44 290 Ft

Hasonló elérhető termékek

Panasonic DP-UB150 UHD Blu-ray lejátszó - [bontott]

Bontott termék
Csatlakozások: HDMI, USB, RJ-45 (LAN)
4K hálózatkezelés

Részletes leírás »
44 290 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Bontott

Felbontott, új termék eredeti csomagolásában, nem került még értékesítésre. Részletekért KATTINTS IDE!

 

Panasonic DP-UB150 UHD Blu-ray lejátszó - [bontott] jellemzői:

Ismerkedjen meg a kiváló képhatást biztosító HDR élménnyel

Panasonic DP-UB150EG-K UHD HDR10+ Blu-ray lejátszó kompromisszummentes képminőséget biztosít. A HDR10+ szabványnak is megfelelve minőségi 4K képeket jelenít meg.

Panasonic DP-UB150EG-K UHD HDR10+ Blu-ray lejátszó_1

Élvezze a lenyűgöző 4K képeket!

Több HDR támogatása A Panasonic Ultra HD Blu-ray-lejátszók többféle HDR-t támogatnak, például a filmek és az UHD Blu-ray-lemezek szabványos HDR10 formátumát. Újabban támogatott a következő generációs HDR10+™*¹ dinamikus metaadat HDR-lejátszása is. Emellett a Hybrid Log-Gamma rendszerrel is kompatibilisek. A Panasonic eredeti minőségi képtechnológiájával alkotott együttműködésnek köszönhetően még precíziósabb képmegjelenítés vált lehetővé.

Panasonic DP-UB150EG-K UHD HDR10+ Blu-ray lejátszó_2

Lenyűgöző Ultra HD élmény

Ultra HD lejátszás Támogatja az Ultra HD Blu-ray következő generációs Blu-ray Disc szabványt. A Panasonic egyedi minőségű technológiája természetesebb textúrákat biztosít csodás 4K felbontásban. Az élénk és kontrasztos képvisszaadással korábban sosem tapasztalt mértékben élethű otthoni megjelenítésre nyílik lehetőség.

Panasonic DP-UB150EG-K UHD HDR10+ Blu-ray lejátszó_3

A csodás emlékek szinte életre kelnek a nagy képernyőn

4K hálózatkezelés (4K JPEG lejátszása / 4K videó lejátszása) Ultra HD TV-képernyőn élvezheti a csodás vakáción vagy a családtagokról és ismerősökről fényképezőgéppel vagy a videokamerával készített emlékeket. Megtekintheti a MP4 fájlokban tárolt 4K videókat, és 4K felbontásban élvezheti a JPEG képeket, hogy újra átélhesse a gyönyörű pillanatokat.

Panasonic DP-UB150EG-K UHD HDR10+ Blu-ray lejátszó_4

Stúdiófelvétel minőségű hanganyag

Nagy felbontású hanglejátszás Ez a készülék nagy felbontású hangvisszaadásra készült. A hagyományos WAV/FLAC/MP3/AAC/WMA/AIFF formátumokon túl DSD (5,6/2,8/11,2 MHz) és ALAC zenei fájlokat is képes visszaadni. A stúdiófelvétel minőségű hanganyagok megszólaltatásához csak otthoni hangrendszerét kell csatlakoztatnia. * Az ilyen logót viselő termékek megfelelnek a Japán Hangtechnikai Társaság High-Res felbontású hangszabványának. A logó használatát a Japán Hangtechnikai Társaság (Japan Audio Society) engedélyezte.

Panasonic DP-UB150EG-K UHD HDR10+ Blu-ray lejátszó_5

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
692089
Gyártó
PANASONIC
Lejátszható adathordozók
CD-R/-RW, DVD, DVD-R/-RW, DVD+R/+RW, BD-R, CD, BD-RE
Lejátszható formátumok
DVD-Video, DVD-Audio, Blu-ray, MP3, MKV, JPEG, ALAC
Dekóderek
Dolby Digital, Dolby True HD, Dolby Digital Plus, DTS-HD Master Audio, DTS:X
Egyéb jellemzők
4K felskálázás, HDR techológia
Általános
Csatlakozások
HDMI, USB, LAN
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!