13 890 Ft

B+W UV szűrő, 72mm

Raktáron

Raktáron

Garancia: 11 év - Gyári garancia
72mm-es szűrőméret
egyszeres felületkezelés
sárgaréz ötvözetű foglalat

Részletes leírás »
13 890 Ft

Mikor és hol vehetem át?

  • Szaküzleteinkben ingyenesen 2 munkanap Részletek
  • Átvételi pontokon 890 Ft 5 - 6 munkanap Részletek
  • Extreme Digital easybox csomagautomata ponton 690 Ft 4 munkanap Részletek
  • Házhozszállítással 890 Ft 4 - 6 munkanap Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

A B+W szűrő gyártó cég 1947-ben Berlinben alakult, Walter Biermann és Johannes Weber alapították. 1985-ben a Bad Kreuznach-i Jos. Schneider Optikai Művekkel összeolvadtak, így a B+W termékek ipari és tudományos célú optikai szűrőkkel egészültek ki. A többrétegű bevonatok (MC) kifejlesztése jelentős előrelépésnek számított. Ennek eredményeként a B+W lett az első gyártó a szűrők a világában, amely az innovatív, víz-és kosztaszító MRC többrétegű bevonatot alkalmazta, amely amellett, hogy tükröződésmentes tulajdonságokkal rendelkezik, különösen ellenálló a karcokkal szemben.
A Bad Kreuznachban, a legkorszerűbb gyártó gépek rendkívül precízen, lenyűgöző választékban, változatos típusú és átmérőjű szűrőket állítanak elő. A gyártási folyamat minden fontos fázisába minőségi ellenőrzéseket illesztettek. Ezek, illetve a végső ellenőrzés biztosítják a méltán híres B + W minőségi színvonalat minden egyes szűrő esetén. A B+W-nél a minőségbiztosítás és a folyamatos fejlesztés a legfontosabb követelmény. A folyamatos fejlesztések lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a minden körülmények között a lehető legjobb képet alkothassák meg. Összehasonlításképpen, egy olcsó szűrő még egy kiváló minőségű objektív képalkotási tulajdonságait is drasztikusan csökkenti! Az optimális képminőség érdekében mindig B+W szűrőket használjon, mert nem mindegy mi van az objektív lencséje előtt!


Az UV szűrő a légköri UV sugárzást szűri ki, amely homályosabb képet eredményez, különösen a filmes gépek esetében. Ezeket UV blokkoló szűrőknek hívjuk, mivel ezek a szűrők a technológiai kialakításuknak köszönhetően a teljes UV hullámhossz-tartományban hatásosak. Mindazonáltal a fotósok között a rövid "UV szűrő" kifejezés vált ismertté. Az UV szűrő használata elsősorban magasan a tengerszint felett (hegyekben), nagy vízfelületek mellett, vagy nagyon tiszta levegőjű helyeken ideális. A szűrő hatékonysága különösen a zavaró kékes elszíneződések esetén szembetűnő. Mivel a szűrő színtelen, így a nemkívánatos kékelhajlás kiszűrésének kivételével nem történik színeltolódás, nem befolyásolja a képkészítést. Az UV szűrő ezek mellett kiválóan alkalmas a frontlencse védelmére a por, a repülő homokszemek, a vízpára ellen, így minden időben védelmet nyújt. Egyaránt ajánlott fekete-fehér és színes filmes, valamint digitális fényképezéshez is.Foglalat
F-Pro: ez a B+W szűrők standard foglalata, ami sárgaréz ötvözetből készül, és elöl is található rajta szűrőmenet, amibe más szűrőket, tartozékokat, illetve objektív-sapkát tudunk csatlakoztatni. 2001 óta a B+W ezt a foglalatot használja szűrői többségén. A B+W által kifejlesztett sárgaréz ötvözet fizikai tulajdonságaiban a legközelebb áll az aranyhoz. Ez az anyag nagyon masszív, viszont ütődésnél lágyan tud deformálódni, amivel megvédi az objektívet. A szűrők menete a gyakori használat során sem kopik ki, nem forgácsolódik, így kimagaslóan hosszú élettartamot biztosít. Sok szűrőnél az üveg rögzítésére egy gyűrű, vagy csak egy rugó szolgál, míg a B+W esetében az üveget különleges eljárással, az optikai tengelyre tökéletesen merőlegesen (100% plan-paralel) rögzítik. Az eljárás biztosítja, hogy az üveg a foglalatban nem mozdulhat el, további kiegészítők alkalmazása során sem lesz vele soha probléma.
Teljes leírás

Specifikációk

Fő jellemzők
Cikkszám
213148
Gyártó
BW
Garancia
11 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!