157 400 Ft

 

Hasonló elérhető termékek

Canon EOS 300D

Tükörreflexes váz
6,3 megapixel
cserélhetõ objektíves gép

Nem kapható

157 400 Ft

Részletes leírás

A Canon EOS-300D-ben nagyjából ugyanaz a szenzor dolgozik, mint a D60-ban, illetve 10D-ben. A közel APS méretû érzékelõ 6,3 millió képpontot rejt, képpontonként 7,4 mikronos mérettel. A 22,7x15,1 mm-es hasznos képérzékelõ-terület tehát kisebb, mint egy teljes Leica képkocka, a képkivágás mértéke 1,6x-es (vagyis egy 50 mm-es objektív olyan képet mutat, mintha 80 mm-es volna, persze a perspektíva és a mélységélesség ugyanolyan marad). A legnagyobb felbontást választva 3072x2048 pixeles fotókat készíthetünk, ezen kívül két kisebb felbontást használhatunk, egy 3 Mpixeles 2048x1360-ast és egy 1,5 Mpixeles 1536x1024-est. A képek veszteségmentes RAW, vagy veszteséges JPEG formátumban menthetõk el CompactFlash Type I, II típusra, vagy MicroDrive-ra. JPEG esetén kétféle minõséget választhatunk.

Sorozatfelvételkor gyári adatok szerint másodpercenként 2,5 kép készíthetõ, maximum 4 képig. A pufferben a feldolgozatlan képek is eltárolódnak, így a sorozatfelvétel hossza független a beállított képminõségtõl és felbontástól. A 4 képet követõen a további fotók másodpercenként követik egymást. A sorozat készítése közben természetesen a fókusz-rendszer továbbra is dolgozik, ServoAF esetén követi a témát. A sorozatok közül további kettõt használhatunk, az egyik az automatikus expozíció-sorozat, amellyel 3 kép készíthetõ, a menüben beállítható lépésközzel (1/3-2 Fé, 1/3-os lépésekben). Kellemes, hogy expozíció-sorozat esetén is használható az expozíció-kompenzáció, így 0,3 Fé-es expozíció-korrekciót és 0,3 Fé-es expozíció-sorozat lépést választva tulajdonképpen a fénymérés által beállított expozíción túl +1/3 és +2/3 Fé-kel eltolt expozíciók következnek. Természetesen lehet további eltolást is végezni. A harmadik sorozat-mód a fehéregyensúly sorozat, amelynél szintén beállítható a lépésköz. A fehéregyensúly sorozat kissé érdekes koncepció, hiszen 6 Mpixeles Fine JPEG fájlok esetén közel 8-9 MB-ot igényel a kártyán, egy RAW fájl pedig 6-7 MB méretû és ráadásul veszteségmentes. A fehéregyensúly-sorozatot tehát inkább azoknak ajánljuk, akik nem kívánnak RAW-fájlok feldolgozásával szöszmötölni, vagy épp kisebb felbontásban fotóznak.

