. A Körkörös hűtés minden rekeszt egyenletesen hűt, saroktól sarokig. Folyamatosan figyeli a belső hőmérsékletet és a stratégiai pontokon elhelyezett nyílásokon keresztül keringeti a levegőt. Tehát minden termék, minden polcon hatékonyan hűtve van, és tovább maradnak frissek.

Az új SpaceMax™ alulfagyasztós hűtőszekrényekért kattints ide!


¹A kapacitás minden modell esetében eltér.
²Az Intertek által tesztelt RL38T775CSR és RB34K6252SS modellek alapján. Abban az esetben érhető el, ha MAX módra van állítva. Az eredmények eltérhetnek a tárolás előtti frisseségtől, a használat és egyéb körülményektől függően. Az eredmény az APC (aerobic plate count) vizsgálatával a teszt egységekben tárolt minta ételek alapján került megállapításra.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.