233 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Canon EOS 350D kit (18-55 mm + 55-200 mm + markolat) digitális fényképezőgép

8 megapixeles felbontás
cserélhető objektíves gép
1,8"-os LCD kijelző

Nem kapható

233 900 Ft

HU
Oldalunk karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető el, de mindenképp nézz vissza később, mert újabb jó ajánlatokkal térünk vissza!

RO
Pagina noastră nu poate fi accesată temporar din cauza unor activităţi de întreţinere, dar te
rugăm să încerci din nou neapărat puţin mai târziu, pentru că revenim cu noi oferte bune!
Mulţumim pentru înţelegere.

SK
Naša stránka je z technických príčin dočasne nedostupná, navštívte nás neskôr pretože
máme pre Vás pripravené ďalšie dobré ponuky!
Ďakujeme Vám za pochopenie a trpezlivosť!

CZ
Extreme Digital online obchod je z důvodu údržby dočasně nedostupná. Děkujeme vám za pochopení a trpělivost!

HR
Zbog tehničkih razloga, naša internet stranica momentalno nije dostupna! Molim Vas posijetite našu stranicu kasnije.
SI
Zaradi tehničnih razlogov vzdrževanja in/ali zamenjave opreme spletna stran ni dostopna!
Prosimo, poskusite znova pozneje! Hvala.
BG
Страницата на Extreme Digital е временно недостъпна.
Моля опитайте по-късно!
AT
Die Website von Extreme Digital ist kurzzeitig nicht verfügbar.
Schauen Sie bitte später noch einmal vorbei!

Részletes leírás

"A digitális tükörreflexes gépek forradalmát kirobbantó, minden idők legjobb eladási statisztikáival büszkélkedő EOS 300D-t 1 most az EOS 350D Digital váltja fel, amelynek máris lényeges szerepe van a Canon digitális tükörreflexes stratégiájában" - mondta Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging Europe vezetője. "A Canon becslései szerint 2006. végére a digitális tükörreflexes fényképezőgépek piaca megduplázódik."

Az EOS 350D Digital az újonnan kifejlesztett, második generációs, rendkívül zajmentes, 8,0 millió képpontos APS-C méretű CMOS képérzékelőt tartalmazza - mindössze 12 hónap leforgása alatt a Canon-nak ez már a negyedik új CMOS szenzora. A kimagasló teljesítményt a képérzékelő mellett a Canon professzionális termékeiben is megtalálható DIGIC II képfeldolgozó processzor garantálja, amely másodpercenként 3, egy sorozatban pedig 14 kép elkészítését, valamint a nagy sebességű USB 2.0 interfész használatát, a RAW és a nagy méretű JPEG képek egyidejű rögzítését, továbbá a mindössze 0,2 másodperces üzemkész állapotba állási időt is lehetővé teszi. A fényképezőgép több mint 10%-kal könnyebb és 25%-kal kisebb, mint az EOS 300D.

"Ez a fényképezőgép a könnyed használatot a Canon professzionális EOS gépeire jellemző csúcstechnológiával párosítja. Ezt a technológiát választotta a 2004. évi athéni olimpián jelenlévő fotóriporterek több mint 70%-a" - jegyezte meg Jensen. "Most jött el az a pillanat, amikor valamennyi digitális EOS fényképezőgép a Canon eredeti CMOS szenzorát és DIGIC II processzorát tartalmazza." A sebesség és a felbontás tekintetében a Canon immár valamennyi digitális tükörreflexes szegmensben vezető szerepet tölt be; valamennyi termék tavaly január óta jelent meg a piacon:

  • EOS-1Ds Mark II - 16,7 millió képpont, teljes képkockás, 35 mm-es képérzékelő, 4 kép/mp
  • EOS-1D Mark II - 8,2 millió képpont, APS-H méretű képérzékelő, 8,5 kép/mp
  • EOS 20D - 8,2 millió képpont, APS-C méretű képérzékelő, 5,0 kép/mp
  • EOS 350D Digital - 8,0 millió képpont, APS-C méretű képérzékelő, 3,0 kép/mp.
A megcélzott felhasználók köre
A soknyelvű menürendszer, az intuitív kezelőszervek és a választott alapbeállítások egyaránt a mindennapi használatot segítik. Az EOS 350D Digital-t a Canon egyrészt azoknak a digitális kompakt fényképezőgép-tulajdonosoknak szánja, akik szeretnék bővíteni kreatív lehetőségeiket, másrészt viszont azoknak a filmes tükörreflexes gépet használó fotósoknak is ajánlja, akik ebben az árszegmensben egy 8 megapixeles modell megjelenésére vártak. A fényképezőgép váza külön, illetve az új EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II objektívvel együtt is kapható.