A fényképezõgép lítium-ion akkumulátorról kapja az elektromos energiát. A BP-511-es akku 7,4V feszültségû, 1100 mAh kapacitású. Ezzel vaku nélkül szobahõmérsékleten körülbelül 500 kép készíthetõ. Az akkumulátor töltését külsõ töltõben végezhetjük, amely jelzi az akku töltöttségi állapotát egy piros LED villogtatásával. Ennek segítségével megállapíthatjuk, hogy az akku nincs félig sem töltve, félig, háromnegyedig, vagy teljesen töltött-e. A külsõ töltõ elõnye, hogy a pótakku akkor is tölthetõ, ha a gépet használjuk. Az akkuk töltése a gyári adatok alapján 90 perc, saját méréseink szerint 70 perc alatt befejezõdik. A keresõ - tükörreflexes géprõl lévén szó - természetesen az optikai tengely felett található. A keresõ által létrehozott kép más, drágább kategóriájú tükörreflexes fényképezõgéphez képest egy árnyalatnyit sötétebb, de egyáltalán nem zavaró mértékben. A kép mérete kategóriájának megfelelõ, nincs olyan nagy, mint a drágább gépeken, viszont jóval nagyobb a kompakt gépek elektronikus keresõje által létrehozott képnél. A kép horizontálisan 20,5 fokos szög alatt látszik, amely megegyezik egy 55 cm-es TV képernyõje által létrehozott kép 117 cm-es távolságból felfogott látványával. Dioptria-korrekciós lehetõséget is elhelyeztek, ez a kémlelõnyílástól jobbra - felfelé található, egy apró tárcsa formájában. Ennek beállítása hüvelykujjal lehetséges, nem túlzottan nehéz módon. A kémlelõnyílás körül vékony gumikeret található, ami kényelmessé teszi a használatát. A lefedettség 95%-os, vagyis a végsõ kép csak csekély mértékben lesz nagyobb a keresõben látotthoz képest. Parallaxis-hibával abszolút nem kell számolnunk, hiszen a tükörreflexes keresõknek pont az a lényege, hogy az optikán keresztül érkezõ képet látja a fotós (TTL - Through The Lens). A keresõben láthatjuk a 7 fókuszpontot, melyek közül az élesség állítása során pirosan világít az aktív fókuszpont. Az optika által vetített kép alatt egy információs sáv található, amelyen a rekesz és a zársebesség értéke, az expozíció-kompenzáció skálája, a fókusz állapot jelzése (teli kör ha sikerült élességet állítani) és sorozat esetén a sorozatból hátralévõ képek száma látható. A státusz sor számainak ill. szimbólumainak színe zöld, fényereje a környezeti megvilágítástól függõen lehet világosabb vagy sötétebb: így éjszaka nem világít túl erõsen, de nappal is jól látható.

A keresõ alatt található a háttérvilágítású LCD, amely a legtöbb esetben a gépváz felsõ részén szokott elhelyezkedni, itt azonban erre nem volt mód, hiszen a felsõ részen a hely nagy részét elfoglalják a kezelõszervek. Akik korábban használtak felsõ státusz LCD-s gépet, azoknak kezdetben furcsának tûnhet ez a megoldás, de igen gyorsan megszokható, ezt tapasztalatból írom, nekem két nap bõven elegendõ volt az átszokáshoz. A státusz LCD-n látható a zársebesség, rekesz, fehéregyensúly, akkuállapot, hátralévõ képek száma, önkioldó és sorozat mód, képméret és képminõség, valamint az expozíció-korrekciós skála. Az érzékenység beállításakor láthatóvá válik az ISO érték is. A háttérvilágítás narancs színû, a világítás bekapcsolásához és kikapcsolásához a kijelzõtõl jobbra lévõ gombot kell megnyomni, ám a kikapcsolás automatikusan is megtörténik, ha 5 mp-ig nem nyúlunk a beállító kezelõszervekhez. A színes LCD 1,8" képátlójú, nagy felbontású, 118.000 pixeles, így szép képeket produkál. Sajnos az LCD elõtt lévõ plexi lap egyrészt kellemetlenül tükrözõdik, másrészt könnyen karcolódik. A háttérvilágítás fényereje 5 lépésben állítató a menübõl. Ez a kijelzõ természetesen csak az elkészült képek megtekintéséhez, vagy a menüben elvégezhetõ beállításokhoz használható. Élõképet nem mutat, mivel az érzékelõre csak az exponálás pillanatában érkezik fény, elõtte a tükör a keresõbe vetíti az optika által létrehozott képet. Tehát a fotó megkomponálására csak a keresõ képe használható, az LCD nem, de ez minden tükörreflexes fényképezõgépnél így van.

A vaku kézzel felpattintható, viszont a gép automatikája is felnyithatja. A vaku az optikai tengely fölé 8 cm-rel emelkedik, amely hatékony elkerülése a vörösszem-hatás kialakulásának. A villanó 12-es kulcsszámú (vagyis az alap optikával teljes tele állásban ISO400 esetén közel 5 m), teljesítménye nem módosítható, bár egy ilyen árkategóriájú gépnél ez elnézhetõ, hiszen az automatika többnyire helyesen állítja be a szükséges vakuteljesítményt (derítés esetén viszont gátolja a kreativitást). A fényképezõgépre természetesen vakupapucsot is helyeztek, amely a Canon rendszervakuit, ill. más gyártók középpontos érintkezõjû vakuit fogadja. Tesztünk során egy Metz 44 MZ-2 vakuval próbáltuk ki, amely ugyan nem E-TTL kompatibilis, így csak kézileg beállítva tudtuk használni, de az eredmény remek volt.

