11 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Logitech Force 3D Pro joystick (PC)

12 darab programozható gomb
valósághû erõhatások
nagy pontosságú gázkar

Nem kapható

11 900 Ft

Részletes leírás

Lenyûgözõ részletességgel érezheti a fegyverek, ütközések és örvények hatását. A továbbfejlesztett mûterhelési mechanika valósághû erõhatásokat nyújt az azt támogató játékokban, az egyéb játékokban pedig pontos vezérlést biztosít. Szabja testre! A 12 darab programozható gombnak köszönhetõen többek között testreszabhatja beállításait, játékprofilokat tölthet le és váltógombokat állíthat be. Gyors egymásutánban tüzelhet a gyorstüzelõ gombbal. Könnyedén tüzelhet, kiválasztja a célpontokat, és mindkét kezét használhatja az egyéb funkciók végrehajtására. A nyolcállású gumis kalapkapcsolóval folyamatosan szemmel tarthatja ellenfeleit. Pontosan vezérelheti az oldalkormányt a botkormány csavarásával. A kellemes fogású, elfordítható botkormány kiemelkedõ kényelmet biztosít és hosszú játékidõt tesz lehetõvé. Pásztázza végig az eget keze használata nélkül a nyolcirányú gumiborítású kalapkapcsolóval. Hajtson végre pontos manõvereket nagy sebességgel a nagy pontosságú gázkar segítségével.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
6612
Gyártó
LOGITECH
Garancia
2 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.3 /3 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
2
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2006 dec. 11)

Logitech Force 3D Pro joystick (PC)
Logitech Force 3D Pro joystick (PC)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

nagyon jó kis joy, mindenkinek ajánlom:D (sokkal jobb mint 1 wireless joy, mivel van benne force feed back:D ) nagyon pontos, kézre áll, sok a gomb rajta és a gázkar is érzékeny:D tökkkkkkéletes :D

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!