Új fejlesztések az EOS 300D-hez képest Az EOS 300D továbbfejlesztésének csúcspontját az új CMOS képérzékelő és a nagy teljesítményű DIGIC II processzor együttműködése jelenti. A további fejlesztések között található az E-TTL II távolságkapcsolt vakus fénymérés is, amellyel könnyen készíthetők kiegyensúlyozott és precíz vakus felvételek. A felhasználók már háromféle élességállítási mód közül választhatnak: a One-Shot AF, az AI SERVO és az AI Focus közül. Az adatok memóriakártyára való mentése 3,5-szer gyorsabb lett, a képek áttöltését pedig immár a nagy sebességű USB 2.0 interfész támogatja. A fényképezőgép most már képes a tükör felcsapására és a második redőnyre időzített vakuszinkronra is.
A fényképezőgépen ugyanaz a Fekete-fehér mód is elérhető, amely az EOS 20D modell jellemzője volt, lehetővé téve, hogy a felhasználók egy sor szűrő-effektussal készítsenek fekete-fehér felvételeket. A fehér-egyensúly ±9 fokozatban a kék/sárga és a magenta/zöld irányban is kompenzálható, a fehér-egyensúly sorozat pedig a magenta/zöld opcióval bővült. Az alapszoftverek mellett a Canon a Digital Photo Professional RAW képfeldolgozó programot is mellékeli a fényképezőgéphez - ugyanazt a professzionális szoftvert, amely a 8000 eurós 3 EOS-1Ds Mark II tartozéka is.

Szinte zajmentes képérzékelő és precíz optika A CMOS képérzékelőben a Canon újratervezte a pixelek szerkezetét, és az így megnövelt kapacitás révén elérte, hogy a szenzor izolálni tudja a pixelváltás után fennmaradó töltéseket. A fényképezőgép ezután a kapott értékeknek megfelelően úgy módosítja az expozíciót, hogy megszüntessen gyakorlatilag bármilyen véletlenszerű zajt. A képminőség terén végrehajtott fejlesztések különösen hosszú záridők és nagy ISO értékek használata során szembetűnők, és még a monoton témák - pl. a kék égbolt - fotózásakor is jobb képet eredményeznek. A második generációs CMOS képérzékelő zajszűrése az ISO 100-tól ISO 1600-ig terjedő teljes tartományban tiszta felvételeket biztosít. Az APS-C méretű képérzékelő a 35 mm-es fényképezőgépekhez mérve 1,6-szoros nagyítási szorzót jelent. A fényképezőgép EF-S objektív bajonettje gond nélkül használható több mint 60-féle Canon EF objektívvel - a világ legnagyobb cserélhető optikai rendszerével. A bajonett emellett négyféle EF-S optikával is kompatibilis, amelyeket a Canon kifejezetten az APS-C formátumú digitális tükörreflexes fényképezőgépeihez (az EOS 20D-hez és az EOS 300D-hez) tervezett, beleértve a legújabb fejlesztésű EF-S 60mm f/2.8 Macro USM objektívet.

Gyorsabb feldolgozás - jobb eredmény A fényképezőgép kiváló teljesítményét többek között a Canon professzionális, EOS-1D Mark II és EOS-1Ds Mark II modelljeiben is megtalálható nagy sebességű DIGIC II (Digital Image Core) processzornak köszönheti. A DIGIC II a Canon második generációs képfeldolgozó processzora, amely kifejezetten a maximális képminőséghez szükséges bonyolult algoritmusok végrehajtására, valamint a fehér-egyensúly és a színreprodukció optimális kezelésére készült. Mivel az összes kulcsfontosságú funkció egyetlen processzorban van, a DIGIC II a fényképezőgép reakciókészségének feláldozása nélkül biztosít kiváló minőségű felvételeket. "A digitális képek minősége három tényezőtől függ: az optika minőségétől, a képérzékelő teljesítményétől és a képfeldolgozó processzor alkalmasságától" - hangsúlyozta Jensen. "A Canon egyidejűleg fejlesztője, tervezője és gyártója is az említett három kritikus ponton alkalmazott alkatrészeknek: az objektívnek, a CMOS

képérzékelőnek és a képfeldolgozó processzornak. Az EOS 350D Digital erejét éppen az adja, hogy gyártója vezető szerepet tölt be valamennyi lényeges technológiai területen."