Állványra helyezéskor az állványcsavar pontosan az optikai tengely alá kerül, ami nem utolsó sorban nagyjából a gép tömegközéppontjához is közel van. Az állványmenet fémbõl készült. Ha a gép állványon van, a kártya és az akkumulátor is cserélhetõ marad.
A csatlakozókat a 300D bal oldalára helyezték egy gumiajtó mögé. A gumilap elég rugalmas ahhoz, hogy elengedése után teljesen letakarja a csatlakozókat, így a kábelek beillesztése közben egyik ujjunkkal folyamatosan ki kell támasztanunk ezt a gumit. Itt találjuk az USB és video kimenetet, ill. a vezetékes távirányító bemenetét. Az infravörös távirányító szenzora a markolaton található, az exponáló gomb alatt.

Az akkumulátor a markolatban található, cseréjekor a markolat alatt lévõ ajtót kell kinyitnunk, majd egy mûanyag rugós reteszt elhúznunk. Ezt követõen cserélhetjük a Li-ion akkumulátort. A beállításokat megõrzendõ, egy elem is található a fényképezõgépben, ez szintén a markolatban található, ha a Li-ion akku nincs a gépben, az akkutartó szélén találjuk meg a CR2016 3V-os Li elemet. A kártya foglalata a markolat jobb szélén található, egy mûanyag ajtó mögött. Az ajtó fém erõsítésû, ebbõl kifolyólag nem törik könnyen. A kártyafoglalatba CompactFlash Type I és Type II kártyákat helyezhetünk, akár 2 GB-nál nagyobb kapacitásút is. Ha a fókuszáláshoz túl kevés a fény, és a vaku nyitott állapotú, vagy automata módban fényképezünk (ekkor a gép automatikusan felnyitja a vakut), akkor a vaku az élesség állítás során kis teljesítményû, rövid ideig tartó fényimpulzusokkal segíti a fókuszrendszert. A vörösszem-hatás csökkentését viszont nem vakuvillanással éri el, hanem a markolat és a bajonett között található fehér színû lámpa használatával. Így elég ritkán kell számolnunk vörös szemekkel, inkább csak nagyobb távolságok esetén, amikor a fehér lámpa fénye már nem elég hatékony, ill. az objektív-vaku 8 cm-es távolsága is nagyságrendekkel kisebb a tárgytávolságnál. A fényképezõgép méreteit tekintve kisebb, mint az eddigi digitális tükörreflexes fényképezõgépek (kivéve a Pentax *ist D-t), de nagyobb, mint a fél-professzionális kompakt gépek. Tömege is elmarad a többi digitális tükörreflexestõl, bár optikával együtt a berázás veszélye nem jelentõsen nagyobb, mint a nehezebb gépek esetén. A gép súlyelosztása jó, a markolat kényelmesen fogható, talán a gumi borítását lehetne még finomítani, mert így melegben könnyen beizzadhat a kezünk.

