Új zászlóshajónk! Hello Nyugati!

1200x1200_jonjon

Pár hónappal ezelőtt óriási lehetőség jött az utunkba és a belváros szívében egy igazán különleges történelmi múlttal bíró üzlethelyiség bérleti joga került a kezünkbe. Úgy gondoltuk, hogy az előnyös lokáció és a területi adottságok kihasználásához szakmai segítséget kérünk: így innovatív formában – egy design sprint rendezvény keretében kerestük a jövő boltjának tulajdonságait. Ez a rendezvény nem csak a piacon dolgozó kollégáink szakmai tanácsainak adott teret, hanem a mi különböző csapatainkat, kollégáinkat is összehozta és példaértékű együttműködést és együtt gondolkozást teremtett a vállalaton belül.

Mi kellett ehhez?

Egy szuper csapat, ahol a különböző szakterületek együtt alkothatnak, egy nagy közös homokozó, ahol együtt dolgozhatnak valami igazán izgalmason. Mert pont ez az egyébként, amiért itt vagyunk mind: nap mint nap abban élünk, hogy amit teszünk, annak azonnali kihatása van az üzleti folyamatokra, ha meghúzunk valahol egy szálat, annak azonnal látjuk az eredményét. Ettől izgalmas, ettől szép az egész.

Olyan gépezetnek vagyunk a részei, ahol lehet kísérletezni, és mindenki hozzáteheti a saját gondolatait, ötleteit. Bátran próbálkozunk, mert bármi is legyen a vége, az tuti, hogy minden közösen megtett lépéssel csak többek és tapasztaltabbak leszünk.

Ennek az életfilozófiának és hozzáállásnak köszönhető az, hogy a Szent István körúti üzletünk egy olyan üzlet lett, amit kicsit minden csaptunk sajátjának érez.

A szemünk előtt alakult a teljes kreatív arculat, minden szín és forma. Láttuk, ahogy egy online látványtervből megelevenedik minden bútor és berendezés, hogy az anyagok már nem csak a palettában tapinthatók, hanem ott van minden, kézzelfogható puszta valójában.

Az üres üzlet lassan megtelt élettel és tartalommal,a raktárak pedig új áruval. A technikai eszközök és a munkához szükséges feltételek augusztus elejére készen álltak, és alig várták, hogy a vásárlók és az üzletben majd nap mint nap dolgozó új kollégák, egy 15 fős szupercsapat birtokba vegye minden négyzetcentiméterét.

Köszönjük a marketingnek, a HR-nek, üzemeltetésnek, a beszerzésnek és minden egyes kollégának aki hozzátett ahhoz, hogy ez az új bolt megnyílhasson, reméljük a vásárlóink is szeretni fogják.

Kíváncsi vagy mit alkottunk? Nézz be hozzánk Te is!