139 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Philips BDP9700 3D SMART Bluray Lejátszó

Full HD 1080p felbontás
HDMI,USB csatlakozás
Dolby Digital plus dekóder

Részletes leírás »
139 900 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Qdeo™ videofeldolgozás a lehető legtisztább filmek érdekében

A Qdeo™ videofeldolgozási technológia nyugodt és természetes videoélményt nyújt. A legtöbb videotípus zajos és hibákkal teli, ami nagyfelbontású TV-készüléken nézve nagyon zavaró. A Qdeo™ feldolgozási technológia jellemzői: csökkentett zaj, javított minőségű kép, tökéletesített kontraszt, részletgazdag megjelenítés, kiterjesztett mélységérzet, nyugodt, szemet gyönyörködtető és magával ragadó vizuális élmény. Mindezeken túl a Qdeo™ minden videoforrással kiválóan együttműködik, beleértve a Blu-rayt, a DVD-t, valamint a gyengébb minőségű internetes videókat is.

A Smart TV Plusszal online szolgáltatásokhoz és multimédiás tartalmakhoz is hozzáférhet a TV-n

A Philips házimozi-rendszer és Blu-ray lejátszó a Smart TV Plusszal a funkciók bőséges választékát kínálja, többek között a Net TV, a SimplyShare és a MyRemote nyújtotta lehetőségeket. A Net TV használatával az online információ és szórakozás széles skáláját érheti el tévéje képernyőjén, például az igény szerinti videolejátszást (video-on-demand). A SimplyShare funkción keresztül fotelja kényelméből hozzáférhet a számítógépen tárolt fényképeihez, zeneszámaihoz és filmjeihez. Okostelefon/táblagép segítségével a Philips MyRemote alkalmazáson keresztül is vezérelheti a házimozi-rendszert.

TI Burr-Brown digitális-analóg átalakítók a nagy részletgazdagságú hangvisszaadás érdekében

Az audiofil szintű Hi-Fi összetevők, például digitális-analóg átalakítók gyártására szakosodott, jól ismert TI Burr-Brown márka egyet jelent a kiváló teljesítménnyel és minőséggel. A Philips bízik a TI Burr-Brown átalakítóiban, melyek a digitális audiojeleket 192 kHz-es mintavételezési frekvenciát és 24-bites felbontást használó analóg audiojelekké alakítják. Ezáltal az eredeti analóg hanghullámformából több információ kerül rögzítésre, ami lényegesen gazdagabb hangteljesítményt biztosít.

Különálló toroidos tápellátás a zajmentes, tiszta hangzás érdekében

A toroidos tápellátást gyűrű alakú vasmagos transzformátor biztosítja. Külön toroidos transzformátor és egy lineáris tápegység alkalmazásával biztosítható a stabil és zajmentes áramforrás kifejezetten analóg jelekhez. Ezzel elkerülhető a hagyományos kialakításnál tapasztalható digitális zaj, amikor a digitális video- és analóg audiojel ugyanazon a tápegységen osztozik. Az eredmény: tiszta hang, kis zaj.

Többcsatornás SACD a tökéletes hangélményért

Többcsatornás SACD-re felkészítve. Ez az új formátum ultra jó hangminőséget tesz lehetővé, 5.1-es többcsatornás hangot, és a CD-vel teljes kompatibilitást tesz lehetővé, előre és visszafelé.

DivX Plus HD tanúsítvány nagy felbontású DivX lejátszáshoz

A Blu-ray lejátszó és/vagy DVD lejátszó DivX Plus HD funkciójának, azaz a legújabb DivX technológiának köszönhetően a nagy felbontású videókat és filmeket közvetlen internet-hozzáférésen keresztül élvezheti Philips HDTV-n vagy számítógépen. A DivX Plus HD támogatja a DivX Plus tartalom lejátszását (azaz a kiváló minőségű, MKV konténerfájlban tárolt, AAC hangot használó H.264 HD videofelvételeket), ugyanakkor támogatja a korábbi verziójú DivX videofájlok lejátszását is, max. 1080p felbontásig. DivX Plus HD a valódi nagyfelbontású digitális videóért.

EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

Az EasyLinknek köszönhetően több készüléket, pl. DVD lejátszót, Blu-ray lejátszót, TV-t stb. vezérelhet egyetlen távvezérlővel. Az iparági szabvány HDMI CEC protokollal osztja meg a működést a készülékek között a HDMI kábelen keresztül. Egy gombnyomással egyszerre vezérelheti összes csatlakoztatott HDMI CEC berendezését. A készenlét és a lejátszás funkció például tökéletes könnyedséggel használható.

Beépített Wi-Fi-n a gyorsabb és hatékonyabb vezeték nélküli teljesítményhez

A Wi-Fi n, más néven IEEE 802.11n, egy új, vezeték nélküli hálózati szabvány. A vezeték nélküli kapcsolat minőségének fejlesztésére irányuló rengeteg új opciót tartalmaz, nagyobb sebességet és hatótávolságot kínálva a korábbi Wi-Fi szabványokhoz képest. A Wi-Fi n visszafelé kompatibilis, azaz ez a lejátszó képes régebbi Wi-Fi szabványok szerint működő routerekre jelet küldeni és onnan fogadni.

Dolby TrueHD és DTS-HD MA a HD 7.1 surround hangzásért

A DTS-HD Master Audio és a Dolby TrueHD a legjobb 7.1 csatornás hangzást nyújtja Blu-ray lemezeiről. A hangzás gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a felvételi stúdiókban készült mesterszalagokétól, így amit hall, az pontosan az alkotók szándéka. A DTS-HD Master Audio és a Dolby TrueHD tehát hozzájárul a nagy felbontás nyújtotta élményhez.

Engedje megjelenni a Miracast™-tanúsítványú eszköz tartalmát a TV-készüléken

A MiracastTM egy végpontok közötti vezeték nélküli képernyőmegosztó szabvány, amely Wi-Fi Direct kapcsolatot használ. Az egyszerűsített felhasználói felület a Miracast™-tanúsítványú eszközön keresztül a hordozható eszköz képernyőjét tükrözi a nagyobb képernyőre, miközben a dekódolást nem korlátozza a beépített kodek.

Skálázza fel Full HD tartalmait 4K Ultra HD felbontásra

Kedvenc filmjeit és fotóit soha nem látott módon nézheti. A normál HD filmeket és fotókat hihetetlenül élesekké, 4K x 2K felbontásúvá változtathatja, így azok négyszer részletgazdagabbak lesznek. A BDP7750 segítségével végzett azonnali felskálázásnak köszönhetően a 4K TV ragyogó képeket biztosít.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
245709
Gyártó
PHILIPS
Garancia
1 éves
Lejátszható adathordozók
CD-R/-RW, DVD, DVD-R/-RW, DVD+R/+RW, DVD-R DL, DVD+R DL, BD, BD-R, CD, BD-RE, 3D Blu-ray, Blu-ray
Lejátszható formátumok
Blu-ray, DivX/MPEG4, MP3, MKV, JPEG, SACD, SVCD, Video CD, WMA, Audio CD, XviD, MPEG2, H.264, WMV, AVI, WAV, MPEG4, FLAC
Dekóderek
DTS, Dolby Digital, Dolby True HD, DTS 2.0, DTS-HD, Dolby Digital Plus, DTS-HD Master Audio
Egyéb jellemzők
1080p felskálázás, HDMI CEC, BD-Live funkció, x.v.Color megjelenítés, USB plus (MPEG4/MP3/JPEG lejátszás), BD-J (Blu-ray Java), változtatható felirat színek, gyerekzár, Firmware frissítési lehetőség, Ethernet 10/100 (LAN) támogatás, WiFi (WLAN) támogatás, progresszív pásztázás, képernyőmenü
Tartozékok
felhasználói kézikönyv, termékregisztrációs kártya, távirányító
Méret
435 x 90 x 268 mm
Súly
3,98 kg
Általános
Csatlakozások
hálózati, HDMI, USB, UTP, 3,5 mm Jack, HDMI mini, RCA, FireWire, PC bemenet, Gigabit LAN port, tápkábel, SCART, AV, WLAN
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!