A fényképezõgép nincs túlzsúfolva gombokkal, ez azonban nem jelenti azt, hogy a fontos paraméterek beállításához minduntalan a menübe kelljen belépnünk. A gombok elhelyezése jó, megnyomásuk határozott mozdulatot igényel, így a véletlen benyomódás kizárható. A váz felsõ részén egy nagy, fekete tárcsát láthatunk, amellyel a fényképezõgép üzemmódja állítható be: Kezdjük a téma automatika módjaival, elsõként a vaku tiltás mód választható, ezt követi az éjszakai portré, majd a sport, makró, tájkép és portré következik. A témamódok utáni állás egy zöld téglalapot jelöl, ez jelenti a teljes automata üzemmódot, amikor szinte mindent a fényképezõgép állít be magának (automatikus érzékenység, automatikus fehéregyensúly, automatikus rekesz- és zársebesség, automatikus vakuhasználat, automatikus fókuszpont-kiválasztás). P, vagyis programautomatika módban a rekesz és zársebesség értékek kivételével mindent a fotós állíthat be. Tv, vagyis zársebesség-elõválasztásban megadható a használni kívánt expozíciós idõ, a gép ehhez választ megfelelõ rekeszértéket. A választható zársebességek a következõk: 30; 25; 20; 15; 13; 10; 8; 6; 5; 4; 3,2; 2,5; 2; 1,6; 1,3; 1; 0,8; 0,6; 0,5; 0,4; 1/3; 1/4; 1/5; 1/6; 1/8; 1/10; 1/13; 1/15; 1/20; 1/25; 1/30; 1/40; 1/50; 1/60; 1/80; 1/100; 1/125; 1/160; 1/200; 1/250; 1/320; 1/400; 1/500; 1/640; 1/800; 1/1000; 1/1250; 1/1600; 1/2000; 1/2500; 1/3200; 1/4000 másodperc. Av, tehát rekesz elõválasztáskor a rekesz méretéhez választ a gép zársebességet. A kiválasztható rekesz értékek az objektívtõl függnek. Az alap optikával nagylátószögnél F3,5; F4; F4,5; F5; F5,6; F6,3; F7,1; F8; F9; F10; F11; F13; F14; F16; F18; F20; F22, tele állásban F5,6; F6,3; F7,1; F8; F9; F10; F11; F13; F14; F16; F18; F20; F22; F25; F29; F32; F36. M módban mind a rekesz, mind a zársebesség kézzel beállítható. A-dep: automatikus mélységélesség. Ilyenkor az összes fókuszpont aktív, és az automatika olyan rekeszt választ, ahol a felvillantott fókuszpontok mindegyike a mélységélesség következtében fókuszban lesz. Hasznos lett volna, ha a használni kívánt fókuszpontokat itt is megengedné kiválasztani a gép.

Az üzemmód tárcsa alatt található a bekapcsoló kar. Ettõl jobbra az önkioldó és a sorozat módot kiválasztó nyomógombot helyezték el. A markolat görbülõ részén található az exponáló gomb, elõtte a beállító tárcsa, amellyel például a rekeszérték, a zársebesség, az érzékenység, a fehéregyensúly választható ki. A hátlapon található a legtöbb nyomógomb. Az LCD bal oldalán felülrõl lefelé haladva a következõket találjuk: MENÜ, mellyel a felvétel vagy lejátszás menüjébe jutunk, az INFO, mellyel felvételkor az aktuális paramétereket, lejátszáskor a hisztogramot ellenõrizhetjük (amelyen a beégett részeket villogtatja a gép), JUMP, amellyel lejátszás módban 10 képenként ugorhatunk, alatta a lejátszás mód be- és kikapcsolására szolgáló gomb, és legalul a képek törlésére használható gombot láthatjuk. A státusz LCD jobb oldalán az expozíció-kompenzációt, vagy kézi módban a rekesz értékét beállító funkciót érhetjük el. Alatta a már említett státusz LCD megvilágítását kapcsolhatjuk ki és be. Az LCD-tõl jobbra 4 irányító nyilat és közöttük a SET gombot láthatjuk. Felvétel módban a felfelé mutató nyíl az érzékenység beállítását, a lefelé mutató nyíl a fehéregyensúly beállítását kezdeményezi. A 4-irányú nyilak alatt jobbra a filemûvelet jelzésére szolgáló piros színû LED található. A markolat hátulsó részén további 2 gombot helyeztek el: a bal oldali, * jelzésû a fénymérést rögzíti, vagy lejátszás módban kicsinyítésre, ill. indexképes megjelenítésre szolgál. A jobb oldali gomb az aktív fókuszpont kiválasztását teszi lehetõvé, nyomva tartása esetén a beállító tárcsával választhatunk a fókuszpontok közül.