Még jobb élességállítás
Az élességállítás most már a következő módokban is lehetséges: One Shot AF (egyszeri élességállításhoz), AI SERVO AF (akár 50 km/óra sebességgel mozgó és akár 10 méteres távolságra lévő témák követő élességállítása ) és AI Focus AF (a téma mozgásának függvényében automatikusan vált a One Shot AF és az AI SERVO AF módok között). Ezáltal immár közvetlenül is választani lehet a háromfajta élességállítási mód között. A még rugalmasabb élességállítás érdekében az AF pont a négyirányú választógomb mellett a főtárcsával is kiválasztható. A folyamatos kézi élességállítás valamennyi EF autofókuszos objektívvel lehetséges, míg az új Precision Matte élességállítási mattüveg révén a kép még tisztábban kivehető a keresőben, ami még pontosabb kézi élességállítást jelent.

Továbbfejlesztett vaku
A 13-as kulcsszámú beépített vaku még az EOS 300D vakujához képest is nagyobb mértékben (95,5 mm) emelkedik az optikai tengely fölé, ami növeli a vörös-szem effektus csökkentés hatékonyságát, és csökkenti az objektívtubus által vetett árnyék megjelenésének esélyét. A lefedési szög növelése lehetővé teszi az akár 17 mm-es nagy látószögű optikák használatát. A 1/3 vagy 1/2 Fé lépésekben beállítható, összesen ±2 fényértékű expozíció kompenzáció a beépített vaku mellett valamennyi EX sorozatú külső Speedlite vakuval használható.

Nyomtatás és ellenőrzés
Ha az EOS 350D Digital-t a mellékelt USB kábellel bármilyen PictBridge kompatibilis fotónyomtatóhoz csatlakoztatja, akkor laborminőségben nyomtathatja ki képeit anélkül, hogy szükséges volna a számítógép használata. Az új, villámgyors USB 2.0 csatlakozás jelentősen csökkenti az áttöltési időket, emellett az USB 1.1 és a Picture Transfer Protocol (PTP) szabványokkal is kompatibilis az illesztőprogram-mentes áttöltések érdekében.
Az 1,8" LCD képernyő kiválóan használható a nyomtatni kívánt képek megjelenítéséhez és kiválasztásához, valamint a nyomtatási paraméterek beállításához. A képek megjelenítése során lehetőség van a képek közötti - dátum szerinti, egyenkénti, illetve tízes vagy százas csoportokban végzett - gyors ugrásokra is. A megjelenítési lehetőségek is bővültek, így pl. a képek a képadatok nélkül is megtekinthetők.

Csúcsminőségű expozíciós vezérlés
Az EOS 350D Digital fényképezőgép az EOS 300D precíz, 35 zónás TTL rendszerű fénymérését örökölte. A három fénymérési mód (kiértékelő, részleges és középre súlyozott átlagoló) most már kézzel is kiválasztható, emellett mind az expozíció kompenzáció, mind az expozíció sorozat 1/2 Fé lépésben is beállítható az EOS 300D 1/3 fényértékű lépésköze mellett. Az EOS 350D Digital megőrizte az EOS 300D népszerű témaautomatika (PIC) módjait is, így továbbra is az Éjszakai portré, a Sport, a Makró, a Tájkép, a Portré és a Kikapcsolt vaku mód továbbra is rendelkezésre áll.

Rugalmas felvételkészítés
A záridők tartománya immár 30 másodperctől 1/4000 másodpercig terjed, amit a hosszú idejű bulb expozíció és a nagy sebességű 1/200 másodperces vakuszinkron egészít ki. A memóriakártya foglalata akár 2 GB vagy nagyobb kapacitású CompactFlash (Type I és II) kártyák fogadására is képes. A fényképezőgéphez külön megvásárolható vezetékes és infravörös vezeték nélküli távkioldó is használható. A hét előre beállított (Felhős, Izzólámpa, Fluoreszcens stb.) és a felhasználó által beállítható fehér-egyensúly, valamint a fehér-egyensúly sorozat révén biztosra vehető, hogy a kép színei megegyeznek a fotós által látott színekkel.

