Újévi „hobbiválasztó” filmmániásoknak, pihenni vágyóknak

Ki ne tudná, hogy a január a világmegváltó fogadalmak és ígéretek ideje? Feltehetően nincs olyan ember, akivel ne jönne szembe akár naponta több ilyen poszt és fogadalom, hála a social media-nak. Mi azonban csavartunk ezen egyet, és inkább arra koncentrálunk, hogy a már elcsépelt új év, új én új megközelítést kapjon. Ha szeretnél egy vagány hobbit akár otthonra, de még kicsit tanácstalan vagy, akkor kattanj ránk és nézd meg Hobbiválasztónkat! 😉

Ebben a blogban most kifejezetten a filmmániásoknak kedvezünk, vagy azoknak, akik annyira meghúzták az előző évet, hogy idén egyszerűen csak szeretnének megpihenni a kanapén a kedvenc sorozataikkal, filmjeikkel.

Azt, hogy pontosan milyen és mekkora TV-t érdemes választanod, már kifejtettük régebbi blogjainkban, azonban a legfontosabbakat itt találod:

Ideális felbontás HD (720p) Full-HD (1080p) Ultra-HD 4k (2160p)
Sima tévézéshez Elegendő Tökéletes A jövőben várhatóan ez lesz az alap tévéadás-minőség
Sportközvetítések nézéséhez Legfeljebb kis, hálószobai tévének Tökéletes A jövőben várhatóan ez lesz az alap tévéadás-minőség
Videojátékokhoz Nem ajánljuk Tökéletes, PC-hez és konzolhoz is Nagyteljesítményű számítógéppel kifejezetten ajánlott
Házimozizáshoz Nem ajánljuk Elegendő Tökéletes
Ideális képernyőméret felbontástól és üléstávolságtól függően HD (720p) Full-HD (1080p) Ultra-HD 4k (2160p)
0,5 méterig 32 col 32 col 32 col
0,5-1 méter között 32 col 32 col 37 col
1-1,5 méter között 32 col 32-37 col 40-43 col
1,5-2 méter között Nem ajánljuk 40-43 col 48-49 col
2-2,5 méter között Nem ajánljuk 48-50 col 50-55 col
2,5-3 méter között Nem ajánljuk 55-60 col 65 col
3 méternél távolabb Nem ajánljuk 65 col vagy nagyobb 65 colnál nagyobb

A blog óta a HD, Full HD, és 4K Ultra HD TV-k sora kibővült a 8K Ultra HD TV-kkel is, de bármelyikre is esne a választásod, Az Extreme Digital mindegyiket megtalálod akár méretre, gyártóra lebontva.

film_2

Hogy a felszerelés, beüzemelés ne legyen kész rémálom, mindenképp csapj le a szükséges fali konzolokra, állványokra vagy épp kábelekre, csatlakozókra! Amennyiben teljes élményre és tökéletes hangzásra vágysz, újíts be egy hangfal szettre, mélysugárzóra vagy hangprojektorra. Igazi mozi mániás vagy? Ha igen, akkor biztosan vagyunk benne, hogy a saját popcorn készítőddel válik majd teljes egésszé a kis „házi mozid”.

Az aktuálisan legjobbra értékelt filmek vagy sorozatok listáját rengeteg helyen fellelhetitek neten, mi viszont a teljesség igénye nélkül elhoztuk az Extreme Digital marketing csapatának 2020-as kedvenceit.

 • Money Heist
 • Entourage
 • Black Mirror
 • Legion
 • Better Call Saul
 • The Boys
 • The Mandalorian
 • The Queen’s Gambit
 • The Gentlemen
 • The Flight Attendant
 • Jojo Rabbit
 • The Undoing

film_3

Ha bármelyiket nem láttátok eddig, akkor kötelezően ajánljuk minden vérbeli filmmániás figyelmébe! :)

Miért válaszd az Az Extreme Digitalt?

Online rendelni manapság már sok helyről tudsz, megbízhatóan, kényelmesen, házhoz szállítással azonban kevés oldalon. Az Extreme Digital kínálata és megbízhatósága is a segítségedre lesz. Rendeld akár szaküzletbe akár házhoz szállítással új eszközeidet.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.