A fókusz-rendszer 7 fókuszpontot különböztet meg, ezekbõl a fotós is kiválaszthatja, hogy melyiket kívánja használni, illetve engedélyezheti mind a hét pont automatikus kezelését. A fókuszpontok beállítására csak P, Tv, Av és M módokban van csak lehetõség, más módokban a gép választja ki a használandó fókuszpontokat. Az elõzõ modellekkel ellentétben a 300D-ben nem állítató az autofókusz üzemmódja, vagyis a követõ típusú Servo AF és az egyszeri OneShot AF között nem válthat a fotós saját belátása szerint. Csak AI Focus üzemmódban használható a 300D, amely minden esetben automatikusan dönti el, hogy OneShot AF vagy Servo AF-ben mûködjék-e. Mindenképpen Servo AF-et használ a gép sport témamódban, illetve mindenképpen OneShot AF-et használ A-Dep, portré, tájkép, makró, éjszakai portré és vaku-tiltás témamódokban. Teljesen automata, program automata, Av, Tv és M módokban OneShot AF móddal indít, majd ha az aktív fókuszpont(ok)ban a téma elõre, vagy hátra mozdul, átvált Servo AF-re és követi a témát. Ez az automatikus váltás bizonyos esetekben kellemetlen lehet, például akkor, ha a fõ témát (portré-formátumban) a kép jobb felsõ harmadába szeretnénk helyezni. Ehhez ugyanis nincs közvetlenül, újrakomponálás nélkül használható fókuszpontunk, muszáj elõbb fókuszálni, majd megváltoztatni a kompozíciót. Ha a téma nagyobb felületû, és a síkja nem merõleges az optikai tengelyre (például egy fa csonkolt ága, lásd a tesztfotók között az elsõ fotót), akkor újrakomponálás során a fókuszponton elmozduló faágat távolodni látja a fókuszrendszer, így átvált Servo AF-re, vagyis folyamatosan fogja állítani az élességet, így elmozdítja az általunk kívánt élességi síkból. Szerencsére van egy trükk, amivel letilthatjuk a Servo AF-re váltást. Ezt úgy érjük el, ha fókuszálás után megnyomjuk és nyomva tartjuk a mélységélesség ellenõrzésére szolgáló gombot (optikától balra le). Ekkor beugrik a rekesz a beállított értékûre, és ezzel együtt a fókusz is rögzül. Ekkor már újrakomponálhatjuk a képünket anélkül, hogy a fókuszt átállítaná a gép. Vagyis ezt a gombot akár fókuszrögzítõként is használhatjuk, igaz csak addig, amíg a gombot nyomjuk. A menü gomb megnyomása mindenesetben megjeleníti a menüt, ami egyben tartalmazza a felvételi paraméterek beállítását (felvétel menü), a lejátszás mód beállításait és a két Set-Up menüt.

A képminõségre igazán nem lehet panasz, még az EF-S bajonettes alapoptikával sem. A fotók nagyon szép részletgazdagságúak, a beállítható képméretek jól fedik a szükséges igényeket. A legnagyobb 6 Mpixeles felbontáson kívül 3 és 1,5 Mpixeles képméreteket választhatunk, ezek elnevezései a Large, Medium és Small. A JPEG tömörítés kétféle erõsségû lehet, legjobb minõség esetén 99%-os, jó minõség esetén 95%-ot kapunk. Hobbi célokra még a 95% is bõven elegendõ, bár a JPEG tömörítés nyomait már fel lehet fedezni. Nagyméretû nagyításokhoz azonban mindenképpen használjuk a legjobb minõséget!

Az EOS-300D érzékenysége meglehetõsen széles skálán állítható. ISO100 és ISO1600 között a következõ értékek állnak rendelkezésre: ISO100, ISO200, ISO400, ISO800 és ISO1600. A relatív nagy méretû (közel APS filmkocka nagyságú) CMOS érzékelõnek köszönhetõen a képzaj nem jelentõs. ISO100 és ISO200 esetén gyönyörû homogén felületeket kapunk. ISO400-nál már kezd látszani a zajosodás, de ennek mértéke a kompakt gépek alapérzékenységénél tapasztalt szintû, tehát még mindig igen jó. ISO800 érzékenységnél 100%-os nézetben már láthatóvá válik a képzaj, de ez is tökéletesen használható, még nagyméretû nagyítások esetén is. ISO1600-nál már kezd jól észrevehetõvé válni a zaj, bár elsõsorban csak monitoron 100%-os nézetben nézve. Kár, hogy a 300D nem örökölte a 10D-bõl az ISO3200 elérhetõségét, bár az ISO1600 is már igen szép érték.

Bár a tükörreflexes fényképezõgépeknél nincs értelme az optikákról írni, hiszen olyat tesz rá a fotós, amilyet akar, ezúttal azonban mégis megvizsgáltunk néhány paramétert. Tettük ezt azért, mert a kit-ben kapható EF-S bajonettes 18-55 mm-es optika (jelenleg) csak az EOS-300D-vel használható és külön kereskedelmi forgalomba nem is fog kerülni. Az EF-S optika ráadásul kisebb képet vetít, mint a hagyományos EF bajonettes optikák, így a mélységélesség az EF optikáknál megszokotthoz képest nagyobb lesz. A kisebb vetített kép miatt ez esetben valóban fókuszszorzóról beszélhetünk, vagyis ez az optika 29-88 mm-nek megfelelõ képeket ad.