Széleskörű bővíthetőség, szoftverek és online hozzáférés Az EOS 350D Digital fényképezőgépet egy sor tartozék egészíti ki: NB-2LH akkumulátor, akkumulátortöltő, USB kábel, videokábel, valamint egy széles, hímzett, csúszásmentes vállszíj. A külön megvásárolható új BG-E3 akkumulátor markolat csatlakoztatása egy csapásra professzionális külsőt kölcsönöz a gépnek (különösen hosszabb optikák használata esetén). A markolat saját exponáló gombbal a főtárcsával rendelkezik, és remekül használható a függőleges/portré fotózáshoz. A markolat kétféle tárat fogad: az egyikbe 6 db AA méretű elem, a másikba 2 db NB-2LH lítium-ion akkumulátor helyezhető. A Digital Photo Professional RAW képfeldolgozó program mellett a fényképezőgép tartozéka még a ZoomBrowser EX 5.1 (Windows) és az ImageBrowser 5.1 (Mac) program is, amelyek segítségével könnyedén megoldható a képek áttöltése a fényképezőgép és a számítógép között, valamint a képek rendszerezése és kinyomtatása, illetve a RAW képek megjelenítése és átalakítása is. A látványos panorámaképek készítését a PhotoStitch program teszi lehetővé. A programok sorában megtalálható az Arcsoft PhotoStudio is, amellyel a fotós művészi, kreatív módon manipulálhatja felvételeit.

1 - Az árak Európa országain belül eltér ő k lehetnek 2 - Az AF témakövetés sebessége az EF 300mm f/2.8L IS USM optika használatára vonatkozik 3 - Az illeszt ő program-mentes áttöltéshez az operációs rendszer saját PTP illeszt ő je Windows XP SP1 (vagy újabb) és MAC OS-X rendszeren használható.


A doboz tartalma:
- EF-S 18-55mm/F3,5-5,6 II optika
- EF-S 55-200 mm -es optika
- markolat
- NB-2LH Li-ion akkumulátor
- akkumulátor töltő
- USB-kábel
- videokábel
- nyakpánt
- védősapka az objektív foglalathoz
A fényképezőgéphez memóriakártyát nem mellékelnek.
Teljes leírás

Specifikációk

Kép
Cikkszám
6476
Gyártó
CANON
Garancia
1 éves
Optika
Effektív pixelszám
8,0 megapixel
Képstabilizátor
nincs
Valós pixelszám
8,2 megapixel
Szenzor típusa
CMOS
Kereső
van
Szenzor mérete
22,2 x 14,8 mm
Sorozatfelvétel
2,8 fps, 14 JPEG vagy 4 RAW kép
Filmfelvétel
nincs adat
Tömörítetlen formátum
RAW
Kijelző
Zoom
objektívtől függ
zoom (35mm)
objektívtől függ
Manuális fókusz
van
Autofókusz
TTL AF
Macro
objektívtől függ
Rekesztartomány
obkjektívtől függ
Zársebesség-tartomány
1/4000 - 30 másodperc
Fénymérés
szpot, mátrix, középre súlyozott
Általános
LCD
1,8"
Fénykép szabályozás
Kategória
tükörreflexes
Expozíciókompenzáció
± 2EV 1/3 vagy 1/2EV lépésköz
Állványmenet
van
Önkioldó
10 másodperc
Burkolat anyaga
műanyag
Akkumulátor mérete
nincs adat
Súly
540 g
Egyedi akkumulátor típusa
Li-ion (NB-2L)
Vaku
ISO értékek
auto, 100, 200, 400, 800, 1 600
Fehéregyensúly
6 előre beállított
Fő jellemzők
Beépített vaku
van
Vaku opciók
automata, vörösszem-hatás csökkentő
Memória
Szűrőméret
58 mm
USB
van
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.7 /38 Értékelés
5 csillag
32
4 csillag
2
3 csillag
2
2 csillag
2
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2005 dec. 9)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Nem éri meg. Ha erre a szettre így van pénzed, akkor vegyél vázat meg egy esetleg használt jobb Sigma objektívet... Vagy egy picit még gyûjtögess. Ezt a két obit idõvel úgyis lecserélnéd... Maga az EOS 350D jó, az megéri a maga árát.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2005 dec. 9)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Nem éri meg. Ha erre a szettre így van pénzed, akkor vegyél vázat meg egy esetleg használt jobb Sigma objektívet... Vagy egy picit még gyûjtögess. Ezt a két obit idõvel úgyis lecserélnéd... Maga az EOS 350D jó, az megéri a maga árát.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2005 dec. 19)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Ugyanezt (az elõzõ értékelésben megfogalmazottakat) olvasom mindenütt, vagyis a 350-es váznál, és ugyanaz a szimpla obival árult variációval: 1.a váz nagyszerû, 2.cseréljük le az obit. Eldobható obit nem szeretnék venni, ezért szeretnék tanácsot kérni. Mindenkit szakértõnek látok, mert én nem vagyok az. Tehát várom a helyettesítõ választ is: az -amúgy nagyszerû vázhoz- milyen obi a "méltó" partner minõségben?! Egy alapobira, egy (szuper)zoom-ra és egy vaku-tanácsra lenne szükségem. A tokot vállalom. Nagyon megköszönném.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!