Az alapobjektív fényereje nagylátószögnél F3,5, tele állásban F5,6. Ezek az értékek átlagosak, nagyobb fényerõvel csak a drága optikáknál találkozunk. Az objektív zoomgyûrûje széles, forgatása könnyedén történik. Az AF/MF kapcsoló a szokásos helyre került. Kézi élességállítás esetén az objektív frontlencséjét kell forgatni, ezt egy vékony, berecézett perem könnyíti meg. A forgatás talán túl könnyû, ráadásul egy kis holtjátéka is van a frontlencsének. Mivel nem belsõ élességállítású optikáról van szó, az esetleg frontlencse elé helyezett polarizációs szûrõt az élességállítás után kell beforgatni a megfelelõ állásba. A rekesz mérete nagylátószögnél F22-ig, tele állásban F32-ig szûkíthetõ. Mint a legtöbb objektív esetén, az igen szûk rekeszelés a képminõségre is rányomja bélyegét, így csak indokolt esetben használjuk.

A Canon EOS-300D áramfelvétele nem túl magas, természetesen a legnagyobb mértékben a vaku-töltése során veszi igénybe az akkumulátort. Ekkor 1A áram folyik, vagyis közel 8W fogyasztást produkál a gép, igaz, ezt a legrosszabb esetben is alig 4 mp-ig. A gép legtöbbször felvétel állásban van, kikapcsolt LCD-vel, ekkor 100-200 mA körüli áramerõsség mérhetõ, attól függõen, hogy a keresõben világít-e a státusz sor, vagy sem. Amikor a gép energiakímélõ üzemmódba lép, szinte alig mérhetõ átfolyó áram.

Ugyan a gépen érezni, hogy nem profiknak készült, s ez szolgáltatásaiban is néhol jelentkezik, az EOS-300D igen jó választás azoknak, akik szeretnének a kompakt kategóriából tovább lépni, de nem tudnak túl magas összeget rászánni egy komolyabb változatra. Így hát az EOS-300D-t szívbõl javasoljuk azoknak, akik már kinõtték a kompakt gépeket, akiknek nagyobb minõségi elvárásaik vannak, de nem profi fotósok. A lelkes amatõröket, a hobbi fotósokat minden bizonnyal kielégíti a gép képessége, a képminõségre pedig nem lehet panasz.

A termék dobozában a fényképezõgépen kívül a következõket kapjuk:
- BP-511 Li-ion akkumulátor
- akkumulátor töltõ
- vállszíj
- USB- és Video kábel
- EF-S 18-55 mm F3,5-5,6 standard zoomobjektív
- védõkupak az optikához és a géphez
Teljes leírás

Specifikációk

Kép
Cikkszám
848
Gyártó
CANON
Garancia
1 éves
Optika
Effektív pixelszám
6,3 megapixel
Valós pixelszám
6,3 megapixel
Szenzor típusa
CMOS
Kereső
van
Szenzor mérete
22,7 x 15,1 mm
Sorozatfelvétel
2,5 fps 4 kép
Filmfelvétel
nincs adat
Tömörítetlen formátum
RAW
Kijelző
Zoom
objektívtől függ
zoom (35mm)
objektívtől függ
Manuális fókusz
van
Autofókusz
TTL AF
Macro
nincs adat
Rekesztartomány
n/a
Zársebesség-tartomány
1/4000 - 30 másodperc
Fénymérés
mátrix
Általános
LCD
1,8"
Fénykép szabályozás
Kategória
tükörreflexes
Expozíciókompenzáció
± 2EV 1/3EV lépésköz
Állványmenet
van
Önkioldó
10 másodperc
Súly
645 g
Vaku
ISO értékek
auto, 100, 200, 400, 800, 1 600
Fehéregyensúly
6 előre beállított
Fő jellemzők
Beépített vaku
van
Vaku opciók
automata, vörösszem-hatás csökkentő
USB
van
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!